Τι θα δούμε τον Μάιο στο Netflix

O Μάιος φέρνει ενδιαφέρουσες νέες ταινίες και σειρές, όπως και ντοκιμαντέρ για όλους.

Όλοι ανυπομονούμε για το άνοιγμα της εστίασης στις 03/05, όμως, αυτό δε σημαίνει ότι το Netflix θα περάσει σε δεύτερη μοίρα. Δεδομένου του ότι η απαγόρευση κυκλοφορίας με τα νέα δεδομένα θα ξεκινά μετά τις 23:00, το πιο πιθανό είναι να καταφύγουμε και πάλι στην αγαπημένη μας συνήθεια, απλώς μάλλον κάποιες ώρες αργότερα. Οι ταινίες και οι σειρές του νέου μήνα λοιπόν, έρχονται πολλά υποσχόμενες για συγκινήσεις, δράση, περιπέτεια και ρομάντζο, καλύπτοντας όλες τις προτιμήσεις. Κάποιες από αυτές, όπως το "Ποιος σκότωσε τη Σάρα" ή το Selena από την άλλη, προσφέρουν απαντήσεις και κυρίως την πολυαναμενόμενη συνέχεια της πλοκής τους.

Αντίστοιχα, η κατηγορία των ντοκιμαντέρ ενισχύεται με νέες αφίξεις, ενώ ανάμεσα στις χολιγουντιανές ταινίες βλέπουμε το Once Upon A Time in Hollywood που χάρισε βραβείο Oscar στο Brad Pitt, αλλά και τα Brokeback Mountain και 50 Shades of Grey. Παραδόξως, κι ενώ έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία για τον Lucifer (28/05) δεν υπάρχει στον προγραμματισμό, και ελπίζουμε να πρόκειται απλώς για τυχαίο γεγονός...


Πρωτότυπες Σειρές 

ΜΕΡΟΣ 2 - ΣΕΛΙΝΑ: Η ΣΕΙΡΑ/ SELENA: THE SERIES

Καθώς η καριέρα της Σελίνα αποκτά δυναμική, η τραγουδίστρια περνάει ποιοτικό χρόνο με την οικογένειά της κι επεκτείνει τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες.

Έρχεται 4 Μαΐου

1ος ΚΥΚΛΟΣ - JUPITER'S LEGACY/ JUPITER'S LEGACY

Είναι η πρώτη γενιά υπερηρώων. Όμως, δίνοντας τη σκυτάλη στα παιδιά τους, οι εντάσεις μεγαλώνουν – και οι παλιοί κανόνες δεν ισχύουν πια.

Έρχεται 7 Μαΐου

ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ- THE UPSHAWS/ THE UPSHAWS

Μια οικογένεια Αφροαμερικανών της εργατικής τάξης στην Ιντιάνα παλεύει για μια καλύτερη ζωή, ενώ αντιμετωπίζει τα καθημερινά προβλήματα σε αυτήν την κωμική σειρά.

Έρχεται 12 Μαΐου

2ος ΚΥΚΛΟΣ- ΕΡΩΤΑΣ, ΘΑΝΑΤΟΣ & ΡΟΜΠΟΤ/ LOVE, DEATH & ROBOTS


 


Από τις άγριες περιπέτειες σε απομακρυσμένους πλανήτες έως τις ανατριχιαστικές συναντήσεις στη Γη, η βραβευμένη με Emmy ανθολογία επιστρέφει με νέες προκλητικές ιστορίες.

Έρχεται 14 Μαΐου

ΣΕΖΟΝ 3- ΤΟ ΕΙΔΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ/ HAUNTED

Μια απειλητική έπαυλη. Μια στοιχειωμένη μελωδία. Μια δαιμονική γάτα. Αληθινοί άνθρωποι μοιράζονται νέες τρομακτικές ιστορίες από το παρελθόν – κι η αλήθεια κόβει το αίμα.

Έρχεται 14 Μαΐου

ΣΕΖΟΝ 2- ΠΟΙΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΗ ΣΑΡΑ;/ WHO KILLED SARA?

Για να πάρει εκδίκηση, ο Άλεξ θα πρέπει να αποκαλύψει τη σκοτεινή πλευρά της αδελφής του – και να αποδεχτεί το γεγονός ότι δεν γνώρισε ποτέ την αληθινή Σάρα.

Έρχεται 19 Μαΐου

ΣΕΖΟΝ 2- SPECIAL/ SPECIAL

Αποκομμένος σχεδόν από τη μητέρα του, ο Ράιαν συνεχίζει να εξερευνά μόνος του τον κόσμο, με όλα τα σύνθετα σκαμπανεβάσματα της ζωής και του έρωτα.

Έρχεται 20 Μαΐου

ΣΕΖΟΝ 2- ΣΟΥΠΕΡ ΓΕΙΤΟΝΑΣ/ THE NEIGHBOR

Πάνω που ο Χάβι πιστεύει ότι έγινε ο υπερήρωας της Γης, μια απρόσμενη ανταγωνίστρια τού βάζει δύσκολα... μαζί με μερικούς εξωγήινους επισκέπτες.

Έρχεται 21 Μαΐου

ΣΕΖΟΝ 3- ΜΑΣΤΕΡ ΣΤΟ ΤΙΠΟΤΑ/ MASTER OF NONE 

Σ' αυτήν τη βραβευμένη σειρά, ο ηθοποιός Ντεβ, η παιδική του φίλη Ντενίζ και μια ετερόκλητη παρέα φίλων διαχειρίζονται τον έρωτα, την καριέρα, κοινωνικά ζητήματα κ.α.

Έρχεται τον Μάιο

ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ- ΤΡΕΛΟΙ ΑΠΟ ΕΡΩΤΑ/ MAD FOR EACH OTHER

Συνειδητοποιώντας με δυσαρέσκεια ότι είναι γείτονες και πηγαίνουν στον ίδιο ψυχίατρο, ένας άντρας και μια γυναίκα καταλαβαίνουν ότι είναι αδύνατο να μην συναντιούνται.

Έρχεται τον Μάιο

ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ - BLACK SPACE/ BLACK SPACE

Ένας αμφιλεγόμενος ντετέκτιβ με ανορθόδοξες πρακτικές είναι επικεφαλής μιας έρευνας για μια σφαγή που διέπραξαν δολοφόνοι με μάσκες μονόκερου σε ένα ισραηλινό λύκειο.

Έρχεται 27 Μαΐου

ΣΕΖΟΝ 3- Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΚΟΜΙΝΣΚΙ/ THE KOMINSKY METHOD

Ένα νέο κεφάλαιο ξεκινά για τον Σάντι που αντιμετωπίζει μια μεγάλη απώλεια, ένα τεράστιο οικονομικό βάρος, μια σημαντική επανένωση και μια νέα εποχή στην καριέρα του.

Έρχεται 28 Μαΐου

ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΣΕΖΟΝ- HALSTON/ HALSTON

Σειρά μίας σεζόν με πρωταγωνιστή τον Γιούαν ΜακΓκρέγκορ για την εκρηκτική άνοδο και πτώση του πρώτου Αμερικανού σελέμπριτι σχεδιαστή μόδας. Από τον Ράιαν Μέρφι.

Έρχεται τον Μάιο

ΣΕΖΟΝ 2- ΡΑΓΚΝΑΡΟΚ/ RAGNAROK

Το μυθικό χάος και η περιβαλλοντική καταστροφή απειλούν τα πάντα, καθώς ο Μάγκνε αναζητά βοήθεια κόντρα στους εχθρούς και αντιμετωπίζει τον ανεξέλεγκτο αδερφό του.

Έρχεται τον Μάιο

ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ- ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΡΕΤΣ: ΜΕΣΙΤΕΣ ΠΟΛΥΤΕΛΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ/ THE PARISIAN AGENCY: EXCLUSIVE PROPERTIES 

Μια σειρά χωρίς σενάριο με πρωταγωνιστές τα μέλη της οικογένειας Κρετς στο Παρίσι και την επιχείρηση πολυτελών ακινήτων τους.

Έρχεται 31 Μαΐου

Πρωτότυπες Ταινίες

MONSTER/ MONSTER

Ένας ταλαντούχος έφηβος που εμπλέκεται σε μια μοιραία ληστεία παλεύει για την αθωότητα και την τιμή του κατά ενός συστήματος ποινικής δικαιοσύνης που τον έχει ήδη κρίνει.

Έρχεται 7 Μαΐου

OXYGEN/ OXYGEN

Μια γυναίκα ξυπνά χωρίς να θυμάται τίποτα σε έναν θάλαμο κρυοσυντήρησης, όπου το οξυγόνο εξαντλείται γρήγορα, και πρέπει να θυμηθεί ποια είναι για να επιβιώσει.

Έρχεται 12 Μαΐου

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ/ I AM ALL GIRLS   

Μια αμείλικτη ντετέκτιβ συμπορεύεται με έναν δολοφόνο που καταδιώκει συστηματικά τους δράστες ενός πανίσχυρου κυκλώματος σωματεμπορίας με θύματα παιδιά.

Έρχεται 14 Μαΐου

ΜΠΑΤΖΙΟ: Η ΘΕΪΚΗ ΑΛΟΓΟΟΥΡΑ/ BAGGIO: THE DIVINE PONYTAIL



Ένα χρονικό για τα 22 χρόνια καριέρας του σπουδαίου ποδοσφαιριστή Ρομπέρτο Μπάτζιο, που περιλαμβάνει το δύσκολο ξεκίνημά του και τις προστριβές με την τεχνική ηγεσία.

Έρχεται 26 Μαΐου

Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ/ THE WOMAN IN THE WINDOW

Κλεισμένη στο σπίτι λόγω αγοραφοβίας, μια ψυχολόγος γίνεται εμμονική με τους νέους της γείτονες και με το να διαλευκάνει ένα φρικτό έγκλημα που είδε απ' το παράθυρό της.

Έρχεται 14 Μαΐου

Ο ΧΟΡΟΣ ΤΩΝ 41/ DANCE OF THE FORTY ONE

Ένας γκέι βουλευτής, παντρεμένος με την κόρη του Μεξικανού προέδρου, διασκεδάζει με έναν νεαρό σε ένα μυστικό κλαμπ. Το σκάνδαλο ξεσπά. Βασισμένο σε αληθινή ιστορία.

Έρχεται 12 Μαΐου

ARMY OF THE DEAD/ ARMY OF THE DEAD



Μετά από μια επίθεση ζόμπι στο Λας Βέγκας, μια ομάδα μισθοφόρων παίρνει το υπέρτατο ρίσκο και διεισδύει στην απαγορευμένη ζώνη, για τη μεγαλύτερη ληστεία που έγινε ποτέ.

Έρχεται 21 Μαΐου


ΤΟ ΓΑΛΑΖΙΟ ΘΑΥΜΑ/ BLUE MIRACLE

Για να βρουν λεφτά για το ορφανοτροφείο τους, ένας άντρας και η παρέα του συνεργάζονται με έναν κατσούφη καπετάνιο για έναν προσοδοφόρο διαγωνισμό αθλητικού ψαρέματος.

Έρχεται 27 Μαΐου

Πρωτότυπα Ντοκιμαντέρ

ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΣΕΖΟΝ- ΟΙ ΓΙΟΙ ΤΟΥ ΣΑΜ: Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ/ THE SONS OF SAM: A DESCENT INTO DARKNESS 

Η υπόθεση "Γιος του Σαμ" έγινε ισόβια εμμονή για τον δημοσιογράφο Μόρι Τέρι, που ήταν βέβαιος ότι οι φόνοι είχαν να κάνουν με μια σατανική αίρεση.

Έρχεται 5 Μαΐου

ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΣΕΖΟΝ - ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ: ΧΡΗΜΑ/ MONEY. EXPLAINED

Τα ξοδεύουμε, τα δανειζόμαστε και τα μαζεύουμε. Ας μιλήσουμε τώρα για τα χρήματα και τα πολλά ναρκοπέδιά τους: πιστωτικές κάρτες, καζίνο, απατεώνες και φοιτητικά δάνεια.

Έρχεται 11 Μαΐου

Ο ΒΟΜΒΙΣΤΗΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΡΦΙΑ: ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟΚΥΝΗΓΗΤΟ/ NAIL BOMBER: MANHUNT

Η ιστορία των βομβιστικών επιθέσεων του 1999 στο Λονδίνο που είχαν στο στόχαστρο μειονότητες και ο αγώνας για τον εντοπισμό του εξτρεμιστή που κρυβόταν πίσω από αυτές.

Έρχεται 26 Μαΐου

ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΣΕΖΟΝ - HIGH ON THE HOG: ΠΩΣ Η ΑΦΡΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ/ HIGH ON THE HOG: HOW AFRICAN AMERICAN CUISINE TRANSFORMED AMERICA

Από το ρύζι και τις μπάμιες έως το mac and cheese, η αφρικανική αμερικανική κουζίνα έχει αφήσει το στίγμα της στη διατροφική σκηνή του αμερικανικού έθνους. Ο Stephen Satterfield καταγράφει τον αντίκτυπό του.

Έρχεται 26 Μαΐου

Έρχονται ακόμη

  • ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ/ THE CONJURING - Έρχεται 1 Μαΐου
  • ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ 2/ THE CONJURING 2 - Έρχεται 1 Μαΐου
  • ONCE UPON A TIME IN HOLLYWOOD/ ONCE UPON A TIME IN HOLLYWOOD - Έρχεται 9 Μαΐου
  • ΠΕΝΗΝΤΑ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΚΡΙ/ FIFTY SHADES OF GREY - Έρχεται 16 Μαΐου
  • ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ BROKEBACK MOUNTAIN/ BROKEBACK MOUNTAIN - Έρχεται 16 Μαΐου
  • ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ/ BOYHOOD - Έρχεται 16 Μαΐου
  • ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΗΣ/ EX MACHINA - Έρχεται 16 Μαΐου
  • ΠΤΗΣΗ 93/ UNITED 93 - Έρχεται 16 Μαΐου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Το Challengers δεν είναι μία ακόμα ταινία για το τένις

Zendaya σε ταινία με στοιχεία θρίλερ, σεξ, ζήλειας και προδοσίας. Θέλουμε.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Οι Blur έδωσαν την τελευταία συναυλία τους στο Coachella

Ή τουλάχιστον έτσι υποστηρίζει ο Damon Albarn.

Το νέο τραγούδι των Pearl Jam είναι εμπνευσμένο από τον Donald Trump

Ο τραγουδιστής και συνθέτης Eddie Vedder, είπε στους Times ότι το τραγούδι αντιπροσωπεύει μια έκκληση για ενότητα.

Αυτό που κάνει η Τάμτα στο Smut δε θα το δεις πουθενά αλλού

Βρεθήκαμε στο show με το οποίο η Τάμτα αλλάζει την κλασική αθηναϊκή νυχτερινή διασκέδαση.

Νέο trailer για το Deadpool & Wolverine με τους Ryan Reynolds και Hugh Jackman

Όλα όσα πρόκειται να δούμε στις 26 Ιουλίου.

Ο Tom Holland έχει κάτι να πει για το Spider-Man 4

"Οφείλω τη ζωή και την καριέρα μου στο Spider-Man...".