Ο Nicolas Cage ψάχνει ένα γουρούνι στη νέα του ταινία

Πρώτο trailer για το -ό,τι λέει το όνομά του- Pig.

Μπορεί να ακούγεται κάπως σουρεαλιστικό, αλλά πράγματι, ο Nicolas Cage στη νέα του ταινία ψάχνει να βρει ένα κλεμμένο γουρούνι. Το Pig όπως τιτλοφορείται η ταινία, αφηγείται την ιστορία ενός κυνηγού τρούφας (Cage) που μένει μόνος του στην ερημιά του Όρεγκον αλλά πρέπει να επιστρέψει στο παρελθόν του στο Πόρτλαντ για να βρει το αγαπημένο του γουρούνι που κατά τα φαινόμενα έπεσε θύμα απαγωγής. 

Στο τρέιλερ, ο χαρακτήρας που υποδύεται ο Cage φαίνεται να προετοιμάζει μία σειρά από διάφορα γεύματα ενόσω ο ίδιος αφηγείται: "Θυμάμαι κάθε γεύμα που έχω μαγειρέψει. Θυμάμαι κάθε άτομο που έχω σερβίρει. Ζεις τη ζωή σου για αυτούς και δε σε βλέπουν καν. Δε βλέπεις ούτε τον τον εαυτό σου. Δεν έχουμε πολλά πράγματα για τα οποία πραγματικά νοιαζόμαστε. Ποιος έχει το γουρούνι μου;"

Οι συντελεστές

Το Pig φέρει τη σκηνοθετική σφραγίδα του Michael Sarnoski, ο οποίος συνυπογράφει και το σενάριο με τη Vanessa Block, ενώ το cast συνθέτουν μεταξύ άλλων οι Alex Wolff, Adam Arkin και Nina Belforte. Η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για τις 16 Ιουλίου στις Η.Π.Α.

Θυμίζουμε στο μεταξύ ότι ο Cage είναι επίσης απασχολημένος ως Castor Troy με το sequel του ιστορικού πια Face/Off με τον John Travolta επίσης στο ρόλο του Sean Archer. 

Να πέσει το τρέιλερ του Pig:

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Κλείνουν οριστικά οι κινηματογράφοι Πάλας και Αλεξάνδρα;

Δυσοίωνες ειδήσεις που αφορούν δύο ιστορικές αίθουσες της Αθήνας θορύβησαν τους κατοίκους της πόλης τελευταία με τα δεδομένα, ωστόσο, να μην είναι τελεσίδικα.

Η αληθινή ιστορία πίσω από το The Sympathizer του HBO

Η σειρά βασίζεται στο βραβευμένο με Πούλιτζερ μυθιστόρημα του Βιετναμεζο-αμερικανού, Viet Thanh Nguyen.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Δε θα ξεχάσουμε ποτέ το Mezzanine των Massive Attack

Το magnum opus της κολεκτίβας από το Μπρίστολ γίνεται σήμερα 26 χρονών!

Στον φανταστικό κόσμο της Kandè ζουν πλάσματα σκοτεινά

Το video clip του νέου της single Fury of War έχει κάτι μεταφυσικό.

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.