Τα σχέδια του Quentin Tarantino για το Kill Bill 3

Αν όντως γυριστεί, ξέρουμε ποια ηθοποιός θα υποδυθεί την κόρη της Νύφης.

To τελευταίο χρονικό διάστημα, ασχολούμαστε με το ποια θα είναι η 10η και τελευταία ταινία του Quentin Tarantino, όταν και αν αποφασίσει ποτέ να τη σκηνοθετήσει. Από το ενδεχόμενο ενός remake του Reservoire Dogs, φτάσαμε να συζητάμε το Kill Bill 3, το οποίο αν ποτέ γίνει, θα δούμε σύμφωνα με τα λεγόμενά του, τη Maya Hawke στο ρόλο της κόρης της Νύφης. Όπου Νύφη, είναι η πραγματική της μητέρα, Uma Therman, η οποία προσπαθεί να εκδικηθεί μία ομάδα δολοφόνων διότι προσπάθησαν να δολοφονήσουν την ίδια και το αγέννητο παιδί της. Το δημιούργημα του Tarantino με τους Lucy Liu, Michael Madsen και Daryl Hannah στους υπόλοιπους ρόλους επειδή κατέληξε να διαρκεί 4 ώρες, εν τέλει χωρίστηκε σε δύο ταινίες που κυκλοφόρησαν το 2003 και το 2004.

Οι σχετικές δηλώσεις

"Νομίζω ότι θα επανεξετάζει τους χαρακτήρες είκοσι χρόνια αργότερα και φαντάζομαι τη Νύφη και την κόρη της, ΒΒ να περνούν 20 χρόνια ηρεμίας, που στη συνέχεια καταστρέφεται", δήλωσε ο Tarantino σε συνέντευξή του στο The Joe Rogan Experience και πρόσθεσε: "Και τώρα Νύφη και η ΒΒ εκδιώκονται και μόνο η ιδέα ότι θα μπορώ να έχω στο cast και την Uma [Thurman] και την κόρη της Maya [Hawke] σε όλο αυτό είναι γ@%#$# θα ήταν συναρπαστικό."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maya Hack (@maya_hawke)

Βέβαια, αν όντως συμβεί κάτι τέτοιο, αυτή δε θα είναι η πρώτη φορά που ο Tarantino θα συνεργαστεί με τη Hawke. Η 22χρονη ηθοποιός είχε υποδυθεί ένα μέλος της οικογένειας Manson στο Once Upon a Time in Hollywood, την τελευταία ταινία του σκηνοθέτη με φόντο τα τέλη της δεκαετίας του '60. Ωστόσο, η ηθοποιός έγινε περισσότερο γνωστή από το ρόλο της ως Robin στη σειρά του Netflix, Stranger Things, στην οποία επιστρέφει για την επερχόμενη 4η σεζόν.

Όσο για το αν όντως θα γυριστεί ποτέ Kill Bill 3, αυτό θα φανεί σύντομα - ο Tarantino εδώ και καιρό μας προειδοποιεί ότι επιθυμεί να αποσυρθεί αφού σκηνοθετήσει 10 ταινίες. Όλα αυτά φυσικά, αν αποφασίσει να φτάσει στον αριθμό 10, γιατί δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο να μείνει με όσες έχει κάνει μέχρι στιγμής: "Εννοώ, οι τελευταίες ταινίες των περισσότερων σκηνοθετών είναι άθλιες", είπε πρόσφατα στο Pure Cinema Podcast. "Ίσως δεν θα έπρεπε να κάνω άλλη ταινία γιατί θα μπορούσα να είμαι πολύ χαρούμενος με το τωρινό mic drop".

 


Διάβασε ακόμη για τα αληθινά πρόσωπα του Once Upon a Time in Hollywood και το αλληλένδετο κινηματογραφικό σύμπαν του Quentin Tarantino.

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Οι Behemoth, Testament και Prestilence έρχονται τον Ιούλιο στην Αθήνα

Στις 28 Ιουλίου, στο πλαίσιο του Release Athens 2024.

Όσα περιμένουμε από τη 2η σεζόν του Fallout

Η σειρά ήδη εδραίωσε τη θέση της ως μία από τις δημοφιλέστερες του Amazon Prime Video.

Γραφει Παυλος Κρουστης

10000 Ships, το μυστηριώδες spin-off του Game of Thrones που ακυρώθηκε στο παρά πέντε

Πέρα από τη σειρά του Jon Snow, μόλις μάθαμε για ένα ακόμη που δε βρήκε ποτέ τον δρόμο του για τη μικρή οθόνη.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η μίνι σειρά που πρέπει να δεις αν σου λείπει το Succession

Είναι στο Netflix και έχει μόνο 6 επεισόδια και πρωταγωνιστή τον Jeff Daniels. Ό,τι πρέπει δηλαδή για το σαββατοκύριακο.

Γραφει Παυλος Κρουστης

10 πικάντικες αλήθειες για τον Channing Tatum

Ο αμερικανός ηθοποιός κλείνει σήμερα 44 χρόνιας ζωής και εμείς βρίσκουμε άγνωστα στοιχεία για τη ζωή και την καριέρα του.

Γραφει Γιαννης Σπανος