Στο νέο trailer του The Many Saints of Newark τα πράγματα γίνονται ζόρικα

Γεύση από The Sopranos, όσο ποτέ πριν.

Γράφει: Γιάννης Σπανός 10 Σεπτεμβρίου 2021

To The Many Saints of Newark είναι μία από τις πιο πολυαναμενόμενες ταινίες της σεζόν και αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις αρχές Οκτωβρίου. Η Warner Bros. κυκλοφόρησε το 2ο trailer για το prequel του The Sopranos, στο οποίο παίρνουμε μία χαρακτηριστική γεύση για το τι πρόκειται να συμβεί. 

Η πλοκή

H δράση θα έχει ως εφαλτήριο τη δεκαετία του '60 στο Newark και συγκεκριμένα στο 1967 κατά την περίοδο των ιστορικών μαζικών εξεγέρσεων κατά της φτώχειας, της ανεργίας, του ρατσισμού και της αστυνομικής βίας που είχαν εκτοξευθεί σε δυσθεώρητα ύψη. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους των νέων μαφιόζων θα δούμε προφανώς τον Tony, αλλά και τον Dickie Moltisanti, τον πατέρα του Christopher, του μετέπειτα προστατευόμενου του Tony.

Στη σειρά, ο Christopher είχε δολοφονήσει τον αστυνομικό που είχε σκοτώσει στα '70s τον πατέρα του την ημέρα της συνταξιοδότησής του από το αστυνομικό σώμα. Παράλληλα, σύμφωνα με το Deadline, η πλοκή θα ασχοληθεί με την ένταση που υπήρχε μεταξύ των Αφροαμερικανών και των Ιταλοαμερικανών. 

Fun fact: Ο τίτλος του prequel The Many Saints of Newark προέκυψε από τη μετάφραση του επιθέτου Moltisanti που σημαίνει many saints, δηλαδή πολλοί άγιοι. 

Το cast

Tον πρωταγωνιστικό ρόλο του νέου Tony θα υποδυθεί ο Michael, ο γιος του αείμνηστου James Gandolfini ύστερα από πολύ σκέψη, όπως είχε αποκαλύψει το 2019 στο Esquire UK: "Ήταν μία έντονη διαδικασία. Επειδή ως ηθοποιός έπρεπε να παρατηρήσω τον τύπου που δημιούργησε το ρόλο, να μελετήσω τις συνήθειες, τη φωνή και όλα τα πράγματα που θα έπρεπε να παπαγαλίσω. Αλλά παράλληλα, έπρεπε να δω τον εαυτό μου στο ρόλο του πατέρα μου. Νομίζω ότι αυτό που το έκανε πιο δύσκολο ήταν ότι έπρεπε να το κάνω μόνος μου. Καθόμουν μόνος στο σκοτεινό διαμέρισμά μου και παρακολουθούσα συνέχεια τον πατέρα μου. Ξεκίνησα να βλέπω τρελά όνειρα. Είδα ένα που περνούσα από οντισιόν από τον David, κοίταξα τα χέρια μου και ήταν του πατέρα μου".

Το cast συμπληρώνουν οι Leslie Odom Jr., Alessandro Nivola, Ray Liotta, Jon Bernthal, Vera Farmiga, Corey Stoll, John Magaro, Michela De Rossi και Billy Magnussen.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μία ιταλική ταινία κάνει θραύση στο Netflix παγκοσμίως

Είναι η πρώτη φορά που μία μη αγγλόφωνη ταινία φθάνει στο Νο. 1 του παγκόσμιου chart ταινιών.

Confidenza, ένα υπέροχο soundrack με την υπογραφή του Tom Yorke

Tο προηγούμενο με την υπογραφή του μπροστάρη των Radiohead ήταν αυτό για το remake της ταινίας Suspiria του Luca Guadagnino.

Στο πρώτο trailer για του Atlas η Jennifer Lopez δείχνει τρομοκρατημένη

Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 24 Μαΐου.

'Νυν και Αεί', η ζωή του Σταύρου Ξαρχάκου έγινε σειρά στο YouTube

Οι άγνωστες πτυχές της ζωής και του έργου του σπουδαίου συνθέτη αποτυπώνονται μέσα από 20 επεισόδια. Το πρώτο, μόλις έγινε διαθέσιμο.

Ποια είναι η πραγματική stalker του Baby Reindeer

Το "Μικρό Ταρανδάκι" του Netflix έκανε τους φανς να ψάχνουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Και ναι, την βρήκαν.

Γραφει Παυλος Κρουστης