Οι Eternals, το Συνέβη στο Σόχο και ό,τι νέο παίζει στους κινηματογράφους

Οι νέες ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα στους κινηματογράφους.

Η εβδομαδιαία κινηματογραφική συγκομιδή αποτελείται από 7 νέες ταινίες, εκ των οποίων δύο πολυαναμενόμενες -από εκείνες που ανυπομονούμε περισσότερο αυτό το φθινόπωρο- και μία παιδική για μικρούς και μεγάλους (Πίτερ Ράμπιτ: Ο Λαγός το 'Σκασε). Ποικιλία για τους σινεφίλ σίγουρα υπάρχει, οπότε το μόνο που μένει είναι να δώσουμε ραντεβού στις κινηματογραφικές αίθουσες για τις ταινίες της εβδομάδας. 
Προσοχή: Όλοι οι κλειστοί κινηματογράφοι δέχονται θεατές με πιστοποιητικό εμβολιασμού, νόσησης και αρνητικό rapid test με ισχύ 48 ωρών, ενώ υπάρχουν τρία θερινά σινεμά που συνεχίζουν να λειτουργούν ακόμη κανονικά. 

Eternals 

Η οσκαρούχα πλέον Chloé Zhao αναλαμβάνει το έπος της Marvel και ασχολείται με αθάνατα όντα που… κάθονταν εδώ και δεκαετίες και έβλεπαν τους Avengers να κάνουν τη δουλειά τους αντ᾽αυτών. Στις 4 Νοεμβρίου καλώς εχόντων των πραγμάτων θα ξέρουμε περισσότερα.

Red Notice

H Gal Gadot υποδύεται τη μεγαλύτερη ληστή έργων τέχνης στον κόσμο, τη στιγμή που ο Ryan Reynolds αναλαμβάνει το ρόλο του μεγαλύτερου απατεώνα παγκοσμίως. O The Rock από την άλλη, κάνει τα δικά του. Εμείς πάλι, είμαστε περίεργοι να διαπιστώσουμε τη χημεία τους σε αυτήν τη σούπερ ακριβή παραγωγή του Netflix.

Συνέβη στο Σόχο (Last Night in Soho)

H πρεμιέρα του είχε προγραμματιστεί για τις 29/10, o κορονοϊός έκανε τα δικά του, αλλά ίσως πρόλαβες να την παρακολουθήσεις πρώτη φορά στις 01/10 στο πλαίσιο του φεστιβάλ Νύχτες Πρεμιέρας. Στο θρίλερ του Edgar Wright με πρωταγωνίστρια την Anya Taylor-Joy, μία σπουδάστρια μόδας κάνει ένα ταξίδι στο χρόνο με πολύ πιο σκοτεινή από το αναμενόμενο κατάληξη.

To Ταξίδι (Charter)

Εδώ έχουμε την επίσημη πρόταση της Σουηδίας για τα φετινά βραβεία Oscar που έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στο φεστιβάλ Sundance. Η ταινία που φέρει υπογραφή της ανερχόμενης Amanda Kernell αποτελεί ένα κινηματογραφικό πορτρέτο μίας αμφιλεγόμενης γυναίκας που για τη μητρική αγάπη μπορεί να κάνει πολλά: Να φτάσει ή και να ξεπεράσει όρια που κανείς δε μπορεί να φανταστεί. 

Το Βιβλίο της Εικόνας (Le livre d'image)

To βραβευμένο στις Κάννες πειραματικό ντοκιμαντέρ του Jean-Luc Godard στηλιτεύει το δυτικό πολιτισμό και την παρακμή του, καθώς και τον ιμπεριαλιασμό που ανέκαθεν τα έβαζε με τις χώρες της Ανατολής.

Ερμιτάζ - Η Δύναμη της Τέχνης (Hermitage: The Power of Art)

Ο διάσημος Ιταλός ηθοποιός Toni Servillo αναλαμβάνει ξεναγός μας σε ένα από τα εντυπωσιακότερα μουσεία του κόσμου, το Ερμιτάζ της Αγίας Πετρούπολης. Το μεγαθήριο κτήριο κλείνει αισίως 168 χρόνια λειτουργίας και στα 66.000 τ.μ. του φιλοξενεί 3 εκατομμύρια έργα τέχνης.

Ο Τσαρλατάνος (Charlatan)

H Agnieszka Holland (Mr Jones) σκηνοθετεί ένα βιογραφικό δράμα με πρωταγωνιστή τον Τσέχο βοτανοθεραπευτή Jan Mikolášek, ο οποίος έγινε γνωστός κατά τη διάρκεια του Μεσοπολέμου ως βοτανοθεραπευτής των διασημοτήτων της εποχής χρησιμοποιώντας παράδοξες μεθόδους. 

 

 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Arnold Schwarzenegger και Danny DeVito μαζί σε ταινία, ένα μίνι έπος έρχεται

"Θέλουμε πραγματικά να δουλέψουμε μαζί και το συζητάμε εδώ και αρκετό καιρό...".

Στο The Ritual, Al Pacino και Dan Stevens τα βάζουν με θεούς και δαίμονες

Είμαστε πολύ περίεργοι να τους δούμε να υποδύονται ιερείς.

Στο άλμπουμ Songwriter, θα ακούσουμε τραγούδια του Johnny Cash από το 1993

Τα εν λόγω τραγούδια ηχογραφήθηκαν από τον τραγουδιστή της κάντρι στα LSI Studios, μια δεκαετία πριν από το θάνατό του σε ηλικία 71 ετών.

Τι είναι αλήθεια και τι ψέμα στο Baby Reindeer

Η σειρά του Netflix μπορεί να βασίζεται στην πραγματική εμπειρία του Richard Gadd, αλλά υπάρχουν κάποια στοιχεία μυθοπλασίας. Εμείς τα εντοπίσαμε για σένα.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η συνάντηση Steve Carell και John Krasinski είναι το reunion που χρειαζόμασταν

Οι πρωταγωνιστές του The Office βρέθηκαν μαζί στο τέλειο βίντεο που βλέπεις εντός.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Έτσι θα τιμήσουν τα 'Φιλαράκια' την επέτειο των 20 χρόνων

Τον Απίλιο του 2021, οι έξι πρωταγωνιστές των Friends έφτασαν στo studio της Warner Bros. στο Λος Άντζελες για να γυρίσουν το πολυαναμενόμενο reunion της τηλεοπτικής παρέας.