11+1 ταινίες για τους λάτρεις των ταξιδιών

Γιατί το σινεμά δεν σταματά ποτέ να αποτελεί έμπνευση για όλους.

Γράφει: Esquire Editors 05 Δεκεμβρίου 2021

Αναμφισβήτητα, πέρα από κάθε άλλο κομμάτι της σύγχρονης pop κουλτούρας, ο κινηματογράφος είναι ένα από τα πιο σημαντικά. Κάθε ταινία έχει μια ιστορία να μας πει και πολλές από αυτές έχουν την δύναμη έως και να μας ταξιδέψουν σε μακρινούς τόπους και μοναδικούς πολιτισμούς. Πόσες φορές έχεις ταυτιστεί με τους πρωταγωνιστές που ταξιδεύουν και βιώνουν μία νέα περιπέτεια; Τα μαγευτικά τοπία, οι ξεχωριστές συνήθειες ενός άλλου λαού, οι ιστορίες γεμάτες συγκίνηση και οι φανταστικές ερμηνείες των ηθοποιών είναι λίγοι από τους λόγους που σε παρακινούν να ταξιδέψεις κάπου μακριά. Είτε ψάχνεις έμπνευση για την επόμενη σου περιπέτεια είτε απλά θέλεις να περιπλανηθείς νοερά, οι παρακάτω ταινίες για ταξίδια συγκαταλέγονται με σιγουριά σε αυτές που κάθε λάτρης των ταξιδιών πρέπει να δει. 

Ταξίδι στη μεγάλη οθόνη

Από την ρομαντική γνωριμία της Julie Delpy και του Ethan Hawke σε ένα ταξίδι με τρένο στην Βιέννη μέχρι την τυχαία συνάντηση της Scarlett Johansson και του Bill Murray στο μοντέρνο Τόκιο, η έβδομη τέχνη μάς δίνει έμπνευση ακόμη μία φορά. 

Η συνέχεια στο MadameFigaro.gr

 

 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Arnold Schwarzenegger και Danny DeVito μαζί σε ταινία, ένα μίνι έπος έρχεται

"Θέλουμε πραγματικά να δουλέψουμε μαζί και το συζητάμε εδώ και αρκετό καιρό...".

Στο The Ritual, Al Pacino και Dan Stevens τα βάζουν με θεούς και δαίμονες

Είμαστε πολύ περίεργοι να τους δούμε να υποδύονται ιερείς.

Στο άλμπουμ Songwriter, θα ακούσουμε τραγούδια του Johnny Cash από το 1993

Τα εν λόγω τραγούδια ηχογραφήθηκαν από τον τραγουδιστή της κάντρι στα LSI Studios, μια δεκαετία πριν από το θάνατό του σε ηλικία 71 ετών.

Τι είναι αλήθεια και τι ψέμα στο Baby Reindeer

Η σειρά του Netflix μπορεί να βασίζεται στην πραγματική εμπειρία του Richard Gadd, αλλά υπάρχουν κάποια στοιχεία μυθοπλασίας. Εμείς τα εντοπίσαμε για σένα.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η συνάντηση Steve Carell και John Krasinski είναι το reunion που χρειαζόμασταν

Οι πρωταγωνιστές του The Office βρέθηκαν μαζί στο τέλειο βίντεο που βλέπεις εντός.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Έτσι θα τιμήσουν τα 'Φιλαράκια' την επέτειο των 20 χρόνων

Τον Απίλιο του 2021, οι έξι πρωταγωνιστές των Friends έφτασαν στo studio της Warner Bros. στο Λος Άντζελες για να γυρίσουν το πολυαναμενόμενο reunion της τηλεοπτικής παρέας.