Η ιστορία αγάπης των Paul Newman και Joanne Woodward έγινε ντοκιμαντέρ

Σε σκηνοθεσία Ethan Hawke και παραγωγή Martin Scorsese.

Γράφει: Esquire Editors 14 Ιανουαρίου 2022

Ένα από τα παράδοξα του παλιού Hollywood ήταν η σχέση του Paul Newman και της Joanne Woodward και αυτό γιατί κατάφερε να περάσει το τεστ του χρόνου, με τους ηθοποιούς να είναι ευτυχισμένοι για 50 χρόνια έως τον θάνατο του γόη της εποχής. Κόντρα στα διαζύγια και τις εφήμερες σχέσεις των άλλων σταρ, οι δύο ηθοποιοί αγαπήθηκαν βαθιά, με αποτέλεσμα η ιστορία αγάπης τους να μεταφέρεται στη μικρή οθόνη στο CNN.

Ειδικότερα, το ντοκιμαντέρ "The Last Movie Stars" των 6 επεισοδίων, το οποίο θα σκηνοθετήσει ο Ethan Hawke, πρόκειται να επικεντρωθεί στο ειδύλλιο των ηθοποιών και στη μετέπειτα κοινή τους ζωή, με τον Martin Scorsese να βρίσκεται στη θέση του παραγωγού. 

Οι πρώτες πληροφορίες

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κόρες του ζευγαριού ήταν εκείνες που προσέγγισαν τον ηθοποιό, προτείνοντάς του να ασχοληθεί με τη σχέση των γονιών τους. "Ανακαλύπτοντας τη Woodward και τον Newman μέσα από την ιστορία αγάπης τους των 50 ετών αποδείχθηκε μεγαλύτερη ανταμοιβή απ'ό,τι φανταζόμουν. Το έργο τους, η φιλανθρωπία και οι ζωές υπηρετούν σαν κάτι ξεχωριστό, υπογραμμίζοντας πώς μοιάζει μία ουσιαστική, γεμάτη σημασία ζωή", δήλωσε ο Hawke.

Η συνέχεια στο HarpersBazaar.gr

 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.