Πώς θα ήταν ο Ryan Gosling ως Ghost Rider;

Από Ken στη Barbie στον Ghost Rider της Marvel;

Ο Ryan Gosling του "Gray Man" αποκάλυψε ποιον υπερήρωα θα ήθελε να υποδυθεί στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel. Την ίδια στιγμή οι φήμες για τη συμμετοχή του στο Moon Knight οργίαζαν, αλλά ο ίδιος τις διαψεύδει κατηγορηματικά. Και ταυτόχρονα ήρθε η αποκάλυψη.

Ο Josh Horowitz του MTV έγραψε στο Twitter: "Ο Ryan και εγώ κουβεντιάσαμε για τις φήμες της Nova χθες, οι οποίες είπε ότι δεν είναι αληθινές. Αλλά σήμερα το πρωί ο Ryan με πλησίασε για να μου πει ότι υπάρχει ένας υπερήρωας που θέλει να παίξει... Ghost Rider".

Θα μπορούσε ο Kevin Feige να πραγματοποιήσει την διακαή επιθυμία του Gosling;

Ο Nicolas Cage είχε αναλάβει στο παρελθόν το ρόλο σε δύο ταινίες εκτός MCU, ενώ ο Gabriel Luna φόρεσε το φλεγόμενο κρανίο για το Agents of SHIELD. Η προσπάθεια του Luna επρόκειτο μάλιστα να λάβει τη δική της τηλεοπτική σειρά, μέχρι που οι αρμόδιοι τράβηξαν την πρίζα το 2019.
"Ήταν πραγματικά απογοητευτικό ακριβώς στο τέλος. Θυμάμαι ότι εκείνη την εποχή προσπάθησα να έχω κάποια προοπτική σε αυτό και δεν μπορείς να κοιτάξεις πίσω. Πρέπει να συνεχίσεις να προχωράς μπροστά", σχολίασε ο ηθοποιός στη συνέχεια.

> Διάβασε ακόμη: Ο Ken του Ryan Gosling είναι ταπί

Ο Gosling, που ωστόσο έχει στα σκαριά το remake του Wolfman, θα ήταν κατάλληλος για τον ρόλο του Ghost Rider, λαμβάνοντας υπόψη την μεγάλη του εμπειρία του με τις μοτοσικλέτες χάρη στο The Place Beyond the Pines.

Το The Gray Man έχει βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες από τις 15 Ιουλίου, πριν προβληθεί στο Netflix από τις 22 Ιουλίου. Και όλα αυτά ενώ οι πρώτες εικόνες του ως Ken στην Barbie κάνουν τον γύρο του κόσμου. Θα μπορέσει να κάνει την πιο βίαιη μεταστροφή της καριέρας του και από Ken να γίνει Ghost Rider;

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Arnold Schwarzenegger και Danny DeVito μαζί σε ταινία, ένα μίνι έπος έρχεται

"Θέλουμε πραγματικά να δουλέψουμε μαζί και το συζητάμε εδώ και αρκετό καιρό...".

Στο The Ritual, Al Pacino και Dan Stevens τα βάζουν με θεούς και δαίμονες

Είμαστε πολύ περίεργοι να τους δούμε να υποδύονται ιερείς.

Στο άλμπουμ Songwriter, θα ακούσουμε τραγούδια του Johnny Cash από το 1993

Τα εν λόγω τραγούδια ηχογραφήθηκαν από τον τραγουδιστή της κάντρι στα LSI Studios, μια δεκαετία πριν από το θάνατό του σε ηλικία 71 ετών.

Τι είναι αλήθεια και τι ψέμα στο Baby Reindeer

Η σειρά του Netflix μπορεί να βασίζεται στην πραγματική εμπειρία του Richard Gadd, αλλά υπάρχουν κάποια στοιχεία μυθοπλασίας. Εμείς τα εντοπίσαμε για σένα.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η συνάντηση Steve Carell και John Krasinski είναι το reunion που χρειαζόμασταν

Οι πρωταγωνιστές του The Office βρέθηκαν μαζί στο τέλειο βίντεο που βλέπεις εντός.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Έτσι θα τιμήσουν τα 'Φιλαράκια' την επέτειο των 20 χρόνων

Τον Απίλιο του 2021, οι έξι πρωταγωνιστές των Friends έφτασαν στo studio της Warner Bros. στο Λος Άντζελες για να γυρίσουν το πολυαναμενόμενο reunion της τηλεοπτικής παρέας.