To The Gray Man μέσα από τα μάτια του Ryan Gosling

Ο πρωταγωνιστής της ακριβότερης παραγωγής του Netflix μιλά στο Esquire UK για τρεις συγκεκριμένες σκηνές του The Gray Man.

Η αλήθεια είναι πως ο Ryan Gosling είναι αρκετά δραστήριος τελευταία, περνώντας την πιο κερδοφόρα φάση της καριέρας του, με τη συμμετοχή σε αρκετές πολυαναμενόμενες παραγωγές. Μπορεί ο Gosling να συμπληρώνει το 2025, 3 δεκαετίες στην υποκριτική όμως ποτέ μέχρι το The Gray Man, δεν είχε συμμετάσχει σε ταινία δράσης. Αφού λοιπόν έσπασε και αυτό το ταμπού για χάρη της ακριβότερης παραγωγής στην ιστορία του Netflix, μίλησε στο Esquire UK και έδωσε λεπτομέρειες για τα γυρίσματα.

Ο άνδρας που έχει πρωταγωνιστήσει σε βιογραφικές ταινίες (First Man), πνευματώδεις σατιρικές ταινίες (The Big Short), μιούζικαλ (La La Land), ρομαντικές κομεντί (Crazy Stupid Love), θρίλερ επιστημονικής φαντασίας (Blade Runner) και ανεξάρτητες ταινίες (Half Nelson) στρέφει τώρα την προσοχή του στον ρόλο ενός πράκτορα της CIA που βγαίνει από τη φυλακή από τον Billy Bob Thornton και σύντομα αποκαλύπτει παρανομίες σε ανώτερα επίπεδα της οργάνωσης. Όταν η υπηρεσία ανακαλύπτει τι έχει ξεθάψει ο Six (Gosling), κατευθύνει έναν ιδιόρρυθμο, "κοινωνιοπαθή δολοφόνο του ιδιωτικού τομέα, τον Lloyd (Chris Evans) για να τον τελειώσει.

> Διάβασε ακόμη: Πώς θα ήταν ο Ryan Gosling ως Ghost Rider;

Η ταινία είναι η πιο ακριβή που έχει γυρίσει το Netflix και τη σκηνοθεσία έχουν αναλάβει οι αδερφοί Russo, οι οποίοι είχαν άλλωστε συνεργαστεί με τον Chris Evans ξανά, στους Avengers. Λίγες ώρες πριν από την πρεμιέρα στο Λονδίνο, όπου ο Gosling ήταν μαζί με τους συμπρωταγωνιστές του Evans και Ana de Armas, ο 43χρονος ηθοποιός έπαιξε το "Freeze Game" με το βρετανικό Esquire και μίλησε για τρεις συγκεκριμένες σκηνές από την ταινία. 

Αποδεικνύοντας ότι ακόμα και οι A-list ηθοποιοί νιώθουν άβολα βλέποντας τις ερμηνείες τους πίσω, ο Gosling είχε μια ιδιαίτερη γκρίνια για το μάσημα τσίχλας στην εναρκτήρια σκηνή με τον Thornton, καθώς η μεγάλη φούσκα τσίχλας που είχε δουλέψει για μια ιδιοτροπία του χαρακτήρα του κόπηκε στην πραγματικότητα από το τελικό μοντάζ. "Ο Billy Bob δίνει μια τόσο καλή ερμηνεία", λέει ο Gosling. "Κι εγώ απλά μασάω... μασάω το σκηνικό".

Η αποθέωση στην Ana de Armas

Ο Gosling ρωτήθηκε επίσης για την συμπρωταγωνίστριά του, Ana de Armas, και για τον αν αξίζει μια spin-off ταινία για το ρόλο της στο No Time to Die. "Ναι", απάντησε, προτού μιλήσει για την εμπειρία του μαζί της στα γυρίσματα. " Ήταν καταπληκτική στη δράση, είναι πολύ αστεία [...] Θα μπορούσε να υπάρξει μια ταινία μόνο για τον χαρακτήρα της".

Φυσικά ο Gosilng δεν έχασε ευκαιρία να αναφερθεί και στον ρόλο του ως Ken στη νέα ταινία της Barbie από την Greta Gerwig. Μπορεί να απέχει από τα social media, όμως ο Gosling γνωρίζει την "Kenergy" που έχει εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο μετά την αποκάλυψη του στιγμιότυπου του με το αμάνικο μπλουζάκι. Και επανέλαβε ουσιαστικά αυτό που μας είχε αποκαλύψει και νωρίτερα στον Ιούλιο. Ότι ο Ken είναι ταπί. "Ο Ken θα λάτρευε τον Gray Man. Ο Ken θέλει όλα αυτά τα ρούχα και αυτήν τη φόρμα".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.