Όλες οι κομμένες σκηνές του Thor: Love and Thunder

Η Marvel μας δείχνει 4 κομμένες σκηνές του Taika Waititi λίγες ώρες μετά το ντεμπούτο της ταινίας στο Disney+.

Το Thor: Love and Thunder στριμάρει ήδη στο Disney + όπου κιόλας βρίσκεται ανάμεσα στα δημοφιλέστερα έργα της πλατφόρμας και σα να μην έφτανε αυτό, η Marvel μας έδωσε κι άλλο... ψωμάκι. Συγκεκριμένα οι φίλοι του Thor έχουν την ευκαιρία να δουν 4 κομμένες σκηνές από την ταινία που είναι διαθέσιμη στο Disney+, οπότε αν δενσου έφτασε η δράση στο νέο υπερθέαμα με τον Chris Hemsworth, τότε παρακάτω παίρνεις μία έξτρα δόση. 

Ψάχνοντας για τον Δία

Ο Thor και η παρέα του συναντούν τον Διόνυσο, τον Έλληνα θεό του κρασιού, στην αναζήτησή τους για τον Δία. Ήρθαμε για τους θεούς, όμως μείναμε για τα εκπληκτικά πλάνα του Taika Waititi με τη στολή motion-capture.

> Διάβασε ακόμη: Πώς η Natalie Portman έγινε 'διπλή' ως Mighty Thor

Fighting for you

"Ο Δίας είναι πολλά πράγματα, αλλά δεν είναι αγνός", δηλώνει ο ίδιος ο Δίας σε αυτή τη διαγραμμένη σκηνή. Αυτός και ο Thor έχουν προφανώς καλές σχέσεις τώρα, γιατί του μαθαίνει πώς να χρησιμοποιεί τον κεραυνό του και του δίνει ένα πολύτιμο μάθημα ζωής για το άνοιγμα της καρδιάς σου.

Σπατάλη χρόνου

Σε αυτή τη διαγραμμένη σκηνή από την έναρξη της ταινίας, ο Star-Lord και η Mantis των Guardians of the Galaxy προσπαθούν να πείσουν τον Thor να τους βοηθήσει να κερδίσουν μια μάχη. Τους παίρνει εντυπωσιακά πολύ χρόνο για να τον πείσουν.

Ασφαλείς διακοπές

Οι εντάσεις αυξάνονται μεταξύ του Star-Lord και του Thor καθώς ο τελευταίος αρνείται να καταλάβει τη σοβαρότητα της μάχης στην οποία βρίσκονται. Ο Thor είναι σε πλήρη ψυχραιμία, προσπαθώντας να εκτιμήσει αυτό που νόμιζε ότι θα ήταν ασφαλείς διακοπές. Εν τω μεταξύ, άνθρωποι πεθαίνουν!

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.