Ο Henry Cavill επιστρέφει και επισήμως ως Superman

Ο Black Adam μας προετοίμασε και ο Henry Cavill ανακοίνωσε τη μεγάλη του επιστροφή.

Λίγες μόνο ημέρες μετά την πρεμιέρα του Black Adam, στην οποία ο Henry Cavill συμμετείχε ως Superman, ο 39χρονος βρετανός ηθοποιός είχε μερικά σπουδαία νέα να μας ανακοινώσει. Μπήκε λοιπόν στο Instagram και ξαφνικά ανακοίνωσε αυτό που όλοι λίγο-πολύ περιμέναμε. 

"Ήθελα να περιμένω να τελειώσει το σαββατοκύριακο πριν το δημοσιεύσω αυτό, γιατί ήθελα να σας δώσω την ευκαιρία να δείτε όλοι το Black Adam", εξήγησε ο Cavill στο βίντεο. "Αλλά τώρα που πολλοί από εσάς το έχετε δει, ήθελα να το επισημοποιήσω: επιστρέφω ως Superman".

Η ανάρτηση του Cavill

Στο Black Adam είδαμε την τελευταία εμφάνιση του Cavill ως Superman μετά το Justice League του 2021 του Zack Snyder. Ο χαρακτήρας έκανε επίσης μια σύντομη εμφάνιση στο "Shazam!" του 2019, αλλά στην ουσία ήταν μόνο ένα γρήγορο πλάνο της εμβληματικής κόκκινης και μπλε στολής, με τον Cavill να μην εμφανίζεται πραγματικά.

> Διάβασε ακόμη: Μία τυπική ημέρα προετοιμασίας του Henry Cavill για το The Witcher

Τώρα, μετά από πολλές εικασίες, αλλά και παρακλήσεις από τους θαυμαστές, ο Cavill φόρεσε και πάλι τη στολή του υπερήρωα και η αλήθεια είναι ότι μας ντόπαρε αρκετά.

"Μια πολύ μικρή γεύση από το τι πρόκειται να ακολουθήσει, φίλοι μου", αναφέρει η λεζάντα του Cavill στο Instagram. "Η αυγή της ελπίδας ανανεωμένη. Σας ευχαριστώ για την υπομονή σας, θα ανταμειφθεί".

> Διάβασε ακόμη: Το διατροφικό πλάνο του Henry Cavill για μυϊκή ανάπτυξη

Είναι σαφές ότι η DC δεν έχει τελειώσει ακόμα με τον Superman. Το τι μας επιφυλάσσει στο μέλλον είναι ακόμα ένα μυστήριο, αλλά με βάση την εμφάνισή του στο Black Adam και την επιθυμία του Dwayne Johnson να δει τον Black Adam και τον Superman να παλεύουν, φαίνεται ότι οδεύουμε προς μια μεγάλη αναμέτρηση με υπερδυνάμεις. Ας ελπίσουμε ότι αυτή δεν θα τελειώσει με τον Black Adam και τον Superman να συνειδητοποιούν ότι οι μητέρες τους έχουν το ίδιο όνομα.

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μία ιταλική ταινία κάνει θραύση στο Netflix παγκοσμίως

Είναι η πρώτη φορά που μία μη αγγλόφωνη ταινία φθάνει στο Νο. 1 του παγκόσμιου chart ταινιών.

Confidenza, ένα υπέροχο soundrack με την υπογραφή του Tom Yorke

Tο προηγούμενο με την υπογραφή του μπροστάρη των Radiohead ήταν αυτό για το remake της ταινίας Suspiria του Luca Guadagnino.

Στο πρώτο trailer για του Atlas η Jennifer Lopez δείχνει τρομοκρατημένη

Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 24 Μαΐου.

'Νυν και Αεί', η ζωή του Σταύρου Ξαρχάκου έγινε σειρά στο YouTube

Οι άγνωστες πτυχές της ζωής και του έργου του σπουδαίου συνθέτη αποτυπώνονται μέσα από 20 επεισόδια. Το πρώτο, μόλις έγινε διαθέσιμο.

Ποια είναι η πραγματική stalker του Baby Reindeer

Το "Μικρό Ταρανδάκι" του Netflix έκανε τους φανς να ψάχνουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Και ναι, την βρήκαν.

Γραφει Παυλος Κρουστης