Ο Rami Malek ίσως είναι ο επόμενος "κακός" του James Bond

Ο νέος κάτοχος της Χρυσής Σφαίρας δήλωσε έτοιμος για την πρόκληση.

Γράφει: Αργύρης Κούρσαλης 09 Ιανουαρίου 2019

Μετά τον ρόλο του ως Freddie Mercury στο Bohemian Rhapsody - για τον οποίο τιμήθηκε με μία Χρυσή Σφαίρα- ο Rami Malek ζει αυτό που οι ειδικοί της βιομηχανίας του κινηματογράφου περιγράφουν με τον περιληπτικό όρο "μεγάλες στιγμές".

Μέσα στην χρονιά θα προβληθεί κι η τελευταία σεζόν του Mr. Robot, της σειράς δηλαδή που τον έκανε διάσημο στο ευρύ κοινό. Έτσι ο Malek θα έχει αρκετό χρόνο και ενέργεια να διαθέσει, μετά από καιρό, σε άλλα projects. Κάτι που φαίνεται ήδη να προετοιμάζει αφού το όνομά του ακούγεται έντονα για την επόμενη ταινία του James Bond.

Όχι, δεν είναι ο Rami Malek άλλος ένας υποψήφιος για νέος 007. Οι φήμες θέλουν τον Αμερικανό με καταγωγή από την Αίγυπτο να φορά το κοστούμι του "κακού" για την τελευταία ταινία του Daniel Craig ως μυστικού πράκτορα. Τι δήλωσε όμως ο ίδιος σχετικά με αυτό το ενδεχόμενο στο Entertainment Tonight κατά τη διάρκεια της της τελετών των Palm Springs International Film Awards;

Ο Rami Malek ίσως είναι ο επόμενος "κακός" του James Bond

"Θα το δούμε αυτό όταν έρθει ο καιρός" είπε. "Θα ήταν πολύ ωραίο να παίξω τον "κακό", είναι το όνειρο κάθε ηθοποιού, άλλος ένας ρόλος που ονειρευόμουν. Έχω όμως τόσο πολλούς σημαντικούς ρόλους που θα ήθελα να παίξω μπροστά μου, για αυτό θέλω να κρατώ μικρό καλάθι".

Συνέχισε λέγοντας την λέξη "οπωσδήποτε", όταν ρωτήθηκε για το αν θα δεχόταν τον ρόλο σε περίπτωση που του γινόταν επίσημη πρόταση, κάτι που δείχνει ότι από πλευράς του υπάρχει σίγουρα η θέληση.

Φυσικά, το να είσαι ο villain σε ένα James Bond δεν είναι μικρή υπόθεση. Καλείσαι να αναμετρηθείς με γίγαντες της μεγάλης οθόνης, από τον Christopher Lee μέχρι τους πιο πρόσφατους Christoph Waltz και Javier Bardem. Από την άλλη πάλι, αν ο Malek τιμηθεί και με χρυσό αγαλματάκι τον Φεβρουάριο, ίσως να είναι μία ιδανική και πολύ ενδιαφέρουσα επιλογή. Ιδιαίτερα τώρα που ζει τις "μεγάλες του στιγμές".

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Βιβλία

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Οι καλύτερες ατάκες του Samuel L. Jackson από τις ταινίες του

Μια τεράστια λίστα που έχει για βάση τη λέξη "motherfucker".

O Denzel Washington σε 20 φράσεις από τις καλύτερες ταινίες του

Που μας θυμίζουν για ποιο λόγο λατρέψαμε τον χαρακτήρα του.