Καθόλου καλή ιδέα το sequel του Bohemian Rhapsody

The show must go on. Μπορεί και όχι. Προχωράμε.

Το Bohemian Rhapsody του Bryan Singer με τον καθηλωτικό Rami Malek στο ρόλο του Freddie Mercury να κερδίζει το πρώτο Όσκαρ της καριέρας του αποτέλεσε μία από τις πιο αναπάντεχες κινηματογραφικές επιτυχίες των τελευταίων ετών. Αν και αρχικά, οι κριτικοί το κατακεραύνωσαν, κυρίως για τις αρκετές ιστορικές ανακρίβειές του, τελικά το κοινό ήταν εκείνο που το αποθέωσε -900 εκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office- και το ανέδειξε ως την πιο επιτυχημένη εισπρακτικά μουσική βιογραφία στην ιστορία της μεγάλης οθόνης.

Να ήταν λοιπόν τα τέσσερα συνολικά Όσκαρ που απέσπασε στη φετινή τελετή απονομής; Να ήταν τα σχεδόν 1 δις. δολάρια που απέφερε σε εισπράξεις; Η φημολογία πάντως έχει ήδη ξεκινήσει σχετικά με το sequel του Bohemian Rhapsody.

Καθόλου καλή ιδέα το sequel του Bohemian Rhapsody

Σε συνέντευξή του στο Page Six, ο Rudi Dolezal που είχε σκηνοθετήσει πολλά βίντεο κλιπ των Queen δήλωσε ότι ο μάνατζερ του συγκροτήματος και παραγωγός της ταινίας Jim Beach σχεδιάζει να γυρίσει το Bohemian Rhapsody 2. "Θα πιάνει την ιστορία από εκεί που την άφησε το πρώτο φιλμ, από τη θρυλική συναυλία του Freddie, Live Aid", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Dolezal.

Αληθεύουν ή όχι οι φήμες, δεν είμαστε πάντως οι μόνοι που δεν βλέπουμε με καλό μάτι μία δεύτερη ταινία Bohemian Rhapsody. Ο έτερος παραγωγός του φιλμ, Graham King ξεκαθάρισε με δήλωσή του ότι δεν έχει γίνει καμία συζήτηση για sequel. Ελπίζουμε να μην τον διαψεύσουν.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

10000 Ships, το μυστηριώδες spin-off του Game of Thrones που ακυρώθηκε στο παρά πέντε

Πέρα από τη σειρά του Jon Snow, μόλις μάθαμε για ένα ακόμη που δε βρήκε ποτέ τον δρόμο του για τη μικρή οθόνη.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η μίνι σειρά που πρέπει να δεις αν σου λείπει το Succession

Είναι στο Netflix και έχει μόνο 6 επεισόδια και πρωταγωνιστή τον Jeff Daniels. Ό,τι πρέπει δηλαδή για το σαββατοκύριακο.

Γραφει Παυλος Κρουστης

10 πικάντικες αλήθειες για τον Channing Tatum

Ο αμερικανός ηθοποιός κλείνει σήμερα 44 χρόνιας ζωής και εμείς βρίσκουμε άγνωστα στοιχεία για τη ζωή και την καριέρα του.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Η επιστροφή της Jennifer Aniston στον κινηματογράφο έχει κάτι από τα παλιά

Όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για το remake της ταινίας "9 to 5".

Arnold Schwarzenegger και Danny DeVito μαζί σε ταινία, ένα μίνι έπος έρχεται

"Θέλουμε πραγματικά να δουλέψουμε μαζί και το συζητάμε εδώ και αρκετό καιρό...".

Στο The Ritual, Al Pacino και Dan Stevens τα βάζουν με θεούς και δαίμονες

Είμαστε πολύ περίεργοι να τους δούμε να υποδύονται ιερείς.