Πρώτο trailer για το Spider-Man: Far from Home

Προσοχή, περιέχει spoilers για το Avengers: Endgame.

Το πρώτο trailer για τη νέα ταινία του Spider-Man ξεκινά με μία σαφή προειδοποίηση από τον ίδιο τον Tom Holland: "Το trailer θα ξεκινήσει και είναι γεμάτο με spoilers από το Avengers: Endgame, οπότε αν δεν το έχεις παρακολουθήσει, σταμάτα να βλέπεις. Αν έχεις δει την ταινία, απόλαυσέ το".

Με το hype του Avengers: Endgame να παραμένει εξαιρετικά δυνατό, η Marvel αποφάσισε να δώσει στη δημοσιότητα τις πρώτες εικόνες για το επερχόμενο Spider-Man Far From Home. 

Στις αρχικές σκηνές αυτού, ο Spider-Man, βλέπει συνεχώς μπροστά του τον ήρωα που έσωσε την ανθρωπότητα, τον Iron Man. Ο Peter Parker είναι ασφαλώς επηρεασμένος από τον θάνατο του μέντορά του, Tony Stark, στον οποίο είδε εκτός των άλλων την πατρική φιγούρα που του έλειπε.

Ο Nick Fury κάνει την εμφάνισή του, ενημερώνοντας τον Spider-Man για τη νέα διάσταση που άνοιξε μετά το "snap" (τη χρήση των Infinity Stones) του Iron Man και τους κινδύνους που αυτή φέρνει στη Γη. Ο Peter Parker θα πρέπει πλέον να περάσει από το επίπεδο του ήρωα της γειτονιάς σε εκείνο του προστάτη του πλανήτη. Η πρώτη γεύση από το Spider-Man: Far from Home δημιουργεί προσδοκίες για το μέλλον του MCU, θέτοντας παράλληλα και κάποια άλλα ζητήματα. 

Ο Happy Hogan δεν είναι ο ίδιος

Πρώτο trailer για το Spider-Man: Far from Home

Ο χαρακτήρας του Jon Favreau επικεντρώνονταν μέχρι πρότινος στη βοήθεια προς τον Tony Stark. Πλέον, εκτός από την Morgan Stark, o Happy θα πρέπει να φροντίσει και τον "γιο" του Tony. Nα δουλέψει δηλαδή με τον Spider-Man.

Ο Iron Man σε graffiti

ΓΚΡΑΦΙΤΙ IRON MAN

Το οποίο μάλιστα είναι πάρα πολύ εντυπωσιακό: Ο ήρωας που έσωσε τον κόσμο, γίνεται πλέον ζωγραφιά στους δρόμους. Μπορεί ο Spider-Man να πάρει τη θέση του; Το μεγαλύτερο ερώτημα όμως προέρχεται από αυτά που βλέπει κάποιος στη συνέχεια του trailer. 

Πώς ο Mysterio έφτασε να δουλεύει για την S.H.I.E.L.D;

ΜΥΣΤΕΡΙΟ ΜΑΡΒΕΛ

Ένας από τους κλασσικότερους villains στο σύμπαν της Marvel (που τον υποδύεται ο Jake Gyllenhaal), εδώ φαίνεται να συνεργάζεται τόσο με τον Nick Fury όσο και με τον άνθρωπο-αράχνη. Οι προθέσεις του ελέγχονται αλλά σχεδόν πάντοτε ο Fury γνωρίζει τι κάνει και γιατί.

Ήρωες, not available

ΜΑΡΙΑ ΧΙΛ

Την απάντηση στο παραπάνω ερώτημα ίσως δίνουν και τα όσα λέει η Maria Hill στον Spider-Man, όταν ο τελευταίος την ρωτά σχετικά με το πού βρίσκονται οι υπόλοιποι από τους ήρωες του Endgame. O Thor τριγυρνά κάπου στο διάστημα μαζί με τους Guardians of the Galaxy, o Hawkeye έχει αποσυρθεί, ο Captain America έχει γεράσει και η Captain Marvel είναι απασχολημένη με άλλες υποθέσεις.

Το Spider-Man: Far from Home αναμένεται στους κινηματογράφους στις αρχές Ιουλίου, σε σκηνοθεσία Jon Watts και με τους Tom Holland, Jon Favreau, Marisa Tomei, Jake Gyllenhaal, Samuel L. Jackson, Michelle Jones, Michael Keaton και Laura Harrier στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο χαρισματικός Gary Oldman και οι σκοτεινοί δαίμονες της ζωής του

Φρικτές αναμνήσεις, κακοποίηση και πολύ αλκοόλ καταδυναστεύσαν για χρόνια τον Gary Oldman.

Γιατί η stalker του Baby Reindeer υπέγραφε σα να έχει iPhone;

Ένας ψυχολόγος εξηγεί για ποιο λόγο η Martha πληκτρολογούσε συνεχώς το μήνυμα 'Στάλθηκε από το iPhone μου'.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Το 'Μην Ανοίγεις Την Πόρτα" των Unboxholics έχει τέλεια μουσική

Τίποτα δεν είναι τυχαίο, καθότι η Kid Moxie υπογράφει το EP με τίτλο CLose To You.

Οι Behemoth, Testament και Prestilence έρχονται τον Ιούλιο στην Αθήνα

Στις 28 Ιουλίου, στο πλαίσιο του Release Athens 2024.

Όσα περιμένουμε από τη 2η σεζόν του Fallout

Η σειρά ήδη εδραίωσε τη θέση της ως μία από τις δημοφιλέστερες του Amazon Prime Video.

Γραφει Παυλος Κρουστης