Η νέα μαφιόζικη σειρά που θα έχει κάτι από Sopranos και Goodfellas

Οι σεναριογράφοι της θρυλικής σειράς του HBO και της σπουδαίας ταινίας του Martin Scorsese ενώνουν δυνάμεις.

Γράφει: Χριστίνα Φαραζή 28 Ιουλίου 2020

Η μία είναι από τις πιο θρυλικές τηλεοπτικές σειρές όλων των εποχών - για μεγάλη μερίδα του κοινού η καλύτερη στιγμή στην ιστορία της μικρής οθόνης. Η άλλη είναι μία από τις κορυφαίες ταινίες των 90s και του crime genre εν γένει, αλλά και ένα από τα εμβληματικά φιλμ του Martin Scorsese. Τι μπορεί να ενώνει το Sopranos (1999-2007) με το Goodfellas (Τα καλά παιδιά, 1990); Ένα νέο μαφιόζικο δράμα που ετοιμάζει το δίκτυο του Showtime.

Η νέα μαφιόζικη σειρά που θα έχει κάτι από Sopranos και GoodfellasΟ σεναριογράφος του Sopranos, Terence Winter και εκείνος του Goodfellas, Nicholas Pileggi θα συνεργαστούν για τη δημιουργία μίας σειράς, που θα είναι βασισμένη στο βιβλίο του δεύτερου με τίτλο Wiseguy: Life in a Mafia Family. Εκδόθηκε το 1985 και καταγράφει την ιστορία της οργανωμένης μαφίας στην Αμερική μέσα από τη ζωή του Henry Hill, διαβόητου μαφιόζου που μετατράπηκε σε πληροφοριοδότη.

Μάλιστα, από το συγκεκριμένο βιβλίο ο Scorsese εμπνεύστηκε το οσκαρικό Goodfellas

 

Προς το παρόν, δεν έχει γίνει γνωστό ποια θα είναι τα ονόματα που θα απαρτίζουν το καστ, ούτε πότε να αναμένουμε την πρεμιέρα του ομολογουμένως ελπιδοφόρου πρότζεκτ.

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Ταινίες

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Τι θα δούμε τον Αύγουστο στο Netflix

Οι πρωτότυπες σειρές, οι ταινίες, τα ντοκιμαντέρ και όλα τα νέα shows της αμερικάνικης πλατφόρμας.

Emmy Awards 2020, οι υποψηφιότητες

Η παντοκρατορία του Netflix είναι γεγονός.