Ο "Kόναν ο Βάρβαρος" γίνεται σειρά στο Netflix

Η δημοφιλής υπηρεσία streaming θέλει να αξιοποιήσει την επιτυχία του The Witcher.

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 01 Οκτωβρίου 2020

Το Netflix έχει στα σκαριά μία live-action σειρά για τον Conan The Barbarian (ή ελληνιστί "Κόναν ο Βάρβαρος"), η οποία θα βασίζεται ασφαλώς στον φανταστικό χαρακτήρα που θεωρείται ο πιο διάσημος των βαρβάρων στο συγκεκριμένο υπο-είδος του fantasy κόσμου και μία από τις πιο αναγνωρίσιμες φιγούρες της pop κουλτούρας, έπειτα από εκατοντάδες απεικονίσεις σε βιβλία, κόμικ, ταινίες, τηλεοπτικά shows και video games.

Ο ήρωας που δημιούργησε ο Αμερικανός συγγραφέας Robert E. Howard το 1932 έγινε ευρέως γνωστός μετά την ομώνυμη ταινία του 1982, σε σκηνοθεσία John Milius (ο οποίος συνυπέγραψε το σενάριο μαζί με τον Oliver Stone) και με τον Arnold Schwarzenegger στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Υπήρξε ασφαλώς και το remake του 2011 με τον Jason Momoa να διαδέχεται τον Arnie και τον Marcus Nispel τον Milius.

Η επερχόμενη σειρά θα είναι ένα από τα πιο highest-profile adaptations του saga και μία προφανής απόπειρα του Netflix να αξιοποιήσει την επιτυχία που είχε το The Witcher με τον Henry Cavill, χτίζοντας πάνω σε αυτή και κάνοντας ένα άνοιγμα προς κάποια διαφορετικά κοινά.

Το Netflix επιβεβαίωσε μέσω επίσημης ανακοίνωσης το γεγονός, την ίδια στιγμή που έχει έρθει σε συμφωνία με την Conan Properties International ώστε να επωφεληθεί από τις ιδέες, τις ιστορίες και τους χαρακτήρες που κατά καιρούς έχουν κάνει την εμφάνισή τους στα βιβλία, τα κόμικ και τις προηγούμενες σειρές και ταινίες.

Η σειρά αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στη γνωστή υπηρεσία streaming το 2022.

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Tv

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

5 σειρές για τον Οκτώβριο

Από το ολοκαίνουργιο The Undoing μέχρι την επική συνέχεια του Mandalorian.

Φήμες λένε ότι θα δούμε τον Mr. Bean στο Peaky Blinders

O Rowan Atkinson ίσως ετοιμάζεται για τη νέα σεζόν της δημοφιλούς σειράς, σε ένα άκρως ανατρεπτικό και ενδιαφέρον twist.