Ο "Kόναν ο Βάρβαρος" γίνεται σειρά στο Netflix

Η δημοφιλής υπηρεσία streaming θέλει να αξιοποιήσει την επιτυχία του The Witcher.

Το Netflix έχει στα σκαριά μία live-action σειρά για τον Conan The Barbarian (ή ελληνιστί "Κόναν ο Βάρβαρος"), η οποία θα βασίζεται ασφαλώς στον φανταστικό χαρακτήρα που θεωρείται ο πιο διάσημος των βαρβάρων στο συγκεκριμένο υπο-είδος του fantasy κόσμου και μία από τις πιο αναγνωρίσιμες φιγούρες της pop κουλτούρας, έπειτα από εκατοντάδες απεικονίσεις σε βιβλία, κόμικ, ταινίες, τηλεοπτικά shows και video games.

Ο ήρωας που δημιούργησε ο Αμερικανός συγγραφέας Robert E. Howard το 1932 έγινε ευρέως γνωστός μετά την ομώνυμη ταινία του 1982, σε σκηνοθεσία John Milius (ο οποίος συνυπέγραψε το σενάριο μαζί με τον Oliver Stone) και με τον Arnold Schwarzenegger στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Υπήρξε ασφαλώς και το remake του 2011 με τον Jason Momoa να διαδέχεται τον Arnie και τον Marcus Nispel τον Milius.

Η επερχόμενη σειρά θα είναι ένα από τα πιο highest-profile adaptations του saga και μία προφανής απόπειρα του Netflix να αξιοποιήσει την επιτυχία που είχε το The Witcher με τον Henry Cavill, χτίζοντας πάνω σε αυτή και κάνοντας ένα άνοιγμα προς κάποια διαφορετικά κοινά.

Το Netflix επιβεβαίωσε μέσω επίσημης ανακοίνωσης το γεγονός, την ίδια στιγμή που έχει έρθει σε συμφωνία με την Conan Properties International ώστε να επωφεληθεί από τις ιδέες, τις ιστορίες και τους χαρακτήρες που κατά καιρούς έχουν κάνει την εμφάνισή τους στα βιβλία, τα κόμικ και τις προηγούμενες σειρές και ταινίες.

Η σειρά αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στη γνωστή υπηρεσία streaming το 2022.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Όλα όσα γνωρίζουμε για τη 2η σεζόν του Fallout

Η σειρά φέρει την υπογραφή των δημιουργών του Westworld.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Στo Sugar του Apple TV+, ο Colin Farrell μας μυεί στο καλό ουίσκι

Σε αυτήν τη noir σειρά, ο δημοφιλής ηθοποιός υποδύεται έναν σκληροτράχηλο ντετέκτιβ.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Όλοι μιλούν για το The Sympathizer με τον Robert Downey Jr.

Το νέο συναρπαστικό κατασκοπευτικό θρίλερ του HBO από ό,τι φαίνεται τα έχει όλα και κυρίως, έναν αγνώριστο Robert Downey Jr..

Γραφει Παυλος Κρουστης

Ο David August έρχεται τον Μάιο στην Αθήνα

Ο καινοτόμος παραγωγός πρόκειται να μας προσφέρει μια συναρπαστική οπτικοακουστική εμπειρία, μετά την κυκλοφορία του τελευταίου του άλμπουμ,VĪS.

Minecraft με Jason Momoa και Jack Black, προφανώς και ανυπομονούμε

Η ταινία βασίζεται σε ένα από τα δημοφιλέστερα video games όλων των εποχών.

Γραφει Παυλος Κρουστης