Αναλύοντας το τελευταίο επεισόδιο του Survivor

Απίθανα πράγματα στον Άγιο Δομίνικο.

Η αποχώρηση της Άννας Μαρίας Βέλλη, η ανταρσία πέντε παικτών και η επική νίκη των τριών Μπλε επί των πληρέστατων -πλην της συνηθισμένης απουσίας του Τριαντάφυλλου- Κόκκινων ήταν τα κυριότερα γεγονότα στο πιο πρόσφατο επεισόδιο του Survivor. Ήταν όμως μόνο αυτά; Σίγουρα όχι. Ακολουθούν κάποιες παρατηρήσεις από τα χθεσινά δρώμενα στην Καραϊβική, που ίσως επηρεάσουν καθοριστικά τη συνέχεια του reality επιβίωσης.

Ο Τζέιμς Καφετζής ξαναβρίσκει τη φόρμα του

Και όλοι αντιλαμβάνονται τι σημαίνει αυτό, σε μία τόσο κρίσιμη καμπή του παιχνιδιού. Ήδη κάποιοι άρχισαν να αγχώνονται, πολύ. Ειδικά, όσοι τον ψήφισαν για αγωνιστικούς (όπως λένε) λόγους. Οκ, γελάει ο κόσμος.

Ο χρήστης Χριστίνα κάτι δεν καταλαβαίνει καλά στην τοποθεσία Άγιος Δομίνικος

Η περίπτωση του τραυματισμού της είναι κάτι που όλοι στο παιχνίδι σέβονται, όπως όφειλαν. Η ίδια όμως, φροντίζει να παραφράζει τα λεγόμενα των άλλων, με βάση αυτό που έχει στο μυαλό της ή πιο ορθά από αυτό που τη συμφέρει να πιστεύει - πιθανότατα, υπό την καθοδήγηση (ή στρατηγική) των υπολοίπων μελών της υπο-ομάδας της οποίας είναι μέλος.

Ο Ηλίας Μπόγδανος έχει καθαρή σκέψη

Ο τρόπος που τοποθετήθηκε πριν από το τελευταίο αγώνισμα, αποδεικνύει πως εκτός από ένας πολύ δυνατός παίκτης, είναι και ένας άνθρωπος με λογική κρίση. Το ίδιο ισχύει και για την Καρολίνα Καλύβα. 

Κάποιοι χρησιμοποιούν τη λέξη ανηθικότητα όπως νομίζουν

Το ακούσαμε μία, το ακούσαμε δύο, το ακούσαμε τρεις. Φτάνει όμως κάπου. Με σημαιοφόρο της ηθικής (μπορεί και όχι, προχωράμε) τον Σάκη Κατσούλη, η πεντάδα των Μπλε φαίνεται πιο εχθρική από ποτέ απέναντι στους Τζέημς Καφετζή και Νίκο Μπάρτζη, προφανώς ξεχνώντας πως μιλάμε για REALITY ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ. Δυστυχώς για τον Σάκη και την παρέα του, οι περισσότεροι από αυτούς θα είναι οι πρώτοι που θα μπουν στο στόχαστρο των υπόλοιπων παικτών όσον αφορά τους υποψήφιους προς αποχώρηση τις επόμενες εβδομάδες και έπειτα από την ένωση των δύο ομάδων. Άλλωστε, όλοι άκουσαν τι γνώμη έχουν οι Κόκκινοι γι΄αυτούς, ειδικά από τη στιγμή που αποφάσισαν να μην αγωνιστούν.

Το Twitter τα πήρε με τους πέντε Μπλε

Για ευνόητους λόγους.

 

Ο Κώστας Παπαδόπουλος βλέπει μπροστά

"Κώστα, ποιος πιστεύεις ότι θα αποχωρήσει;" ρωτά ο Γιώργος Λιανός λίγο πριν το συμβούλιο. "Η Άννα Μαρία θα φύγει" λέει αυτός, με το γνωστό του στυλ και τον αφοπλιστικό του τρόπο (κάποια σχόλια βέβαια ήταν άδικα).

Ο Αλέξης ο Παπατζής

Δεν το λέμε εμείς. Τα πνευματικά δικαιώματα του όρου ανήκουν στον Γιώργο Ασημακόπουλο, που όπως και όλοι κατάλαβαν πια ποιος είναι αυτός που θα έχει από εδώ και πέρα έναν ρόλο αντίστοιχο με αυτόν του Τριαντάφυλλου, ώστε να διασφαλίσει την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη παραμονή του στο Survivor.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος έχει χιούμορ

Ο τρόπος που χειρίστηκε τον σχεδόν μουμιοποιημένο Τριαντάφυλλο ήταν απολαυστικός.

Η νίκη των τριών ήταν απαραίτητη

Η νίκη των τριών παικτών (Τζέιμς, Νίκος, Άννα Μαρία) απέναντι στους Κόκκινους είναι ακριβώς ένα από τα υλικά που χρειάζεται το παιχνίδι (και η ίδια η παραγωγή βεβαίως) για να δημιουργήσει έντονες συγκινήσεις και να τονώσει το ενδιαφέρον του κοινού. Αυτό.

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

10000 Ships, το μυστηριώδες spin-off του Game of Thrones που ακυρώθηκε στο παρά πέντε

Πέρα από τη σειρά του Jon Snow, μόλις μάθαμε για ένα ακόμη που δε βρήκε ποτέ τον δρόμο του για τη μικρή οθόνη.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η μίνι σειρά που πρέπει να δεις αν σου λείπει το Succession

Είναι στο Netflix και έχει μόνο 6 επεισόδια και πρωταγωνιστή τον Jeff Daniels. Ό,τι πρέπει δηλαδή για το σαββατοκύριακο.

Γραφει Παυλος Κρουστης

10 πικάντικες αλήθειες για τον Channing Tatum

Ο αμερικανός ηθοποιός κλείνει σήμερα 44 χρόνιας ζωής και εμείς βρίσκουμε άγνωστα στοιχεία για τη ζωή και την καριέρα του.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Η επιστροφή της Jennifer Aniston στον κινηματογράφο έχει κάτι από τα παλιά

Όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για το remake της ταινίας "9 to 5".

Arnold Schwarzenegger και Danny DeVito μαζί σε ταινία, ένα μίνι έπος έρχεται

"Θέλουμε πραγματικά να δουλέψουμε μαζί και το συζητάμε εδώ και αρκετό καιρό...".

Στο The Ritual, Al Pacino και Dan Stevens τα βάζουν με θεούς και δαίμονες

Είμαστε πολύ περίεργοι να τους δούμε να υποδύονται ιερείς.