Οι καλύτερες σειρές του Netflix αυτή τη στιγμή

Ή αλλιώς οι πιο δημοφιλείς, νέες και ανανεωμένες σειρές του Netflix.

Τι είναι αυτό που το λένε αγάπη, για μία σειρά στο Netflix; Είναι αυτό το "κάτι" που μεταφράζεται σε υπέρογκες αμοιβές -εάν και εφόσον κάποιος παραγωγός το έχει εντοπίσει και ενσωματώσει στο εκάστοτε προϊόν του- και δημιουργεί περιεχόμενο "καταδικασμένο" να επιτύχει. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, η Shonda Rhimes με τα How to Get Away with Murder και Bridgerton. Όπως και να έχει, τις περισσότερες φορές παραμένουν άγνωστοι αι βουλαί των τηλεθεατών που εν τέλει καθορίζουν τις τάσεις στις πλατφόρμες streaming. Αυτό είναι ολοφάνερο ρίχνοντας μία ματιά στις μάλλον καλύτερες σειρές του Netflix που κυκλοφόρησαν μέσα στον Απρίλιο. 

Πέντε από αυτές, βλέπεις παρακάτω:

5. This Is a Robbery: The World's Biggest Art Heist

Μια φορά κι έναν καιρό, το 1990 για την ακρίβεια, δύο άντρες ντυμένοι ως μπάτσοι εισέβαλαν σε μουσείο της Βοστώνης για να κλέψουν έργα τέχνης μεγάλης αξίας. Τι ακριβώς συνέβη, μαθαίνεις σε αυτό το ντοκιμαντέρ που πιθανότατα έχει τόση πέραση μετά την επιτυχία των Ocean's και La Casa de Papel

4. The Flash

Μία αστραπή άλλαξε κυριολεκτικά τη ζωή του Barry Allen, ο οποίος ξυπνά από κώμα για να ανακαλύψει ότι έχει την υπερδύναμη της ταχύτητας. Καταλήγει να μάχεται κατά του εγκλήματος στο Central City. H σειρά του CW διανύει την 7η σεζόν της και η ένταξή της στο περιεχόμενο του Netflix μόνο καλό της έκανε. 

>Διάβασε ακόμη: Τι βλέπουν περισσότερο οι Έλληνες στο Netflix

3. Sisyphus: The Myth

Η πρώτη σεζόν της σειράς διατέθηκε στο κοινό στις 15 Απριλίου και ήδη την έχουμε τιμήσει δεόντως. Αν αναρωτιέσαι πώς ένας ελληνικός μύθος μπορεί να αποτελέσει βασικό θέμα νοτιοκορεάτικης σειράς φαντασίας δεν έχεις παρά να παρακολουθήσεις το Σίσυφο. Πόσω μάλλον αν σου αρέσουν τα παιχνίδια με το χρόνο. 

> Διάβασε ακόμη: Tα καλύτερα ξενόγλωσσα θρίλερ του Netflix

2. Who Killed Sara?

Για το "Ποιος Σκότωσε τη Σάρα" έχεις ήδη ενημερωθεί ενδελεχώς. Τα whodunit σενάρια σπάνια δεν κινούν την περιέργεια των τηλεθεατών, ειδικά όταν μοιάζουν (ή αποδεδειγμένα είναι) βγαλμένα μέσα από τη ζωή. Ο Alex εδώ, προσπαθεί να βρει το δολοφόνο της αδερφής του, Σάρα, όμως τα μεξικανικά καρτέλ δεν είναι εύκολη, ακίνδυνη και κυρίως, προσβάσιμη υπόθεση.

1. The Serpent

Σε αντίθεση με το "Ποιος Σκότωσε τη Σάρα", εδώ έχουμε μία αληθινή ιστορία, ενδεχομένως από τις πιο αμφιλεγόμενες που έχουν παρουσιαστεί ποτέ με τη μορφή σειράς. Ο Charles Sobhraj είναι υπαρκτό πρόσωπο και μπαινόβγαινε σε σωφρονιστικά ιδρύματα διότι ως "Ερπετό" μεταξύ άλλων, νάρκωσε, λήστεψε και σκότωσε τουλάχιστον δώδεκα ταξιδιώτες στην Ταϊλάνδη, την Ινδία και το Νεπάλ. Στα highlights του The Serpent, η νέα μας αγαπημένη, Jenna Coleman, που δεν έχει καμία σχέση με την Olivia Colman.

 


Διάβασε ακόμη για τις μάλλον καλύτερες σειρές των 90s, τον Βαγγέλη Γιαννίση που θα μπορούσε να είναι ο Έλληνας Jo Nesbø, γιατί ο Sean Bean πάντα πεθαίνει σε ταινίες και σειρές και όλα όσα γνωρίζουμε για την 5η σεζόν του La Casa de Papel.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Κλείνουν οριστικά οι κινηματογράφοι Πάλας και Αλεξάνδρα;

Δυσοίωνες ειδήσεις που αφορούν δύο ιστορικές αίθουσες της Αθήνας θορύβησαν τους κατοίκους της πόλης τελευταία με τα δεδομένα, ωστόσο, να μην είναι τελεσίδικα.

Η αληθινή ιστορία πίσω από το The Sympathizer του HBO

Η σειρά βασίζεται στο βραβευμένο με Πούλιτζερ μυθιστόρημα του Βιετναμεζο-αμερικανού, Viet Thanh Nguyen.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Δε θα ξεχάσουμε ποτέ το Mezzanine των Massive Attack

Το magnum opus της κολεκτίβας από το Μπρίστολ γίνεται σήμερα 26 χρονών!

Στον φανταστικό κόσμο της Kandè ζουν πλάσματα σκοτεινά

Το video clip του νέου της single Fury of War έχει κάτι μεταφυσικό.

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.