3 καλοί λόγοι για να δεις το True Story στο Netflix

Kevin Hart και Wesley Snipes είναι οι βασικές αφορμές. Αλλά όχι οι μόνες.

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 02 Δεκεμβρίου 2021

Το True Story έχει κάνει πρεμιέρα στο Netflix εδώ και μερικές ημέρες και βρίσκεται στη λίστα με τις πιο δημοφιλείς σειρές της πλατφόρμας το τελευταίο διάστημα. Στο mini series που έχει δημιουργηθεί από τον δημιουργό του Narcos Eric Newman, πρωταγωνιστούν ο Kevin Hart και ο Wesley Snipes

Ο πρώτος υποδύεται έναν παγκοσμίου φήμης κωμικό που αναζητά απεγνωσμένα διέξοδο, όταν μια νύχτα με τον αδελφό του (Snipes) στη Φιλαδέλφεια, απειλούνται να καταστραφούν όλα όσα έχτισε στη ζωή και την καριέρα του. Μία στάση κατά τη διάρκεια της περιοδείας του γίνεται τελικά ζήτημα ζωής και θανάτου, με απρόβλεπτες συνέπειες και τύπους αποφασισμένους για όλα.

> Διάβασε ακόμη: 8 σειρές του Netflix για τις οποίες θα μιλούν όλοι τους επόμενους μήνες

Η σκηνοθεσία είναι των Stephen Williams και Hanelle M. Culpepper, ενώ πρωταγωνιστούν ακόμη οι Theo Rossi, William Catlett, Abbey Paige, Michael James Bell και Avery Kidd Waddell.

Αξίζει να το δεις

Κατηγορηματικά. Κυρίως για την εξαιρετική χημεία που έχει ο Hart με τον Snipes. Και για τους ακόλουθους τρεις λόγους. 

> Διάβασε ακόμη: Σκοτεινός καπιταλισμός, το απόλυτο τηλεοπτικό trend του 2021

Το μεγάλο ηθικό δίλημμα

Πόσο μακριά θα έφτανες για να προστατέψεις τη δουλειά σου, την καριέρα σου και γενικότερα τα όσα έχεις πετύχει στη ζωή σου; Αυτό είναι το βασικό ερώτημα που πλανάται τεταμένα πάνω από τα 7 επεισόδια (διάρκειας από 27 έως 58 λεπτών). Ο Kid (Kevin Hart) έχει τη δική του απάντηση γι' αυτό, κάνοντας όλο και πιο απελπισμένα βήματα για να καλύψει τα ίχνη του.

3 καλοί λόγοι για να δεις το True Story στο Netflix

Το εξαιρετικό cast

Πέρα από τους προαναφερθέντες, υπάρχουν μερικές ακόμη εκπλήξεις στους ηθοποιούς που πρωταγωνιστούν. Όπως ας πούμε ένας σχεδόν αγνώριστος Billy Zane ως 'fixer', ένας τύπος δηλαδή που κάνει τα όποια προβλήματα να εξαφανίζονται.

> Διάβασε ακόμη: Οι σειρές του Netflix για τον Δεκέμβριο

Η αφήγηση

Γρήγορη, to the point και ακριβώς έτσι όπως πρέπει να μία τέτοιου είδους τηλεοπτική προσπάθεια. Βοηθά όσο τίποτε άλλο στο binge-watching.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.