To Breaking Bad λίαν συντόμως αποχωρεί από το Netflix

Άσχημα νέα για τους φίλους του καθηγητή χημείας Walter White.

Τη στιγμή που το Better Call Saul βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού φτάνοντας χρονολογικά τη σειρά των πραγμάτων στο Breaking Bad, η κατάσταση δείχνει να χαλάει για τους φίλους των σειρών του Vince Calligan. Κι αυτό γιατί σύμφωνα με πληροφορίες του The Wrap, το Netflix δεν θα καταφέρει να διατηρήσει τα δικαιώματα της σειράς του AMC μετά το 2025. 

Η διαθεσιμότητα του Breaking Bad στο Netflix διατηρεί τη φλόγα του ζωντανή, σχεδόν δέκα χρόνια μετά την αρχική προβολή του τελευταίου επεισοδίου από το AMC τον Σεπτέμβριο του 2013. Δεν είναι λίγες οι φορές άλλωστε που έχουμε επιστρέψει στη σειρά με πρωταγωνιστή τον υπέροχο Bryan Cranston, προκειμένου να θυμηθούμε την πιθανή σύνδεση με το Better Call Saul.

> Διάβασε ακόμη: Η επιστροφή του Breaking Bad και η αληθινή ιστορία

Σε ένα σωρό άλλες επιτυχημένες σειρές έχουν επίσης δοθεί ημερομηνίες λήξης, οι οποίες αναμένεται να επιτευχθούν πριν από το τέλος του 2024. Σε αυτές περιλαμβάνονται οι σειρές Community, 30 Rock, NCIS και How to Get Away With Murder, γεγονός που ώθησε τους θαυμαστές να τις ξαναδούν, καθώς το μέλλον τους μετά το Netflix είναι ασαφές.

Λίγα λόγια για την επιτυχία του Breaking Bad

Το Breaking Bad δημιουργήθηκε από τον Vince Gilligan και αφηγείται την ιστορία του Walter White (Bryan Cranston), ενός καθηγητή χημείας στο λύκειο, ο οποίος στρέφεται στην παραγωγή μεθαμφεταμίνης μετά τη διάγνωση καρκίνου του πνεύμονα, καθώς προσπαθεί να πληρώσει τους ιατρικούς λογαριασμούς και να προσφέρει στην οικογένειά του. Επιστρατεύει τη βοήθεια του πρώην μαθητή του, του Jesse Pinkman, τον οποίο υποδύεται ο Aaron Paul, καθώς επεκτείνει την αυτοκρατορία του με τα ναρκωτικά, ενώ την κρατάει μυστική από την οικογένειά του.

> Διάβασε ακόμη: Λένε πως αυτές είναι οι καλύτερες σειρές όλων των εποχών

Το δράμα με έδρα το Αλμπουκέρκι είναι μία από τις πιο επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές στην ιστορία και το 2013 ανακηρύχθηκε από τα Παγκόσμια Ρεκόρ Γκίνες ως η σειρά με τις περισσότερες θετικές κριτικές όλων των εποχών. Την ίδια στιγμή, το "Ozymandias", ένα από τα τελευταία επεισόδια της πέμπτης και τελευταίας σεζόν της σειράς, είναι το επεισόδιο με την υψηλότερη βαθμολογία από οποιαδήποτε τηλεοπτική σειρά στο IMDb, έχοντας κατοχυρώσει το απόλυτο 10!

To Breaking Bad λίαν συντόμως αποχωρεί από το NetflixiMDb

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μία ιταλική ταινία κάνει θραύση στο Netflix παγκοσμίως

Είναι η πρώτη φορά που μία μη αγγλόφωνη ταινία φθάνει στο Νο. 1 του παγκόσμιου chart ταινιών.

Confidenza, ένα υπέροχο soundrack με την υπογραφή του Tom Yorke

Tο προηγούμενο με την υπογραφή του μπροστάρη των Radiohead ήταν αυτό για το remake της ταινίας Suspiria του Luca Guadagnino.

Στο πρώτο trailer για του Atlas η Jennifer Lopez δείχνει τρομοκρατημένη

Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 24 Μαΐου.

'Νυν και Αεί', η ζωή του Σταύρου Ξαρχάκου έγινε σειρά στο YouTube

Οι άγνωστες πτυχές της ζωής και του έργου του σπουδαίου συνθέτη αποτυπώνονται μέσα από 20 επεισόδια. Το πρώτο, μόλις έγινε διαθέσιμο.

Ποια είναι η πραγματική stalker του Baby Reindeer

Το "Μικρό Ταρανδάκι" του Netflix έκανε τους φανς να ψάχνουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Και ναι, την βρήκαν.

Γραφει Παυλος Κρουστης