Οι νέοι χαρακτήρες της 5ης σεζόν του Cobra Kai

Η 5η σεζόν του Cobra Kai κατέφθασε στο Netflix και θυμίζει ακόμη περισσότερο Karate Kid.

Γράφει: Νίκη Κοντομηνά 09 Σεπτεμβρίου 2022

Το Cobra Kai επιστρέφει από σήμερα 9 Σεπτεμβρίου στο Netflix με την πέμπτη του σεζόν με τον Miguel Diaz (Xolo Maridueña) να βρίσκεται στο Μεξικό. Έχοντας ανάγκη να πάρει λίγο χρόνο για να ανακαλύψει ποιος πραγματικά είναι, το έσκασε για να εντοπίσει τον βιολογικό του πατέρα. Ποιος είναι αυτός; Λίγο πριν προσδεθείς για τη νέα σεζόν ιδού μερικά ελαφριά spoilers για όλα τα νέα πρόσωπα που θα δεις σε αυτήν. 

Hector - Luis Roberto Guzman

Ο Hector παρουσιάζεται στο πρώτο επεισόδιο της πέμπτης σεζόν και ο Miguel τυχαίνει να πέσει πάνω στον πατέρα του από καθαρή τύχη. Αφού τον εντοπίζει συνειδητοποιεί ότι δεν είναι ο άνθρωπος που πίστευε ο Μιγκέλ ότι είναι και μένει συντετριμμένος. Τον Hector υποδύεται ο Luis Roberto Guzman, ένας 49χρονος Πορτορικανός ηθοποιός. Είναι γνωστός για τη δουλειά του σε μεξικανικές τηλενουβέλες και για το ρόλο του στη σειρά El Pantera. Κράτησε το τελευταίο του εγχείρημα κρυφό, καθώς η πραγματική ταυτότητα του πατέρα του Miguel δεν ήταν γνωστή μέχρι πρότινος.

 

> Διάβασε ακόμη: Η ένδοξα ερωτική Rosario Dawson

Chozen Toguchi - Yuji Okumoto

Ο Chozen έχει αναβαθμιστεί σε βασικό μέλος του καστ για την πέμπτη σεζόν και έχει γίνει ο πιο υποστηρικτικός σύμμαχος του Daniel. Ο εχθρός που μετατράπηκε σε φίλο προσθέτει αρκετή κωμική ανακούφιση στη σειρά και είναι βέβαιο ότι θα γίνει ο αγαπημένος των θαυμαστών. Τον υποδύεται ο Yuji Okumoto, ο οποίος επαναλαμβάνει το ρόλο του από τη δεύτερη ταινία Karate Kid. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Yuji Okumoto (@yuji_okumoto)

Mike Barnes - Sean Kanan

Ο Mike Barnes επιστρέφει στην πέμπτη σεζόν, έχοντας επαναλάβει τον ρόλο του από τις αρχικές ταινίες. Τον υποδύεται ο Sean Kanan, ένας 55χρονος ηθοποιός, παραγωγός και συγγραφέας που έχει επίσης πρωταγωνιστήσει στο General Hospital. Ο ίδιος προκάλεσε φρενίτιδα στους followers του στο Instagram, αφού μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες του από τον εαυτό του ως νεαρό στο The Karate Kid. Οι τηλεθεατές είναι ενθουσιασμένοι που θα δουν τον σταρ να επιστρέφει στο ρόλο του.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sean Kanan (@sean.kanan)

Kim Da-Eun - Alicia Hannah-Kim

Η Kim Da-Eun προσλαμβάνεται ως sensei στο ντότζο Cobra Kai, από τον Terry Silver (Thomas Ian Griffith). Όπως και ο Terry, είναι μια καθηγήτρια που δεν έχει καμία λογική και πιστεύει ότι ο πόνος είναι ο καλύτερος τρόπος για να περάσει στους ανθρώπους. Την υποδύεται η Alicia Hannah-Kim, μια ηθοποιός που γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μία ιταλική ταινία κάνει θραύση στο Netflix παγκοσμίως

Είναι η πρώτη φορά που μία μη αγγλόφωνη ταινία φθάνει στο Νο. 1 του παγκόσμιου chart ταινιών.

Confidenza, ένα υπέροχο soundrack με την υπογραφή του Tom Yorke

Tο προηγούμενο με την υπογραφή του μπροστάρη των Radiohead ήταν αυτό για το remake της ταινίας Suspiria του Luca Guadagnino.

Στο πρώτο trailer για του Atlas η Jennifer Lopez δείχνει τρομοκρατημένη

Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 24 Μαΐου.

'Νυν και Αεί', η ζωή του Σταύρου Ξαρχάκου έγινε σειρά στο YouTube

Οι άγνωστες πτυχές της ζωής και του έργου του σπουδαίου συνθέτη αποτυπώνονται μέσα από 20 επεισόδια. Το πρώτο, μόλις έγινε διαθέσιμο.

Ποια είναι η πραγματική stalker του Baby Reindeer

Το "Μικρό Ταρανδάκι" του Netflix έκανε τους φανς να ψάχνουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Και ναι, την βρήκαν.

Γραφει Παυλος Κρουστης