Στο The Witcher του Netflix, ο Henry Cavill φεύγει, o Liam Hemsworth έρχεται

Πότε προβλέπεται να γίνει η εμβληματική αλλαγή στη σειρά του Netflix.

Το The Witcher έκανε την ανακοίνωση που όλοι οι fans του περίμεναν, με την ανανέωση για την τέταρτη σεζόν. Η ανακοίνωση αυτή έκρυβε όμως μια τεράστια έκπληξη. Ο Liam Hemsworth θα αντικαταστήσει τον Henry Cavill στη δραματική σειρά, αναλαμβάνοντας το ρόλο του Geralt of Rivia. Η ανακοίνωση έγινε ενόψει της 3ης σεζόν της σειράς και τελευταίας του Cavill όπως αποδεικνύεται και από το βράδυ της Κυριακής γίνεται ο κακός χαμός στα social media. 

Ο Cavill, ο οποίος ανακοίνωσε την προηγούμενη εβδομάδα ότι θα επιστρέψει στο ρόλο του Superman, υποδύθηκε τον σκληρό Geralt of Rivia στις τρεις πρώτες σεζόν της σειράς. Το The Witcher ακολουθεί τρία άτομα των οποίων οι ιστορίες είναι αλληλένδετες στον αχανή κόσμο της Ηπείρου, όπου άνθρωποι, ξωτικά, μάγοι, ξωτικά και τέρατα μάχονται για να επιβιώσουν και να ευδοκιμήσουν.

> Διάβασε ακόμη: Μία τυπική ημέρα προετοιμασίας του Henry Cavill για το The Witcher

H ανάρτηση του Hemsworth

Ο Hemsworth, ο οποίος είναι περισσότερο γνωστός για τον πρωταγωνιστικό ρόλο του στο Hunger Games, ανακοίνωσε και εκείνος λίγα λεπτά αργότερα, τα σπουδαία νέα. "Ως φαν του Witcher είμαι ενθουσιασμένος με την ευκαιρία να παίξω τον Geralt of Rivia. Ο Henry Cavill ήταν ένας καταπληκτικός Geralt και είναι τιμή μου που μου δίνει τα ηνία και μου επιτρέπει να αναλάβω τις λεπίδες του Λευκού Λύκου για το επόμενο κεφάλαιο της περιπέτειάς του. Henry, είμαι θαυμαστής σου εδώ και χρόνια και εμπνεύστηκα από αυτό που έδωσες σε αυτόν τον χαρακτήρα. Μπορεί να υπάρχουν μεγάλες προσδοκίες, αλλά είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που μπαίνω στον κόσμο του Witcher" ανέφερε.

Ο Cavill πήρε την απόφαση να προχωρήσει μετά τη λήξη της βραχυπρόθεσμης συμφωνίας του για το The Witcher. Η σειρά γυρίζεται στο εξωτερικό και έχει απαιτητικό πρόγραμμα παραγωγής, το οποίο θα μπορούσε να είναι δύσκολο για τον Cavill, λόγω των υπόλοιπων κινηματογραφικών και τηλεοπτικών υποχρεώσεών του. Ο ίδιος ήταν πάντα ευγνώμων στην παραγωγή. 

Η ανάρτηση του Cavill

"Το ταξίδι μου ως Geralt of Rivia ήταν γεμάτο με τέρατα και περιπέτειες και δυστυχώς, θα καταθέσω το μετάλλιο και τα ξίφη μου για την 4η σεζόν. Αντί για εμένα, ο φανταστικός Liam Hemsworth θα πάρει τον μανδύα του Λευκού Λύκου. Όπως και με τους σπουδαιότερους λογοτεχνικούς χαρακτήρες, παραδίδω τη δάδα με ευλάβεια για τον χρόνο που αφιέρωσα ενσαρκώνοντας τον Geralt και με ενθουσιασμό για να δω την εκδοχή του Liam για αυτόν τον συναρπαστικό άνθρωπο. Liam, αυτός ο χαρακτήρας έχει τόσο υπέροχο βάθος, απόλαυσε τις βουτιές μέσα σε αυτόν για να δεις τι μπορείς να βρεις".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Henry Cavill (@henrycavill)

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η ζωή της Brigitte Macron γίνεται σειρά

Όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής.

Ένας θεός μόνο ξέρει γιατί δε θα δούμε το The Movie Critic, την 'τελευταία ταινία' του Quentin Tarantino

Φαίνεται πως ο διάσημος σκηνοθέτης άλλαξε γνώμη για την ταινία που σκόπευε να γυρίσει.

2 επικές ταινίες από τον Martin Scorsese με αγάπη

Όλα όσα περιμένουμε προσεχώς από τον σπουδαίο σκηνοθέτη.

To Oldboy γίνεται σειρά από τον Park Chan-wook

Ο δημιουργός της κορεατικής ταινίας του 2003 επανέρχεται με την τηλεοπτική εκδοχή της.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Νέο trailer για το 'Εκατό Χρόνια Μοναξιά' του Gabriel García Márquez στο Netflix

Το παγκόσμιο best seller έγινε σειρά και αυτές είναι οι πρώτες εικόνες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Στο Orlando Bloom: To the Edge, ο Orlando Bloom φτάνει στα άκρα

Από τις αρχές της καριέρας του μέχρι σήμερα, ο Bloom φαίνεται πως δε φοβάται να εκτεθεί στον κίνδυνο.

Γραφει Γιαννης Σπανος