Ο Sacha Baron Cohen πείθει κριτικό γεύσης να δοκιμάσει ανθρώπινο κρέας

Απίθανα πράγματα και f*cked up καταστάσεις στο Who Is America?.

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 20 Αυγούστου 2018

Το Who Is America?, η πιο καυστική δουλειά του Sacha Baron Cohen μετά το Borat, φάνηκε ότι έχανε το hype της μετά τα πρώτα επεισόδια. Και αυτό γιατί δεν υπήρξαν περαιτέρω "ταπεινώσεις" πολιτικών προσώπων, παρότι ο διάσημος κωμικός έφτασε μέχρι και σε ακραία επίπεδα στη συζήτηση για τα γεννητικά όργανα της Hillary Clinton. 

Στο προτελευταίο επεισόδιο όμως, ο Cohen προσέφερε τουλάχιστον μια εξωφρενικά τρελή στιγμή, με τον κριτικό γεύσης του DinnerReviews.com, Bill Jilla, να αποτελεί το επόμενο θύμα του. 

Ο Jilla βρέθηκε σε ιδιωτικό δείπνο που του παραχώρησε η περσόνα του Cohen, Rick Sherman, ένας πρόσφατα αποφυλακισμένος τύπος που προσπαθεί να κάνει μια νέα αρχή στη ζωή του ως σεφ. 

Κατά τη διάρκεια του tasting, ο Sherman παρουσίασε στον Jilla ένα σωρό ανατρεπτικά πιάτα, όπως ας πούμε το μοσχάρι που σερβίρεται μέσα σε προφυλακτικό, το οποίο προηγουμένως βρισκόταν μέσα στον πρωκτό ενός άντρα. "Ήταν το καλύτερο πιάτο με μοσχάρι που έχω φάει ποτέ στη ζωή μου" ανέφερε για το εν λόγω πιάτο ο κριτικός γεύσης. 

Το πιο τραβηγμένο πράγμα όμως δεν ήταν αυτό. Το τελευταίο πιάτο της βραδιάς ήταν το "ανθρώπινο κρέας". Όπως ο Sherman ενημέρωσε τον Jilla, το κρέας προερχόταν από Κινέζο, ο οποίος δώρισε τα όργανά του, αμέσως μετά τον θάνατό του. 

Πριν προλάβεις να σκεφτείς ότι κανένας λογικός άνθρωπος δεν θα έβαζε στο στόμα του κάτι τέτοιο, ο Jilla είχε ήδη ξεκινήσει να μελετά το πιάτο, δοκιμάζοντας τις πρώτες μπουκιές. "Είναι μαλακό σαν βούτυρο. Δεν χρειάζεται καν μαχαίρι για να κοπεί. Λιώνει μέσα στο στόμα, δεν χρειάζεται καν να το μασήσω" διαπίστωσε τρώγοντας ο Jilla.

Αργότερα, ο Sherman ζήτησε από τον Jilla να αναφέρει στους γονείς του, σχετικά με το πόσο καλός σεφ αλλά και οικοδεσπότης είναι ο γιος τους, κάτι που ο κριτικός γεύσης δεν δίστασε να κάνει γυρνώντας προς την κάμερα.

Σε συνέχεια όλων αυτών, αμέσως μόλις τελείωσε το show, το dinnerreviews.com "έπεσε" από την μεγάλη επισκεψιμότητα.

Ο Sacha Baron Cohen πείθει κριτικό γεύσης να δοκιμάσει ανθρώπινο κρέας

Από: Esquire US 
 

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Βιβλία