Νέα θεωρία για το Game of Thrones προβλέπει τη μοίρα της Cersei και του μωρού (;) της

Και μας επιστρέφει πίσω στο αίμα που χύθηκε στον "Ματωμένο Γάμο".

Γράφει: Χριστίνα Φαραζή 03 Σεπτεμβρίου 2018

Ένα από τα πολλά αναπάντητα ερωτήματα που μας άφησε το φινάλε της 7ης σεζόν του Game of Thrones ήταν το κατά πόσο είναι έγκυος η Cersei. Μήπως η εγκυμοσύνη της ήταν ένα ψέμα για να χειραγωγήσει τον αδελφό/εραστή της, Jaime ή πράγματι κυοφορεί στα σπλάχνα της ένα ακόμη καταραμένο παιδί;

Σύμφωνα με πρόσφατη fan theory, που αναρτήθηκε στο Reddit, η Cersei είναι στ' αλήθεια έγκυος, όμως τόσο η δική της μοίρα, όσο και του αγέννητου παιδιού της προβλέπεται δυσοίωνη, στην περίπτωση πάντα που το μοτίβο των θανάτων που συνέβησαν μετά τον "Ματωμένο Γάμο" συνεχιστεί.

Ο Roose Bolton δολοφονήθηκε με μία μαχαιριά στην καρδιά, όπως ακριβώς και ο Robb Stark.

Νέα θεωρία για το Game of Thrones προβλέπει τη μοίρα της Cersei και του μωρού (;) της

Ο Walder Frey δολοφονήθηκε με μία μαχαιριά στην καρωτίδα, όπως ακριβώς και η Catelyn, μητέρα του Robb.

Νεκρός ο Robb Stark, νεκρή η Catelyn Stark και απόμενει ένας ακόμα νεκρός Stark: η Talisa, σύζυγος του Robb, που μαχαιρώθηκε στην κοιλιά ενώ ήταν έγκυος. Τρεις οίκοι προκάλεσαν τον "Ματωμένο Γάμο": Bolton, Frey και Lannister. Από τον οίκο των Frey, ο Walder Frey είναι νεκρός, ενώ από εκείνο των Bolton, ο Roose Bolton. Τι μας μένει; Ο τρίτος οίκος των Lannister, με την εγκυμονούσα Cersei Lannister να σκοτώνεται από μία μαχαιριά στο στομάχι σαν την Talisa Stark.

Θεωρία που δεν λες πάντως ότι δεν έχει ρεαλιστική βάση. Όπως επίσης και εκείνη που θέλει την Cersei να πέφτει νεκρή από τα χέρια του Jaime, που αρνείται να την πιστέψει ότι είναι έγκυος και θεωρεί πρόκειται απλά και μόνο για ένα κόλπο της αδελφής/ερωμένης του για να τον κρατήσει στο πλευρό της ως σύμμαχο.

Ωστόσο, πριν λίγες ημέρες είδε το φως της δημοσιότητας μία ακόμη fan theory, που έκανε λόγο για τη "Night Queen” Cersei Lannister, με αφορμή την τελευταία σκηνή του περσινού teaser της 7ης σεζόν, που την έδειχνε να ξυπνά και να ανοίγει τα παγωμένα μπλε μάτια της.

Από: Esquire

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Κλείνουν οριστικά οι κινηματογράφοι Πάλας και Αλεξάνδρα;

Δυσοίωνες ειδήσεις που αφορούν δύο ιστορικές αίθουσες της Αθήνας θορύβησαν τους κατοίκους της πόλης τελευταία με τα δεδομένα, ωστόσο, να μην είναι τελεσίδικα.

Η αληθινή ιστορία πίσω από το The Sympathizer του HBO

Η σειρά βασίζεται στο βραβευμένο με Πούλιτζερ μυθιστόρημα του Βιετναμεζο-αμερικανού, Viet Thanh Nguyen.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Δε θα ξεχάσουμε ποτέ το Mezzanine των Massive Attack

Το magnum opus της κολεκτίβας από το Μπρίστολ γίνεται σήμερα 26 χρονών!

Στον φανταστικό κόσμο της Kandè ζουν πλάσματα σκοτεινά

Το video clip του νέου της single Fury of War έχει κάτι μεταφυσικό.

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.