Σειρά για την άτυπη κόντρα μεταξύ Marvel και DC ετοιμάζουν οι αδερφοί Russo

Οι σκηνοθέτες του Avengers: Endgame φτιάχνουν το μάλλον πιο ενδιαφέρον ντοκιμαντέρ στην ιστορία της pop κουλτούρας.

Μετά το επικό φινάλε των Avengers και το κλείσιμο της Phase 3 του MCU, δεν υπήρχε κάποιο νέο σχετικά με τα επόμενα βήματα των Joe και Anthony Russo. Μέχρι τώρα τουλάχιστον, καθώς όπως έγινε γνωστό οι Αμερικανοί σκηνοθέτες από το Οχάιο ετοιμάζουν μία σειρά ντοκιμαντέρ σχετικά με το χρονικό της "κόντρας" της Marvel με την DC αλλά και τη σημασία που αυτή έχει στην pop κουλτούρα καθώς και την επιρροή της σε εκείνη. 

Σειρά για την άτυπη κόντρα μεταξύ Marvel και DC ετοιμάζουν οι αδερφοί Russo

Η νέα παραγωγή θα τιτλοφορείται Slugfest και θα εξετάσει την άνοδο των εν λόγω εταιρειών από τα μέσα του 20ου αιώνα μέχρι και τις μέρες μας, καθώς και τη συναρπαστική κούρσα των δύο μέχρι την κορυφή του κλάδου τους, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα ένα πολύ σημαντικό άνοιγμα στην αμερικανική βιομηχανία του θεάματος. 

MARVEL ΕΝΑΝΤΙΟΝ DC 1

Οι Don Argott (Believer, The Atomic States of America, Last Days Here) και Sheena M. Joyce (Batman & Bill, Framing John DeLorean, Maybe Next Year) θα συνεργαστούν τόσο σε επίπεδο παραγωγής όσο και σκηνοθεσίας με τους αδερφούς Russo για το docu-series που άντλησε αρκετή από την έμπνευσή του από το comic book Slugfest: Inside the Epic, 50-year Battle between Marvel and DC του Reed Tucker. Αυτό, είχε κυκλοφορήσει το 2017 και περιελάμβανε εκτός από το storyline της "διαμάχης" και κάποιες crossover ιστορίες από την δεκαετία του '70, όπως την περίφημη -για κάθε φανατικό φίλο των κόμικ- μάχη του Superman με τον Spider-Man.

Αξίζει να αναφερθεί ότι το Slugfest ήταν μία πρωτοβουλία της πλατφόρμας video games για smartphones Quibi και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές Απριλίου του 2020 - πιθανότατα στο Disney+. 

ΣΟΥΠΕΡΜΑΝ
ΣΠΑΪΝΤΕΡΜΑΝ

Υπενθυμίζουμε ότι ο Anthony και ο Joe Russo βρίσκονται πίσω από κάποιες εκ των πιο επιτυχημένων ταινιών της σύγχρονης εποχής, όπως είναι τα Avengers: Endgame, Avengers: Infinity War, Captain America: The Winter Soldier και Captain America: Civil War. Πρόσφατα μάλιστα παραδέχτηκαν ότι θα ήθελαν να αναλάβουν το επόμενο Fantastic Four ή το νέο X-Men. Κάτι που πραγματικά δεν θα ήταν άσχημη ιδέα.


Διάβασε ακόμη γιατί οι σειρές της DC είναι η απάντηση στο MCU, τι πρέπει να γνωρίζεις για το Watchmen και πώς το 2021 θα εξελιχθεί σε μία τρελή χρονιά για την Marvel

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Arnold Schwarzenegger και Danny DeVito μαζί σε ταινία, ένα μίνι έπος έρχεται

"Θέλουμε πραγματικά να δουλέψουμε μαζί και το συζητάμε εδώ και αρκετό καιρό...".

Στο The Ritual, Al Pacino και Dan Stevens τα βάζουν με θεούς και δαίμονες

Είμαστε πολύ περίεργοι να τους δούμε να υποδύονται ιερείς.

Στο άλμπουμ Songwriter, θα ακούσουμε τραγούδια του Johnny Cash από το 1993

Τα εν λόγω τραγούδια ηχογραφήθηκαν από τον τραγουδιστή της κάντρι στα LSI Studios, μια δεκαετία πριν από το θάνατό του σε ηλικία 71 ετών.

Τι είναι αλήθεια και τι ψέμα στο Baby Reindeer

Η σειρά του Netflix μπορεί να βασίζεται στην πραγματική εμπειρία του Richard Gadd, αλλά υπάρχουν κάποια στοιχεία μυθοπλασίας. Εμείς τα εντοπίσαμε για σένα.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η συνάντηση Steve Carell και John Krasinski είναι το reunion που χρειαζόμασταν

Οι πρωταγωνιστές του The Office βρέθηκαν μαζί στο τέλειο βίντεο που βλέπεις εντός.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Έτσι θα τιμήσουν τα 'Φιλαράκια' την επέτειο των 20 χρόνων

Τον Απίλιο του 2021, οι έξι πρωταγωνιστές των Friends έφτασαν στo studio της Warner Bros. στο Λος Άντζελες για να γυρίσουν το πολυαναμενόμενο reunion της τηλεοπτικής παρέας.