Σειρά για την άτυπη κόντρα μεταξύ Marvel και DC ετοιμάζουν οι αδερφοί Russo

Οι σκηνοθέτες του Avengers: Endgame φτιάχνουν το μάλλον πιο ενδιαφέρον ντοκιμαντέρ στην ιστορία της pop κουλτούρας.

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 15 Νοεμβρίου 2019

Μετά το επικό φινάλε των Avengers και το κλείσιμο της Phase 3 του MCU, δεν υπήρχε κάποιο νέο σχετικά με τα επόμενα βήματα των Joe και Anthony Russo. Μέχρι τώρα τουλάχιστον, καθώς όπως έγινε γνωστό οι Αμερικανοί σκηνοθέτες από το Οχάιο ετοιμάζουν μία σειρά ντοκιμαντέρ σχετικά με το χρονικό της "κόντρας" της Marvel με την DC αλλά και τη σημασία που αυτή έχει στην pop κουλτούρα καθώς και την επιρροή της σε εκείνη. 

Σειρά για την άτυπη κόντρα μεταξύ Marvel και DC ετοιμάζουν οι αδερφοί Russo

Η νέα παραγωγή θα τιτλοφορείται Slugfest και θα εξετάσει την άνοδο των εν λόγω εταιρειών από τα μέσα του 20ου αιώνα μέχρι και τις μέρες μας, καθώς και τη συναρπαστική κούρσα των δύο μέχρι την κορυφή του κλάδου τους, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα ένα πολύ σημαντικό άνοιγμα στην αμερικανική βιομηχανία του θεάματος. 

MARVEL ΕΝΑΝΤΙΟΝ DC 1

Οι Don Argott (Believer, The Atomic States of America, Last Days Here) και Sheena M. Joyce (Batman & Bill, Framing John DeLorean, Maybe Next Year) θα συνεργαστούν τόσο σε επίπεδο παραγωγής όσο και σκηνοθεσίας με τους αδερφούς Russo για το docu-series που άντλησε αρκετή από την έμπνευσή του από το comic book Slugfest: Inside the Epic, 50-year Battle between Marvel and DC του Reed Tucker. Αυτό, είχε κυκλοφορήσει το 2017 και περιελάμβανε εκτός από το storyline της "διαμάχης" και κάποιες crossover ιστορίες από την δεκαετία του '70, όπως την περίφημη -για κάθε φανατικό φίλο των κόμικ- μάχη του Superman με τον Spider-Man.

Αξίζει να αναφερθεί ότι το Slugfest ήταν μία πρωτοβουλία της πλατφόρμας video games για smartphones Quibi και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές Απριλίου του 2020 - πιθανότατα στο Disney+. 

ΣΟΥΠΕΡΜΑΝ
ΣΠΑΪΝΤΕΡΜΑΝ

Υπενθυμίζουμε ότι ο Anthony και ο Joe Russo βρίσκονται πίσω από κάποιες εκ των πιο επιτυχημένων ταινιών της σύγχρονης εποχής, όπως είναι τα Avengers: Endgame, Avengers: Infinity War, Captain America: The Winter Soldier και Captain America: Civil War. Πρόσφατα μάλιστα παραδέχτηκαν ότι θα ήθελαν να αναλάβουν το επόμενο Fantastic Four ή το νέο X-Men. Κάτι που πραγματικά δεν θα ήταν άσχημη ιδέα.


Διάβασε ακόμη γιατί οι σειρές της DC είναι η απάντηση στο MCU, τι πρέπει να γνωρίζεις για το Watchmen και πώς το 2021 θα εξελιχθεί σε μία τρελή χρονιά για την Marvel

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Μουσική

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Τα Φιλαράκια επανενώνονται

Oι φήμες λένε ότι το reunion αφορά σε ένα special επεισόδιο.

The Crown: Η απίστευτη ομοιότητα των ηθοποιών με τα αληθινά πρόσωπα

Η 3η σεζόν του ιστορικού δράματος ξεκίνησε να προβάλλεται στο Netflix.