Τι γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για το sequel του Tiger King

Μήπως έρχεται η ώρα της Tiger Queen;

To true crime docu-series Tiger King: Φόνοι, Χάος και Τρέλα έκανε πρεμιέρα στο Netflix στα τέλη Μαρτίου, δικαιώνοντας απόλυτα -ίσως και περισσότερο του αναμενόμενου- τις φήμες που προϋπήρχαν για το ότι πρόκειται για το πιο τρελό ντοκιμαντέρ που προβλήθηκε ποτέ στη δημοφιλή πλατφόρμα streaming. Το γεγονός δε, πως σε αυτό εμφανίζονταν οι πραγματικοί πρωταγωνιστές, το έκανε ακόμη πιο δελεαστικό για τον θεατή, που πολλές φορές αδυνατούσε να πιστέψει τα όσα συνέβαιναν στην ομολογουμένως εξωφρενική αλλά πέρα για πέρα αληθινή ιστορία. 

Εύλογα άπαντες θέλουν κι άλλο, δεδομένου πως έχουν παραμείνει κάποια αναπάντητα ερωτήματα (αλήθεια, Carole, πού είναι ο άντρας σου;). Θα υπάρχει λοιπόν δεύτερο μέρος/νέα σεζόν/sequel; Υπενθυμίζουμε ότι τα όσα έχουμε δει μέχρι στιγμής, επικεντρώνονται στην ιστορία του αμφιλεγόμενου -στην καλύτερη περίπτωση- Joe Exotic aka Joe Maldonado-Passage και της τουλάχιστον περίεργης κοσμοθεωρίας του, που οδήγησε στην μοιραία για τον ίδιο κόντρα με την Carole Baskin. Υπάρχουν όμως αρκετά ακόμη πρόσωπα-κλειδιά στην όλη ιστορία, πολλά εκ των οποίων θα μπορούσαν να είναι cult fictional characters σε οποιοδήποτε B-movie έχει φτιαχτεί ως τώρα. 

Θα υπάρξει συνέχεια; 

Το Netflix δεν έχει τοποθετηθεί επισήμως σχετικά με κάτι τέτοιο. Ο Jeff Lowe όμως έκανε μία μυστηριώδη δήλωση, τονίζοντας πως ένα συνεργείο έχει κάνει κάποια γυρίσματα στον ζωολογικό του κήπο για ένα επιπλέον κεφάλαιο της ιστορίας.

Τι γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για το sequel του Tiger King
TIGER KING ΣΕΖΟΝ 2 1
TIGER KING ΣΕΖΟΝ 2 3

Στο Netflix;

Υπάρχουν φήμες που υποστηρίζουν πως θα υπάρξει και μάλιστα σύντομα ένα ακόμη επεισόδιο του Tiger King στο Netflix. Οι ίδιες φήμες όμως αναφέρουν πως η συνέχεια θα είναι εντελώς διαφορετική και σε κάποιο άλλο δίκτυο. Η πιθανότερη εκδοχή θέλει το συνδρομητικό δίκτυο Investigation Discovery να έχει ήδη έτοιμο το Investigating the Strange World of Joe Exotic, στο οποίο υπάρχει αρκετό αδημοσίευτο υλικό από τον ζωολογικό κήπο αλλά και την προσωπική ζωή της περίφημης στους ιντερνετικούς κόλπους περσόνας. 

Πότε θα κυκλοφορήσει; 

Το Tiger King εξελίσσεται μεταξύ 2015 και 2020. Θεωρώντας πως και η νέα παραγωγή θα έχει 7 επεισόδια και λαμβάνοντας υπόψιν το χρόνο που χρειάζεται για να φτάσει το υλικό στην τελική του μορφή, δεν μπορούμε να μιλάμε για ένα χρονικό πλαίσιο πριν από τα τέλη του 2022 ή τις αρχές του 2023. Σύμφωνα με το Variety πάντως, δεν θα αποτελέσει έκπληξη να κυκλοφορήσει ακόμη και μέσα στο 2020 η παραγωγή του Investigation Discovery.

TIGER KING ΣΕΖΟΝ 2 5

Ποια θα είναι η κεντρική ιστορία; 

Ο Joe Exotic βρίσκεται πλέον στη φυλακή. Ένα θέμα που θα μπορούσε να εξεταστεί είναι τι απέγινε ο Don Lewis, πρώτος σύζυγος της Carole Baskin και εκατομμυριούχος, που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς, ένα πρωινό του Αυγούστου, το 1997. Ακόμη και οι δικοί του άνθρωποι έχουν υποψίες πως η Carole τον τάισε στις τίγρεις. "Είναι ένας τέλειος τρόπος για να ξεφορτωθείς κάποιον. Είμαστε πολύ αναστατωμένοι που η αστυνομία δεν πήρε δείγμα DNA από την μηχανή του κιμά" αναφέρει μεταξύ άλλων η κόρη του Lewis, Donna Pettis, στο ντοκιμαντέρ. Το Tiger Queen ίσως και να μην είναι τόσο άσχημη ιδέα.  


Διάβασε ακόμη για τον αληθινό φόνο που ενέπνευσε τo Twin Peaks, τις καλύτερες ταινίες του Netflix αλφαβητικά και το Green Street Hooligans της επόμενης γενιάς Ultras.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μία ιταλική ταινία κάνει θραύση στο Netflix παγκοσμίως

Είναι η πρώτη φορά που μία μη αγγλόφωνη ταινία φθάνει στο Νο. 1 του παγκόσμιου chart ταινιών.

Confidenza, ένα υπέροχο soundrack με την υπογραφή του Tom Yorke

Tο προηγούμενο με την υπογραφή του μπροστάρη των Radiohead ήταν αυτό για το remake της ταινίας Suspiria του Luca Guadagnino.

Στο πρώτο trailer για του Atlas η Jennifer Lopez δείχνει τρομοκρατημένη

Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 24 Μαΐου.

'Νυν και Αεί', η ζωή του Σταύρου Ξαρχάκου έγινε σειρά στο YouTube

Οι άγνωστες πτυχές της ζωής και του έργου του σπουδαίου συνθέτη αποτυπώνονται μέσα από 20 επεισόδια. Το πρώτο, μόλις έγινε διαθέσιμο.

Ποια είναι η πραγματική stalker του Baby Reindeer

Το "Μικρό Ταρανδάκι" του Netflix έκανε τους φανς να ψάχνουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Και ναι, την βρήκαν.

Γραφει Παυλος Κρουστης