Το τέλος του La Casa de Papel σύμφωνα με τον El Profesor

Ο Álvaro Morte μίλησε για την κατάληξη του χαρακτήρα του και, κατ' επέκταση, της σειράς.

Γράφει: Πωλίνα Φράγκου 04 Ιουνίου 2020

Το La Casa de Papel εξελίχθηκε σε μία σειρά φαινόμενο, που βοήθησε ακόμη και το ίδιο το Netflix να κερδίσει πολλά περισσότερα από όσα περίμενε. Έχοντας ολοκληρωθεί και η τέταρτη σεζόν αυτής, άπαντες περιμένουν κάποια πληροφορία για το επόμενο κεφάλαιο, που ωστόσο αναμένεται να καθυστερήσει μετά τις ανακατατάξεις που προκάλεσε η πανδημία του κορονοϊού. 

Πάντως, φαίνεται πως σιγά σιγά θα έχουμε κάποια στοιχεία για το πού κατευθύνεται η παραγωγή, ειδικά από τη στιγμή που οι πρωταγωνιστές του La Casa de Papel δεν διστάζουν να κάνουν τις δικές τους αποκαλύψεις για το μέλλον των χαρακτήρων τους. 

Κάτι τέτοιο έκανε και ο Álvaro Morte, ο El Profesor, δίνοντας μία εικόνα για το φινάλε της περσόνας του αλλά και κατ' επέκταση της δημοφιλούς σειράς, μιλώντας στη βρετανική ιστοσελίδα Express. Σύμφωνα με τον ίδιο λοιπόν, ο Καθηγητής θα καταλήξει εντελώς μόνος μετά το πέρας του 5ου κύκλου, περίπου δηλαδή όπως τον γνώρισε το κοινό και στο ξεκίνημα. "Πολύ φοβάμαι ότι αυτό το σχόλιο θα με κάνει λιγότερο δημοφιλή αλλά ο El Profesor είναι ένα αρκετά περίεργο παιδί. Και μοναχικό. Αυτό που συνέβη με την ομάδα και τον έρωτα με την Lisbon είναι απλά ένα πολύ μικρό κεφάλαιο στη ζωή του. Αν θέλετε να μιλήσουμε για το τέλος του χαρακτήρα, θεωρώ πως σε κάποιο σημείο θα επιστρέψει στην κατάσταση που έχει συνηθίσει. Μόνος. Απομονωμένος. Είναι πιο συνηθισμένος σε αυτό και λειτουργεί πιο άνετα" ανέφερε ο Morte κάτα τη διάρκεια του Chelsea Film Festival.

Όπως καταλαβαίνει κάποιος από τα λόγια του Ισπανού ηθοποιού, το φινάλε του χαρακτήρα του ενδέχεται να είναι εντελώς διαφορετικό από εκείνο που προσδοκούν οι φίλοι της σειράς αλλά δεν είναι απαραίτητα κακό για τον ίδιο. 


Διάβασε ακόμη για τους χαρακτήρες του Peaky Blinders που ο Steven Knight μετανιώνει που σκότωσε, το Κορίτσι με το Τατουάζ που γίνεται σειρά και τη μίνι ιστορική σειρά του Leonardo DiCaprio.

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Tv

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Πρώτο trailer για το ντοκιμαντέρ "40 Years of Rocky"

Με τον Sylvester Stallone σε ρόλο αφηγητή.

Sins of Solitude, η ελληνοβρετανική σειρά που γυρίστηκε στη καραντίνα

Η Ελληνίδα σεναριογράφος και ηθοποιός Billie Vee μιλά στο Esquire για το πρότζεκτ που την κράτησε "ζωντανή" καλλιτεχνικά εν μέσω της πανδημικής κρίσης του κορονοϊού.