Το τέλος του La Casa de Papel σύμφωνα με τον El Profesor

Ο Álvaro Morte μίλησε για την κατάληξη του χαρακτήρα του και, κατ' επέκταση, της σειράς.

Το La Casa de Papel εξελίχθηκε σε μία σειρά φαινόμενο, που βοήθησε ακόμη και το ίδιο το Netflix να κερδίσει πολλά περισσότερα από όσα περίμενε. Έχοντας ολοκληρωθεί και η τέταρτη σεζόν αυτής, άπαντες περιμένουν κάποια πληροφορία για το επόμενο κεφάλαιο, που ωστόσο αναμένεται να καθυστερήσει μετά τις ανακατατάξεις που προκάλεσε η πανδημία του κορονοϊού. 

Πάντως, φαίνεται πως σιγά σιγά θα έχουμε κάποια στοιχεία για το πού κατευθύνεται η παραγωγή, ειδικά από τη στιγμή που οι πρωταγωνιστές του La Casa de Papel δεν διστάζουν να κάνουν τις δικές τους αποκαλύψεις για το μέλλον των χαρακτήρων τους. 

Κάτι τέτοιο έκανε και ο Álvaro Morte, ο El Profesor, δίνοντας μία εικόνα για το φινάλε της περσόνας του αλλά και κατ' επέκταση της δημοφιλούς σειράς, μιλώντας στη βρετανική ιστοσελίδα Express. Σύμφωνα με τον ίδιο λοιπόν, ο Καθηγητής θα καταλήξει εντελώς μόνος μετά το πέρας του 5ου κύκλου, περίπου δηλαδή όπως τον γνώρισε το κοινό και στο ξεκίνημα. "Πολύ φοβάμαι ότι αυτό το σχόλιο θα με κάνει λιγότερο δημοφιλή αλλά ο El Profesor είναι ένα αρκετά περίεργο παιδί. Και μοναχικό. Αυτό που συνέβη με την ομάδα και τον έρωτα με την Lisbon είναι απλά ένα πολύ μικρό κεφάλαιο στη ζωή του. Αν θέλετε να μιλήσουμε για το τέλος του χαρακτήρα, θεωρώ πως σε κάποιο σημείο θα επιστρέψει στην κατάσταση που έχει συνηθίσει. Μόνος. Απομονωμένος. Είναι πιο συνηθισμένος σε αυτό και λειτουργεί πιο άνετα" ανέφερε ο Morte κάτα τη διάρκεια του Chelsea Film Festival.

Όπως καταλαβαίνει κάποιος από τα λόγια του Ισπανού ηθοποιού, το φινάλε του χαρακτήρα του ενδέχεται να είναι εντελώς διαφορετικό από εκείνο που προσδοκούν οι φίλοι της σειράς αλλά δεν είναι απαραίτητα κακό για τον ίδιο. 


Διάβασε ακόμη για τους χαρακτήρες του Peaky Blinders που ο Steven Knight μετανιώνει που σκότωσε, το Κορίτσι με το Τατουάζ που γίνεται σειρά και τη μίνι ιστορική σειρά του Leonardo DiCaprio.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Οι Behemoth, Testament και Prestilence έρχονται τον Ιούλιο στην Αθήνα

Στις 28 Ιουλίου, στο πλαίσιο του Release Athens 2024.

Όσα περιμένουμε από τη 2η σεζόν του Fallout

Η σειρά ήδη εδραίωσε τη θέση της ως μία από τις δημοφιλέστερες του Amazon Prime Video.

Γραφει Παυλος Κρουστης

10000 Ships, το μυστηριώδες spin-off του Game of Thrones που ακυρώθηκε στο παρά πέντε

Πέρα από τη σειρά του Jon Snow, μόλις μάθαμε για ένα ακόμη που δε βρήκε ποτέ τον δρόμο του για τη μικρή οθόνη.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η μίνι σειρά που πρέπει να δεις αν σου λείπει το Succession

Είναι στο Netflix και έχει μόνο 6 επεισόδια και πρωταγωνιστή τον Jeff Daniels. Ό,τι πρέπει δηλαδή για το σαββατοκύριακο.

Γραφει Παυλος Κρουστης

10 πικάντικες αλήθειες για τον Channing Tatum

Ο αμερικανός ηθοποιός κλείνει σήμερα 44 χρόνιας ζωής και εμείς βρίσκουμε άγνωστα στοιχεία για τη ζωή και την καριέρα του.

Γραφει Γιαννης Σπανος