O μακελάρης του Τέξας μιλούσε με Έλληνες εφήβους στα social media
Στην απίστευτη αυτή αποκάλυψη προέβησαν οι New York Times.
Ανατριχιαστική είναι η αποκάλυψη ότι ο 18χρονος μακελάρης του Τέξας, Σαλβαδόρ Ράμος, που σκότωσε 19 παιδιά και δύο δασκάλες σε δημοτικό σχολείο στην πόλη Ουβάλντε, επικοινωνούσε με νέους σε όλο τον κόσμο ακόμα και από την Ελλάδα.
Ο Ράμος αγαπούσε τα όπλα και είχε αγοράσει δύο καραμπίνες AR-15 στις 16 Μαΐου, ως δώρο στον εαυτό του για τα 18α γενέθλιά του.
Προσέγγιζε νέους από όλο τον κόσμο
Στα κοινωνικά δίκτυα όπου είχε λογαριασμούς, δεν δίσταζε να προσεγγίζει άλλους εφήβους και να τους δείχνει τα "αποκτήματά” του, πολλές φορές προκαλώντας τους τρόμο.
Και παιδιά από την Ελλάδα ανάμεσα στους εφήβους που είχαν δεχθεί μηνύματά του
Ανάμεσα στους εφήβους που δέχθηκαν αιτήματα φιλίας ή και μηνύματα ήταν και παιδιά από την Ελλάδα, σύμφωνα με δημοσίευμα των New York Times. "Μέσω του Yubo έφηβοι από την Καλιφόρνια έως την Ελλάδα είπαν ότι είχαν αλληλεπιδράσει με τον Ράμος”, αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.
Αρκετά παιδιά που ακολουθούσαν τον Ράμος στο Instagram είπαν ότι τον είχαν γνωρίσει για πρώτη φορά σε ιστοτόπους σχεδιασμένους να συνδέουν αγνώστους, συμπεριλαμβανομένου του Yubo, μιας εφαρμογής που επιτρέπει στους ανθρώπους να μεταδίδουν ζωντανά βίντεο ο ένας στον άλλο.
Μια κοπέλα είπε ότι είχε μιλήσει με τον μακελάρη του Τέξας σε έναν άλλο ιστότοπο όπου οι άνθρωποι συνομιλούν μέσω βίντεο με αγνώστους. Η γυναίκα είπε ότι κάποτε είχε κάνει ζωντανή μετάδοση ο ίδιος κρατώντας ένα όπλο, ενώ αίμα βρισκόταν στο πάτωμα. Ο Ράμος είχε υποστηρίξει ότι είχε αιμορραγία από τη μύτη…
Άλλωστε, ο 18χρονος διατηρούσε διαδικτυακή επαφή με μία 15χρονη από την Γερμανία, την οποία ενημέρωσε για την επίθεση στη γιαγιά του και για το μακελειό που θα ακολουθούσε στο σχολείο.
Η Cece είπε μάλιστα ότι ο Ράμος, σε προηγούμενες συνομιλίες τους, της είχε αναφέρει ότι είχε κακές σχέσεις τόσο με τη μητέρα του όσο και με τη γιαγιά του και ότι είχε προηγουμένως γρονθοκοπήσει τη μεγαλύτερη αδερφή του, κλώτσησε τη γιαγιά του και έσπρωξε μια πρώην κοπέλα του.
Η ανακοίνωση της πλατφόρμας Yubo
"Μας λυπεί βαθιά η ανείπωτη απώλεια και συνεργαζόμαστε πλήρως με τις αρχές που διεξάγουν έρευνες", αναφέρεται στην ανακοίνωση της πλατφόρμας Yubo.
"Σε αυτό το στάδιο των ερευνών, δεσμευόμαστε νομικά να μην αποκαλύψουμε συγκεκριμένα στοιχεία για την ταυτότητα χρηστών εκτός από το να ανταποκριθούμε σε συγκεκριμένα αιτήματα των αρχών. Μπορούμε ωστόσο να επιβεβαιώσουμε ότι γίνεται έρευνα για λογαριασμό στην πλατφόρμα μας που έχει εν τω μεταξύ απενεργοποιηθεί".
Από: TheToc.gr
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζυ
Ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρετά τον Αλμπέρτο Εσκενάζυ, που απεβίωσε σε ηλικία 73 ετών. Με πλούσια καριέρα στο θέατρο, την τηλεόραση και τον κινηματογράφο, ο πασίγνωστος ηθοποιός άφησε το στίγμα του στον ελληνικό πολιτισμό.
O σκηνοθέτης του 'Λύκου της Wall Street' Rob Reiner και η σύζυγός του Michelle βρέθηκαν νεκροί στο σπίτι τους
Τα πρώτα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για δολοφονία που ερευνάται από την αστυνομία. Κάποια μάλιστα, παρουσιάζουν ήδη το χειρότερο σενάριο που καταδεικνύει ως υπεύθυνο ένα πρόσωπο που, αν είναι ένοχο, θα προκαλέσει σοκ στην κοινή γνώμη.
BOMBA: Το Netflix εξαγόρασε τη Warner Bros-τι θα γίνει με το HBO
Μια απίθανη στιγμή στον κόσμο της ψυχαγωγίας: το Netflix εξαγόρασε τη Warner Bros., φέρνοντας τα πάνω κάτω στο Hollywood και ανοίγοντας νέα συζήτηση για το μέλλον του streaming.
Γραφει Παυλος ΚρουστηςΠαρουσίαση βιβλίου Τσίπρα: Τα σχόλια στα social media
Μετά από μέρες που η επικαιρότητα ασχολήθηκε με το βιβλίο του Αλέξη Τσίπρα ήρθε και η παρουσίαση στο κατάμεστο Παλλάς που σχολιάστηκε πολύ στα social media.
Ο Donald Trump εντείνει τον πόλεμο με τους δημοσιογράφους
Ο Donald Trump ανεβάζει ξανά τους τόνους απέναντι στα media, λανσάροντας μια νέα λίστα "ενόχων" και στοχοποιώντας γνωστούς δημοσιογράφους και μεγάλους οργανισμούς που –όπως λέει– τον αδικούν.
Γραφει Νικη ΚοντομηναO Donald Trump ακύρωσε σχεδόν όλα τα εκτελεστικά διατάγματα του Joe Biden
Ο Donald Trump ακυρώνει σχεδόν όλα τα εκτελεστικά διατάγματα που υπέγραψε ο Joe Biden με autopen, ανοίγοντας νέο γύρο πολιτικής σύγκρουσης και νομικής αβεβαιότητας.
Γραφει Νικη Κοντομηνα