Το Κιουζίν του Νίκου Καραθάνου
Ο δημοφιλής σεφ Νίκος Καραθάνος ανέλαβε τα ηνία της κουζίνας του Κιουζίν και μίλησε για τη νέα του συνεργασία.
Ο Νίκος Καραθάνος είναι ένα μεγάλο όνομα της ελληνικής γαστρονομίας, καθώς το αδιαμφισβήτητο ταλέντο του έχει βάλει τη δική του πινελιά στη διαμόρφωση της σύγχρονης ελληνικής γαστρονομικής σκηνής. Ήδη στα 28 του είχε κατακτήσει το πρώτο του αστέρι Michelin στην εποχή του στη Hytra, ενώ αργότερα μπήκε στην πιο επιχειρηματική πλευρά της εστίασης με τη συνδημιουργία της Cookoovaya.
Σήμερα τον συναντούμε στο Κιουζίν, οπού πρεσβεύει αυτό που πάντα ουσιαστικά πρέσβευε: την ελληνική κουζίνα αλλιώς. Αλλά καλύτερα να μας τα πει ο ίδιος.

Πώς προέκυψε η νέα αυτή συνεργασία σου με το Κιουζίν;
Η συνεργασία αυτή προέκυψε πριν από 4 μήνες, και ενώ ήδη είχα το Κιουζίν ως consulting, μιλώντας μαζί με τον ιδιοκτήτη Γιάννη Δεληγιάννης είπαμε να προχωρήσουμε σε μόνιμη συνεργασία, όπου θα μπορώ να μαγειρεύω αυτό που αγαπώ πολύ… την ελληνική κουζίνα αλλιώς.
Η συνέχεια στο Madamefigaro.gr
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής: Γιατί η υγιεινή διατροφή ξεκινά με τα όσπρια;
Και 5 tips για να εντάξεις τα όσπρια στη διατροφή σου χωρίς φούσκωμα (ναι, γίνεται).
Τα καλύτερα τυλιχτά street food στον πλανήτη - Σε τι θέση είναι το σουβλάκι
Η νέα κατάταξη του TasteAtlas αναδεικνύει τα πιο χαρακτηριστικά wraps παγκοσμίως. Ανάμεσά τους, ο γύρος ξεχωρίζει για τη γεύση και τον ρόλο του στην ελληνική street κουζίνα.
Αυτοί είναι οι 5 Έλληνες σεφ που βραβεύτηκαν στα φετινά Όσκαρ των μαγείρων
Οι γευσιπλάστες από τη χώρα μας που ξεχώρισαν στα φετινά The Best Chef Awards 2025.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΟ Massimo Bottura έρχεται στην Αθήνα
Ο μύστης της νέας ιταλικής γεύσης και ένας εκ των σημαντικότερων σεφ του πλανήτη καταφθάνει στα μέρη μας και μάλιστα μπορείς να τον δεις από κοντά.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΤι συμβαίνει όταν ένας σεφ με αστέρι Michelin φτιάχνει πίτσα;
Ο βραβευμένος με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin Luca Piscazzi μόλις άνοιξε το νέο του εστιατόριο και όλοι μιλούν για την "πιο τραγανή πίτσα της Αθήνας".
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΑυτά είναι τα καλύτερα burgers στον κόσμο
Προτού αρχίσεις να λες πως παραλείψαμε ένα σωρό συνταγές και ότι είμαστε προκατειλημμένοι, να σε ενημερώσουμε ότι πρόκειται για μία λίστα που έφτιαξε το Taste Atlas χωρίς να μας ρωτήσει.
Γραφει Νικη Κοντομηνα