Στο Botrini's για Δείπνο Νωρίς

Μία νέα συνήθεια εγκαινιάζει το βραβευμένο εστιατόριο του Έκτορα Μποτρίνι.

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 27 Οκτωβρίου 2020

Το εστιατόριο Botrini's αποτέλεσε την εκπλήρωση ενός μεγάλου ονείρου του Έκτορα Μποτρίνι, που επιθυμούσε να μοιραστεί τις χαρές της ζωής σε ένα κοινό τραπέζι με φίλους και αγαπημένους. Η δημιουργία του εστιατορίου του όμως πέτυχε πολλά παραπάνω, φτάνοντας μέχρι το υψηλότερο επίπεδο, πάντοτε με σεβασμό στην εποχικότητα, στην ποιότητα και στην εντοπιότητα των υλικών.

Πλέον, το Botrini's λαμβάνοντας πολύ σοβαρά υπόψιν τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε αλλά και πρακτικά θέματα όπως το ωράριο των καταστημάτων εστίασης εγκαινιάζει το "Δείπνο Νωρίς", δίνοντας στο κοινό την ευκαιρία να προσαρμόσει την εστιατορική του συμπεριφορά στις νέες συνθήκες, επιθυμώντας παράλληλα να καθιερώσει μία συνήθεια που θα μείνει και στην μετά-Covid εποχή.

Για να έχεις λοιπόν το χρόνο να απολαύσεις τα μεγάλα του μενού -Πλόες (12 στάδια) και Travelling (15 στάδια)- αλλά και για να έχει η κουζίνα του εστιατορίου τη χρονική άνεση να προσέξει το κάθε πιάτο ακριβώς όπως πρέπει, παρέχεται μία έκπτωση της τάξεως του 10% για όλους εκείνους που θα κάνουν κράτηση από τις 19:00 μέχρι τις 19:45, από Τρίτη μέχρι και Παρασκευή. Το "Δείπνο Νωρίς" εγκαινιάζεται την Τρίτη 27 Οκτωβρίου και θα διαρκέσει για έναν ολόκληρο μήνα, έως τις 27 Νοεμβρίου.


Info

Βασιλέως Γεωργίου Β’ 24Β, Χαλάνδρι
Τηλ.: 210 68 57 323-4
botrinis.com

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Συνταγές

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Το νόστιμο all day project του Omnivore

Ο Όμιλος Καστελόριζο επέλεξε το κέντρο της Αθήνας και την πλατεία Αγίας Ειρήνης για το καινούριο του bar restaurant.

Ο Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος έγινε (κι αυτός) Λοκάλι

Η cool ελληνική pub στου Ψυρρή αναβαθμίζει το κομμάτι του φαγητού με ηχηρές προσθήκες.