Στο Botrini's για Δείπνο Νωρίς

Μία νέα συνήθεια εγκαινιάζει το βραβευμένο εστιατόριο του Έκτορα Μποτρίνι.

Το εστιατόριο Botrini's αποτέλεσε την εκπλήρωση ενός μεγάλου ονείρου του Έκτορα Μποτρίνι, που επιθυμούσε να μοιραστεί τις χαρές της ζωής σε ένα κοινό τραπέζι με φίλους και αγαπημένους. Η δημιουργία του εστιατορίου του όμως πέτυχε πολλά παραπάνω, φτάνοντας μέχρι το υψηλότερο επίπεδο, πάντοτε με σεβασμό στην εποχικότητα, στην ποιότητα και στην εντοπιότητα των υλικών.

Πλέον, το Botrini's λαμβάνοντας πολύ σοβαρά υπόψιν τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε αλλά και πρακτικά θέματα όπως το ωράριο των καταστημάτων εστίασης εγκαινιάζει το "Δείπνο Νωρίς", δίνοντας στο κοινό την ευκαιρία να προσαρμόσει την εστιατορική του συμπεριφορά στις νέες συνθήκες, επιθυμώντας παράλληλα να καθιερώσει μία συνήθεια που θα μείνει και στην μετά-Covid εποχή.

Για να έχεις λοιπόν το χρόνο να απολαύσεις τα μεγάλα του μενού -Πλόες (12 στάδια) και Travelling (15 στάδια)- αλλά και για να έχει η κουζίνα του εστιατορίου τη χρονική άνεση να προσέξει το κάθε πιάτο ακριβώς όπως πρέπει, παρέχεται μία έκπτωση της τάξεως του 10% για όλους εκείνους που θα κάνουν κράτηση από τις 19:00 μέχρι τις 19:45, από Τρίτη μέχρι και Παρασκευή. Το "Δείπνο Νωρίς" εγκαινιάζεται την Τρίτη 27 Οκτωβρίου και θα διαρκέσει για έναν ολόκληρο μήνα, έως τις 27 Νοεμβρίου.


Info

Βασιλέως Γεωργίου Β’ 24Β, Χαλάνδρι
Τηλ.: 210 68 57 323-4
botrinis.com

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

5 συνταγές για να φτιάξεις στο air fryer ακόμα κι αν είσαι 'άμπαλος' στο μαγείρεμα

Δε χρειάζεται ούτε masterchef να είσαι, ούτε να ασχολείσαι γενικά με την κουζίνα.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η fine comfort ιταλική κουζίνα του Giovanni Scaraggi

Μια κουβέντα µε τον σεφ-πατρόν του Sole Giaguaro για τη δική του κοσµοθεωρία πάνω στις γεύσεις, τις προσεγγίσεις και την αληθινή ουσία της γαστρονοµικής κουλτούρας της Μπότας.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Η cucina contemporanea του Ovio

Κάτι παραπάνω από ένα ιταλιάνικο σουξέ, σε µία από τις νοστιµότερες πιάτσες της πόλης.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Cupola, για dolce vita στο Παγκράτι

Ιταλικές παραδοσιακές γεύσεις, cozy περιβάλλον και feelgood χαρακτήρας λειτουργούν πάντοτε ως αφορµές για να επιστρέφεις στο Cupola.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Το κόλπο που εγγυάται την τέλεια καρμπονάρα

Τρία απλά βήματα σε στέλνουν με τις ευλογίες μας, απευθείας στο Masterchef.

Γραφει Γιαννης Σπανος