Στο Botrini's για Δείπνο Νωρίς

Μία νέα συνήθεια εγκαινιάζει το βραβευμένο εστιατόριο του Έκτορα Μποτρίνι.

Το εστιατόριο Botrini's αποτέλεσε την εκπλήρωση ενός μεγάλου ονείρου του Έκτορα Μποτρίνι, που επιθυμούσε να μοιραστεί τις χαρές της ζωής σε ένα κοινό τραπέζι με φίλους και αγαπημένους. Η δημιουργία του εστιατορίου του όμως πέτυχε πολλά παραπάνω, φτάνοντας μέχρι το υψηλότερο επίπεδο, πάντοτε με σεβασμό στην εποχικότητα, στην ποιότητα και στην εντοπιότητα των υλικών.

Πλέον, το Botrini's λαμβάνοντας πολύ σοβαρά υπόψιν τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε αλλά και πρακτικά θέματα όπως το ωράριο των καταστημάτων εστίασης εγκαινιάζει το "Δείπνο Νωρίς", δίνοντας στο κοινό την ευκαιρία να προσαρμόσει την εστιατορική του συμπεριφορά στις νέες συνθήκες, επιθυμώντας παράλληλα να καθιερώσει μία συνήθεια που θα μείνει και στην μετά-Covid εποχή.

Για να έχεις λοιπόν το χρόνο να απολαύσεις τα μεγάλα του μενού -Πλόες (12 στάδια) και Travelling (15 στάδια)- αλλά και για να έχει η κουζίνα του εστιατορίου τη χρονική άνεση να προσέξει το κάθε πιάτο ακριβώς όπως πρέπει, παρέχεται μία έκπτωση της τάξεως του 10% για όλους εκείνους που θα κάνουν κράτηση από τις 19:00 μέχρι τις 19:45, από Τρίτη μέχρι και Παρασκευή. Το "Δείπνο Νωρίς" εγκαινιάζεται την Τρίτη 27 Οκτωβρίου και θα διαρκέσει για έναν ολόκληρο μήνα, έως τις 27 Νοεμβρίου.


Info

Βασιλέως Γεωργίου Β’ 24Β, Χαλάνδρι
Τηλ.: 210 68 57 323-4
botrinis.com

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής: Γιατί η υγιεινή διατροφή ξεκινά με τα όσπρια;

Και 5 tips για να εντάξεις τα όσπρια στη διατροφή σου χωρίς φούσκωμα (ναι, γίνεται).

Τα καλύτερα τυλιχτά street food στον πλανήτη - Σε τι θέση είναι το σουβλάκι

Η νέα κατάταξη του TasteAtlas αναδεικνύει τα πιο χαρακτηριστικά wraps παγκοσμίως. Ανάμεσά τους, ο γύρος ξεχωρίζει για τη γεύση και τον ρόλο του στην ελληνική street κουζίνα.

Ο Massimo Bottura έρχεται στην Αθήνα

Ο μύστης της νέας ιταλικής γεύσης και ένας εκ των σημαντικότερων σεφ του πλανήτη καταφθάνει στα μέρη μας και μάλιστα μπορείς να τον δεις από κοντά.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Τι συμβαίνει όταν ένας σεφ με αστέρι Michelin φτιάχνει πίτσα;

Ο βραβευμένος με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin Luca Piscazzi μόλις άνοιξε το νέο του εστιατόριο και όλοι μιλούν για την "πιο τραγανή πίτσα της Αθήνας".

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Αυτά είναι τα καλύτερα burgers στον κόσμο

Προτού αρχίσεις να λες πως παραλείψαμε ένα σωρό συνταγές και ότι είμαστε προκατειλημμένοι, να σε ενημερώσουμε ότι πρόκειται για μία λίστα που έφτιαξε το Taste Atlas χωρίς να μας ρωτήσει.

Γραφει Νικη Κοντομηνα