5 θαυμάσιες ιδέες για delivery

Κορυφαίες προτάσεις για φαγητό και ποτό στο σπίτι, που έρχονται κοντά σου από την Wolt.

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 02 Δεκεμβρίου 2020

Ας είμαστε ειλικρινείς. Aγαπημένα μπαρ και εστιατόρια μας έχουν λείψει πάρα πολύ κατά τη διάρκεια του δεύτερου lockdown και δυστυχώς δεν φαίνεται πως θα μπορέσομε να τα επισκεφθούμε σύντομα. Κι ενώ η αίσθηση των χώρων είναι κάτι που δεν μπορεί να μεταφερθεί στο σπίτι μας, δεν ισχύει το ίδιο και για το φαγητό ή το ποτό που απολαμβάναμε κάθε φορά. Κι αυτό γιατί υπάρχουν cool εφαρμογές food delivery όπως η Wolt, που φέρνει γρήγορα κοντά σου, ακριβώς στην κατάσταση που πρέπει, οτιδήποτε κι αν επιθυμείς.

Σε προκαλούμε να επιβεβαιώσεις του λόγου το ασφαλές, κάνοντας την παραγγελία σου σε κάποιο από τα 5 εστιατόρια και μπαρ που ακολουθούν.

SpitJack

5 θαυμάσιες ιδέες για delivery

To SpitJack μας έχει συστηθεί ως μοντέρνα rotisserie, υπηρετώντας με ακρίβεια, συνέπεια και ασφαλώς γεύση το εν λόγω concept. Στις σούβλες του αργοψήνονται ζουμερά κοτόπουλα, μοσχαρίσιες πικάνιες και οι -must taste-τραγανιστές πάπιες και κρατσανιστές πορκέτες. Όλα τα παραπάνω με εξίσου ενδιαφέροντα συνοδευτικά, όπως ο πουρές πατάτας με τρούφα, το corn on the cob με βούτυρο, τα forest mushrooms σοτέ με φρέσκα μυρωδικά, βούτυρο, σκόρδο, κρεμμύδι ή κάποια από τις σαλάτες, με την coleslaw να είναι εκείνη που δένει ιδανικότερα - άκρως δικαιολογημένα.

Μπορείς να απολαύσεις τις γεύσεις του SpitJack, παραγγέλνοντας από εδώ.

Feyrouz

WOLT FEYROUZ

Στο Feyrouz, η παράδοση αντιμετωπίζεται με σεβασμό αλλά και διάθεση για άπλετο πειραματισμό. Εδώ θα βρεις μοναδικές προτάσεις ανατολίτικου street food που πατούν στις αυθεντικές συνταγές, έχοντας όμως και ενδιαφέροντα twists. Τα περίφημα λαχματζούνια έχουν ασφαλώς τον πρώτο λόγο, μαζί με χορτοφαγικές πίτες, σούπες ή (τσορμπάδες), σαλάτες και, φυσικά, τα μερακλίδικα γλυκά ταψιού: Μπακλαβάς (pistacce και amandine) , χειροποίητο yufka, κρέμες Ανατολής και τρούφες δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο.

Μπορείς να απολαύσεις τις γεύσεις του Feyrouz, παραγγέλνοντας από εδώ.

Sloppy Joe

WOLT SLOPPY JOE

Ελάχιστα μέρη τιμούν με τόσο εμφατικό τρόπο την αμερικανική κουζίνα όπως το Sloppy Joe, που φροντίζει να επιβεβαιώσει το πληθωρικό του όνομα με εξίσου πληθωρικές και νόστιμες επιλογές. Mac n' Cheese, onion rings, sweet corn και mashed potatoes, μαζί με τις σαλάτες, αρκούνα για να "ζεσταθείς", προτού πέσουν στο τραπέζι τα βαριά χαρτιά όπως τα burgers, τα hot dogs και τα special dishes. Φρόντισε να ενημερωθείς και για τις έξοχες προσφορές του Sloppy Joe - κάποιες από τις καλύτερες που θα βρεις στην πόλη.

Μπορείς να απολαύσεις τις γεύσεις του Sloppy Joe, παραγγέλνοντας από εδώ.

Barro Negro

WOLT BARRO NEGRO

Από την πρώτη στιγμή που άνοιξε τις πόρτες του, το Barro Negro αποτέλεσε την Paloma Embassy για κάθε aficionado της τεκίλας στην καρδιά της Αθήνας. Όταν δεν μπορείς να πας σε αυτό, φροντίζει αυτό να έρθει σε σένα, με Paloma Kits, τέλειες Margaritas και μερικά ακόμη cocktails με βάση -τι άλλο;- τo ευγενές απόσταγμα της αγαύης. 

Μπορείς να απολαύσεις τα cocktails και τα snacks του Barro Negro, παραγγέλνοντας από εδώ.

Pax Burgers

WOLT PAX BURGERS

Τα Pax Burgers μετέφεραν τη φιλοσοφία τους από την Θεσσαλονίκη στην Αθήνα, με απώτερο σκοπό να μοιράσουν συγκινήσεις στους fans του πραγματικά καλού burger. To καταφέρνουν στον απόλυτο βαθμό με μπιφτεκόψωμα όπως τα Dirty Bastard με beef brisket, μπέικον και αμερικανικό τσένταρ, Goat Cheese & Truffle με κατσικίσιο τυρί, σωταρισμένα μανιτάρια και truffle mayo και Sweet Chili Chicken Burger με στήθος κοτόπουλο σχάρας, τσένταρ ωρίμανσης και sweet chili sauce.

Μπορείς να απολαύσεις τα burgers του Pax Burgers, παραγγέλνοντας από εδώ.


Info

H Wolt βρίσκεται στην Αθήνα από τον Ιανουάριο του 2019 και προσθέτει συνέχεια καινούριες περιοχές στην περιοχή διανομής της ενώ από τον Ιούλιο του 2020 εξυπηρετεί και στη Θεσσαλονίκη.

Μπορείς να βρεις την εφαρμογή στο AppStore, στο Google Play και να παραγγείλεις online στο www.wolt.gr.

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η fine comfort ιταλική κουζίνα του Giovanni Scaraggi

Μια κουβέντα µε τον σεφ-πατρόν του Sole Giaguaro για τη δική του κοσµοθεωρία πάνω στις γεύσεις, τις προσεγγίσεις και την αληθινή ουσία της γαστρονοµικής κουλτούρας της Μπότας.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Η cucina contemporanea του Ovio

Κάτι παραπάνω από ένα ιταλιάνικο σουξέ, σε µία από τις νοστιµότερες πιάτσες της πόλης.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Cupola, για dolce vita στο Παγκράτι

Ιταλικές παραδοσιακές γεύσεις, cozy περιβάλλον και feelgood χαρακτήρας λειτουργούν πάντοτε ως αφορµές για να επιστρέφεις στο Cupola.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Το κόλπο που εγγυάται την τέλεια καρμπονάρα

Τρία απλά βήματα σε στέλνουν με τις ευλογίες μας, απευθείας στο Masterchef.

Γραφει Γιαννης Σπανος