Το Aleria ετοιμάζει το τραπέζι του Σαββατοκύριακου και της Καθαρής Δευτέρας

Και #AleriaWeekend και #MezeMenu at Home για τις προσεχείς ημέρες.

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 11 Μαρτίου 2021

Tο πανέμορφα διακοσμημένο παλιό αρχοντικό στο Μεταξουργείο είναι δίχως αμφιβολία ένα από τα πιο ενδιαφέροντα γαστρονομικά projects της Αθήνας τα τελευταία χρόνια, με τις δημιουργίες του Γκίκα Ξενάκη να παντρεύουν την μοντέρνα ελληνική κουζίνα με τη δημιουργικότητα. Όπως και όλη η εστίαση αυτό τον καιρό, το εστιατόριο Aleria παραμένει κλειστό, αναμένοντας τη στιγμή που θα μπορέσει να υποδεχθεί και πάλι επισκέπτες στη σάλα του.

Έχει όμως εδώ και λίγο καιρό ξεκινήσει την υπηρεσία #AleriaWeekend at Home, η οποία συνεχίζεται και προσαρμόζεται στις ανάγκες των επόμενων ημερών. 

Ένα #MezeMenu ετοιμάζει ο σεφ Γκίκας Ξενάκης εν όψει της Καθαρής Δευτέρας, παράλληλα με το #AleriaWeekendMenu αυτής της εβδομάδας. To #MezeMenu περιλαμβάνει λαχταριστούς μεζέδες που συνηθίζουμε να έχουμε στο τραπέζι την Καθαρή Δευτέρα, κάποιοι από αυτούς και λίγο δημιουργικά "πειραγμένοι" από τον σεφ και την ομάδα του. Μαζί με την παραδοσιακή λαγάνα φτάνουν ντολμαδάκια, χταποδάκι, φάβα, ταραμοσαλάτα και διάφορα άλλα, που συνοδεύονται από την εμφιαλωμένη τσικουδιά 35Ν υψηλής ποιότητας, από τα καλύτερα σταφύλια ποικιλίας Syrah στην Κρήτη. 

Το μενού είναι φτιαγμένο για δύο άτομα και παραδίδεται από το Σάββατο μέχρι και την Καθαρή Δευτέρα, για να το απολαύσετε όποια ημέρα θέλετε, χωρίς δέσμευση. Παράλληλα, το καθιερωμένο πλέον #AleriaWeekend Menu At Home, παραδίδεται από Παρασκευή έως Κυριακή, και αυτήν την εβδομάδα περιλαμβάνει νέα πιάτα και γνήσιες γεύσεις με προϊόντα από όλη την Ελλάδα.

Το #AleriaWeekend Menu At Home ξεκίνησε σαν υπηρεσία πριν από λίγους μήνες, με σκοπό να διατηρηθεί η επαφή με τους πελάτες του εστιατορίου, σαν μια κίνηση επικοινωνίας, μιας ένδειξης εκτίμησης και υποστήριξης όλων εκείνων που υποστηρίζουν το Aleria και την εστίαση ευρύτερα - πελάτες και προμηθευτές.

Το Aleria ετοιμάζει το τραπέζι του Σαββατοκύριακου και της Καθαρής Δευτέρας

Χωρίς να ξεφύγει από τη φιλοσοφία του – δημιουργικότητα – παράδοση – εξέλιξη– φιλοξενία -, το εστιατόριο συνεχίζει να προσφέρει θαλπωρή και φροντίδα στο σπίτι μέσα από το φαγητό, μέχρι οι συνθήκες να το επιτρέψουν να υποδεχτεί ξανά στους χώρους του.


Info

Για το μενού της εβδομάδας μπορείς να επισκεφθείς το www.aleria.gr ή να επικοινωνήσεις με το τηλ. 210 5222633

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Φαγητό