COYA: Το Περού συναντά ξανά την Μύκονο
Για δεύτερο συνεχόμενο καλοκαίρι, το COYA Mykonos δίνει ραντεβού στο Νησί των Ανέμων.
Ύστερα από το μεγάλο hype του περσινού καλοκαιριού, το COYA Mykonos ανοίγει επίσημα ξανά τις πόρτες του την Τέταρτη 26 Μαΐου στα Ματογιάννια, για μία συναρπαστική γαστρονομική εξερεύνηση στη περουβιανή και λατινοαμερικάνικη κουζίνα και κουλτούρα. Με καλοκαιρινή και ανανεωμένη διάθεση, το COYA Mykonos θα υποδεχτεί τους επισκέπτες στο υπαίθριο εστιατόριο και τα δύο Pisco Bar & Lounges για να τους προσφέρει αξέχαστες γευστικές εμπειρίες και αυθεντικές στιγμές διασκέδασης, που αντανακλούν τις λαμπερές βραδιές της Μυκόνου.

Σε μια μαγευτική αυλή στη καρδιά της Μυκόνου, η διακόσμηση του COYA Mykonos έχει έντονα στοιχεία από την αυτοκρατορία των Ίνκας, συνδυάζοντας επιρροές από την περουβιανή κουλτούρα και την κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική. Εντυπωσιακά έπιπλα- αντίκες απευθείας από το Περού ολοκληρώνουν ένα εντυπωσιακό σκηνικό.
Το COYA Mykonos συστήθηκε για πρώτη φορά στο νησί των Ανέμων το καλοκαίρι του 2020 και από τις πρώτες κιόλας ημέρες λειτουργίας του έγινε μια από τις πιο πολύ-συζητημένες αφίξεις της χρονιάς, φέρνοντας νέα χρώματα, γεύσεις και αρώματα στο κυκλαδίτικό νησί που προσέλκυσαν κόσμο από όλη την υφήλιο.

Φέτος το καλοκαίρι, η Μύκονος ντύνεται στα λευκά και υποδέχεται για πρώτη φορά το δημοφιλές La Noche Blanca, το θεματικό καλοκαιρινό ετήσιο party που διοργανώνει παγκοσμίως ο Όμιλος COYA σε όλα τα εστιατόρια του Ομίλου. Ο χώρος μεταμορφώνεται και γίνεται ο απόλυτος καλοκαιρινός προορισμός της Μυκόνου, όπου αποκλειστικά για εκείνη τη βραδιά οι επισκέπτες του COYA Mykonos επιλέγουν για την εμφάνισή τους total white καλοκαιρινά looks, βάσει και της θεματικής του party. Live performances και DJ sets συνθέτουν μια εντυπωσιακή ατμόσφαιρα στην πιο glamorous εκδοχή του COYA Mykonos.
Με τη δημιουργία του COYA Music label, ένα μουσικό project που έχουν αναλάβει οι παγκόσμιας εμβέλειας resident DJs του COYA, μπορεί κανείς να βιώσει την μουσική εμπειρία COYA, απολαμβάνοντας την αγαπημένη του playlist όπου και αν βρίσκεται.

Για όσους αναζητούν φέτος το καλοκαίρι ένα γαστρονομικό ταξίδι που θα τους καθηλώσει, το μενού του COYA Mykonos ανταποκρίνεται στις υψηλού επιπέδου προσδοκίες τους. Συνδυάζοντας την αυθεντική fusion κουζίνα του Περού με στοιχεία της λατινοαμερικάνικης κουζίνας, το μενού περιλαμβάνει ελαφριές γεύσεις με ωραίες εντάσεις, και υγιεινά πιάτα, φτιαγμένα από ποιοτικές πρώτες ύλες και φρέσκα υλικά από ντόπιους προμηθευτές. Ο κατάλογος διαθέτει επιπλέον αρκετές επιλογές από εποχιακά πολύχρωμα πιάτα που εντάσσουν με τον πιο ευφάνταστο τρόπο στοιχεία της Μεσογείου στις λατινοαμερικάνικες σπεσιαλιτέ.

Το περιζήτητο και signature cocktail του COYA, Pisco Sour, ξεχώρισε πέρσι στη λίστα των καλοκαιρινών cocktail κερδίζοντας τις εντυπώσεις του κοινού, ως η ιδανική δροσιστική πρόταση που συνόδευσε την κάθε στιγμή τους. Έτσι και φέτος, θα πρωταγωνιστήσει στο κατάλογο μαζί με ένα εύρος επιλογών από απολαυστικά cocktails που θα ετοιμάσουν οι έμπειροι bartenders του COYA Mykonos, εμπνεόμενοι από τα αρώματα και τα χρώματα των Κυκλάδων.

Από χαλαρά γεύματα με παρέα, μέχρι απολαυστικά signature cocktails και θεματικά parties σε έντονους ρυθμούς, το COYA Mykonos γίνεται και φέτος ο πιο πολύ-αναμενόμενος προορισμός του καλοκαιριού.
Info
Ματογιάννια, Μύκονος
Κρατήσεις: reservations.mk@coyarestaurant.com
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
Στη Βουλιαγμένη, για ένα φίνο ιταλικό εστιατόριο
Το 'GiO' γυρνά στο χειμερινό του "σπίτι" και ο βραβευμένος με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin σεφ Παναγιώτης Γιακαλής... κάνει τα δικά του.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςChic Christmas | Απολαυστικά Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά με την υπογραφή του NJV Athens Plaza
Φροντίζοντας μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια, το ιστορικό ξενοδοχείο στην πλατεία Συντάγματος δημιουργεί και φέτος ξεχωριστά dinners και lunches για τις ημέρες των γιορτών, προσφέροντας τους τη γεύση που τους αξίζει.
10 υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα που νομίζαμε ότι είναι υγιεινά
Ένας πρακτικός οδηγός για τα υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα που συναντάμε καθημερινά στα ράφια, πώς "κρύβονται" πίσω από υγιεινή εικόνα και τι πρέπει να γνωρίζεις για πιο ενημερωμένες διατροφικές επιλογές
Γραφει Τιμος ΣαλαμεςΈνα από τα καλύτερα εστιατόρια της Σαντορίνης σερβίρει στη Γλυφάδα
Tην Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου, το Σymposio at Ark υποδέχεται το εστιατόριο Kaliya της Σαντορίνης για ένα ξεχωριστό δείπνο, στις πολυτελείς αίθουσες του κοσμοπολίτικου Ark της Γλυφάδας.
Νόστιμη απόδραση στη Ρόδο μέσω Γλυφάδας, με το εξαιρετικό 'Hellas'
Ο Κυριάκος Ιακωβίδης και η Ειρήνη Γεωργουδιού έφεραν γεύσεις και αρώματα από το βραβευμένο εστιατορίο τους "Hellas" της Ρόδου στη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα του Ark, δημιουργώντας μια γευστική απόδραση στα Δωδεκάνησα.
Η πιο ζουμερή μπριζόλα στο τηγάνι: Tips για να γίνει τέλεια
Ανακάλυψε βήμα προς βήμα πώς να φτιάξεις ζουμερό, καλοψημένο steak στο τηγάνι. Συμβουλές για κομμάτια, seasoning, ψήσιμο, θερμοκρασίες και μυστικά επαγγελματικού searing στο σπίτι.
Γραφει Νικη Κοντομηνα