Η Galazia Hytra παραμένει γαστρονομικό σημείο αναφοράς της Πάρου

Αρώματα και γεύσεις Ελλάδας και καλοκαιριού πρωταγωνιστούν σε κάθε πιάτο, στο εστιατόριο του πολυτελούς Summer Senses Luxury Resort.

Το Summer Senses Luxury Resort, το πολυτελές 5* ξενοδοχείο στη Μάρπησσα της Πάρου, υποδέχεται για ακόμη μία χρονιά το εστιατόριο Galazia Hytra, που ανοίγει τις πόρτες του την Παρασκευή 18 Ιουνίου και υπόσχεται μοναδικές γαστρονομικές απολαύσεις με θέα στο Αιγαίο.

Παιδί του βραβευμένου με αστέρι Michelin αθηναϊκού εστιατορίου Hytra και πιστή στη φιλοσοφία για κλασικές συνταγές που αναδεικνύονται σε σύγχρονα πιάτα μέσα από μοντέρνες τεχνικές και εξαιρετική πρώτη ύλη, η Galazia Hytra προσφέρει γεύσεις που πρεσβεύουν τη δημιουργική ελληνική κουζίνα.

Η Galazia Hytra παραμένει γαστρονομικό σημείο αναφοράς της Πάρου

Η αέναη αναζήτηση της τελειότητας, η αναγνώριση και η αγάπη για τον πλούτο της ελληνικής γης, καθώς και η σύγχρονη απόδοση παραδοσιακών συνταγών αποτελούν την ουσία του μενού που έχει συνθέσει ο βραβευμένος με αστέρι Michelin σεφ Τάσος Μαντής.

Αρώματα και γεύσεις Ελλάδας και καλοκαιριού πρωταγωνιστούν σε κάθε πιάτο. Από τα χαρακτηριστικά αφράτα ψωμάκια και την απαλή σούπα κακαβιάς μέχρι τις δροσερές σαλάτες και τα ορεκτικά που έχουν χρώμα από Αιγαίο όλα εκφράζουν την ελληνική κουζίνα.

GALAZIA HYTRA ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ SUMMER SENSES ΠΑΡΟΣ 6
GALAZIA HYTRA ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ SUMMER SENSES ΠΑΡΟΣ 5
GALAZIA HYTRA ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ SUMMER SENSES ΠΑΡΟΣ 4

Στις επιλογές των κυρίως ξεχωρίζουν το λαβράκι με κριθαρότο από άγριο μάραθο και αβγοτάραχο Μεσολογγίου αλλά και το σιγοψημένο στον φούρνο αρνάκι που συνοδεύεται από μίνι πατάτες και λαχανικά. Ο επίλογος γράφεται με τα μοναδικά επιδόρπια που διαθέτουν ευφάνταστους συνδυασμούς όπως το "Λεμόνι” με κέικ λεμόνι και παγωτό ελαιόλαδο ή το "Ιπποφαές” με μους λευκής σοκολάτας και κρέμα ιπποφαές με μάνγκο Πάρου.

GALAZIA HYTRA ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ SUMMER SENSES ΠΑΡΟΣ 2

Η ενημερωμένη λίστα κρασιών από τον ελληνικό και διεθνή αμπελώνα θα δώσει την τέλεια επιλογή για να συνοδεύσετε το δείπνο σας, ενώ δεν λείπουν και οι προτάσεις από signature cocktails.

Και φέτος τα καλοκαιρινά βράδια της Πάρου ανήκουν στη Galazia Hytra και το Summer Senses Luxury Resort για δυνατές γεύσεις με ανεπανάληπτη θέα στο ατμοσφαιρικό Πίσω Λιβάδι και στο Αιγαίο.

 


Info

Παραλία Πούντα, Μάρπησσα, Πάρος
Τηλ. 22840 93000
www.summersenses.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

Στη Βουλιαγμένη, για ένα φίνο ιταλικό εστιατόριο

Το 'GiO' γυρνά στο χειμερινό του "σπίτι" και ο βραβευμένος με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin σεφ Παναγιώτης Γιακαλής... κάνει τα δικά του.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Chic Christmas | Απολαυστικά Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά με την υπογραφή του NJV Athens Plaza

Φροντίζοντας μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια, το ιστορικό ξενοδοχείο στην πλατεία Συντάγματος δημιουργεί και φέτος ξεχωριστά dinners και lunches για τις ημέρες των γιορτών, προσφέροντας τους τη γεύση που τους αξίζει.

10 υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα που νομίζαμε ότι είναι υγιεινά

Ένας πρακτικός οδηγός για τα υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα που συναντάμε καθημερινά στα ράφια, πώς "κρύβονται" πίσω από υγιεινή εικόνα και τι πρέπει να γνωρίζεις για πιο ενημερωμένες διατροφικές επιλογές

Γραφει Τιμος Σαλαμες

Ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της Σαντορίνης σερβίρει στη Γλυφάδα

Tην Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου, το Σymposio at Ark υποδέχεται το εστιατόριο Kaliya της Σαντορίνης για ένα ξεχωριστό δείπνο, στις πολυτελείς αίθουσες του κοσμοπολίτικου Ark της Γλυφάδας.

Νόστιμη απόδραση στη Ρόδο μέσω Γλυφάδας, με το εξαιρετικό 'Hellas'

Ο Κυριάκος Ιακωβίδης και η Ειρήνη Γεωργουδιού έφεραν γεύσεις και αρώματα από το βραβευμένο εστιατορίο τους "Hellas" της Ρόδου στη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα του Ark, δημιουργώντας μια γευστική απόδραση στα Δωδεκάνησα.

Η πιο ζουμερή μπριζόλα στο τηγάνι: Tips για να γίνει τέλεια

Ανακάλυψε βήμα προς βήμα πώς να φτιάξεις ζουμερό, καλοψημένο steak στο τηγάνι. Συμβουλές για κομμάτια, seasoning, ψήσιμο, θερμοκρασίες και μυστικά επαγγελματικού searing στο σπίτι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα