Ceresio7: Αέρας και γεύσεις Μιλάνου στη Μύκονο
Το νέο γευστικό spot στο Νησί των Ανέμων έχει φινέτσα, στυλ και την υπογραφή των Dean και Dan Caten.
Στο κέντρο της Χώρας της Μυκόνου, το εστιατόριο Ceresio7 Mykonos είναι η νέα δημιουργική και αισθητική ιδέα των Dean και Dan Caten και του αρχιτεκτονικού γραφείου Storage Milano. Το Ceresio7 Mykonos στεγάζεται σε ένα ιστορικό κτίριο που συνδυάζει αρμονικά το παραδοσιακό στυλ του νησιού με την ιταλική φινέτσα και τον κομψό μοντερνισμό της δεκαετίας του 1950.


Απλώνεται σε έκταση μεγαλύτερη από 400 τ.μ., σε μια όμορφη αυλή με λευκή τοιχοποιία όπου η διακόσμηση του χώρου κινείται σε κόκκινες και μπλε αποχρώσεις. Ξεκινώντας με το εξαιρετικό δάπεδο, το πράσινο στοιχείο της φύσης που είναι απόλυτα εναρμονισμένο μέσα στο χώρο, τα κομψά καθίσματα του εστιατορίου και φτάνοντας μέχρι τα κεραμικά σκεύη στο τραπέζι, ο επισκέπτης βιώνει μία ξεχωριστή αίσθηση φιλοξενίας.



Η κουζίνα, που φέρει την υπογραφή του chef Elio Sironi, προσφέρει μια μοναδική σύγχρονη ερμηνεία της ιταλικής κουζίνας, βασισμένη σε καλά στρογγυλεμένες γεύσεις και στη συνέπεια των πιάτων, στα οποία η απλότητα είναι συνώνυμη με την αυθεντικότητα. Το bar του εστιατορίου ξεχωρίζει για τα cocktails και τη λίστα κρασιών και ποτών.
Info
Καλογερά 25, Χώρα Μυκόνου
Τηλ. 6936 799626
www.ceresio7.com
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
Symposio at Ark: Το Kaliya έφερε τον αέρα της Καλντέρας στη Γλυφάδα
Ο Δήμος Μπαλόπουλος και ο Στέφανος Παλιόπουλος έφεραν μαζί τους για μια βραδιά στο Ark τον αέρα της Σαντορίνης, τις τεχνικές τους και το σύμπαν των γεύσεών τους.
Αυτό το ελληνικό τυρί αναδείχθηκε κορυφαίο του κόσμου το 2026
Το TasteAtlas παρουσιάζει τα καλύτερα τυριά παγκοσμίως, με Ιταλία, Πορτογαλία και Ελλάδα να πρωταγωνιστούν. Μια ματιά στις γεύσεις και τις παραδόσεις που ξεχωρίζουν στον κόσμο.
Μία φίνα κερκυραϊκή κουζίνα στην Αθηναϊκή Ριβιέρα
Για ένα βράδυ, το υπέροχο εστιατόριο "Pomo d’ Oro" του Αριστοτέλη Μέγκουλα σερβίρει στο Σymposio at Ark.
Στη Βουλιαγμένη, για ένα φίνο ιταλικό εστιατόριο
Το 'GiO' γυρνά στο χειμερινό του "σπίτι" και ο βραβευμένος με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin σεφ Παναγιώτης Γιακαλής... κάνει τα δικά του.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςChic Christmas | Απολαυστικά Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά με την υπογραφή του NJV Athens Plaza
Φροντίζοντας μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια, το ιστορικό ξενοδοχείο στην πλατεία Συντάγματος δημιουργεί και φέτος ξεχωριστά dinners και lunches για τις ημέρες των γιορτών, προσφέροντας τους τη γεύση που τους αξίζει.
10 υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα που νομίζαμε ότι είναι υγιεινά
Ένας πρακτικός οδηγός για τα υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα που συναντάμε καθημερινά στα ράφια, πώς "κρύβονται" πίσω από υγιεινή εικόνα και τι πρέπει να γνωρίζεις για πιο ενημερωμένες διατροφικές επιλογές
Γραφει Τιμος Σαλαμες