
Ceresio7: Αέρας και γεύσεις Μιλάνου στη Μύκονο
Το νέο γευστικό spot στο Νησί των Ανέμων έχει φινέτσα, στυλ και την υπογραφή των Dean και Dan Caten.

Στο κέντρο της Χώρας της Μυκόνου, το εστιατόριο Ceresio7 Mykonos είναι η νέα δημιουργική και αισθητική ιδέα των Dean και Dan Caten και του αρχιτεκτονικού γραφείου Storage Milano. Το Ceresio7 Mykonos στεγάζεται σε ένα ιστορικό κτίριο που συνδυάζει αρμονικά το παραδοσιακό στυλ του νησιού με την ιταλική φινέτσα και τον κομψό μοντερνισμό της δεκαετίας του 1950.


Απλώνεται σε έκταση μεγαλύτερη από 400 τ.μ., σε μια όμορφη αυλή με λευκή τοιχοποιία όπου η διακόσμηση του χώρου κινείται σε κόκκινες και μπλε αποχρώσεις. Ξεκινώντας με το εξαιρετικό δάπεδο, το πράσινο στοιχείο της φύσης που είναι απόλυτα εναρμονισμένο μέσα στο χώρο, τα κομψά καθίσματα του εστιατορίου και φτάνοντας μέχρι τα κεραμικά σκεύη στο τραπέζι, ο επισκέπτης βιώνει μία ξεχωριστή αίσθηση φιλοξενίας.



Η κουζίνα, που φέρει την υπογραφή του chef Elio Sironi, προσφέρει μια μοναδική σύγχρονη ερμηνεία της ιταλικής κουζίνας, βασισμένη σε καλά στρογγυλεμένες γεύσεις και στη συνέπεια των πιάτων, στα οποία η απλότητα είναι συνώνυμη με την αυθεντικότητα. Το bar του εστιατορίου ξεχωρίζει για τα cocktails και τη λίστα κρασιών και ποτών.
Info
Καλογερά 25, Χώρα Μυκόνου
Τηλ. 6936 799626
www.ceresio7.com
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής: Γιατί η υγιεινή διατροφή ξεκινά με τα όσπρια;
Και 5 tips για να εντάξεις τα όσπρια στη διατροφή σου χωρίς φούσκωμα (ναι, γίνεται).
Τα καλύτερα τυλιχτά street food στον πλανήτη - Σε τι θέση είναι το σουβλάκι
Η νέα κατάταξη του TasteAtlas αναδεικνύει τα πιο χαρακτηριστικά wraps παγκοσμίως. Ανάμεσά τους, ο γύρος ξεχωρίζει για τη γεύση και τον ρόλο του στην ελληνική street κουζίνα.
Αυτοί είναι οι 5 Έλληνες σεφ που βραβεύτηκαν στα φετινά Όσκαρ των μαγείρων
Οι γευσιπλάστες από τη χώρα μας που ξεχώρισαν στα φετινά The Best Chef Awards 2025.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΟ Massimo Bottura έρχεται στην Αθήνα
Ο μύστης της νέας ιταλικής γεύσης και ένας εκ των σημαντικότερων σεφ του πλανήτη καταφθάνει στα μέρη μας και μάλιστα μπορείς να τον δεις από κοντά.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΤι συμβαίνει όταν ένας σεφ με αστέρι Michelin φτιάχνει πίτσα;
Ο βραβευμένος με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin Luca Piscazzi μόλις άνοιξε το νέο του εστιατόριο και όλοι μιλούν για την "πιο τραγανή πίτσα της Αθήνας".
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΑυτά είναι τα καλύτερα burgers στον κόσμο
Προτού αρχίσεις να λες πως παραλείψαμε ένα σωρό συνταγές και ότι είμαστε προκατειλημμένοι, να σε ενημερώσουμε ότι πρόκειται για μία λίστα που έφτιαξε το Taste Atlas χωρίς να μας ρωτήσει.
Γραφει Νικη Κοντομηνα