Η Lucinda σε βγάζει για πίτσα στον Χολαργό

Αντώνης Δρακουλαράκος, Κυριάκος Λιοδάκης και Δημοσθένης Κουβαράκης υπογράφουν ένα από τα πιο viral εστιατόρια των τελευταίων μηνών.

'Φωτεινή', 'φωτισμένη'. Το "Lucinda" είναι ένα όνομα που στην Ιταλία συνηθίζουν να δίνουν στα κορίτσια που γεννιούνται την αυγή και αυτό ακριβώς επιλέχθηκε για την πολυσυζητημένη από την πρώτη στιγμή της εμφάνισής της πιτσαρία στον Χολαργό - άνοιξε στα τέλη Μαΐου. Μάλιστα, αυτό συνέβη σε έναν χώρο που δημιουργεί μεγάλη οικειότητα στους foodies, εκείνον του (πρωην πια) Juicy Grill. 

Έχεις ξαναβρεθεί εδώ

Η Lucinda σε βγάζει για πίτσα στον Χολαργό

Γιατί κέντρισε το ενδιαφέρον αρχικά η "Lucinda"; Βλέπεις, φέρει την υπογραφή τριών σημαντικών εκπροσώπων της αθηναϊκής εστιατορικής σκηνής.

> Διάβασε ακόμη: Η ιστορία της διασημότερης θαλασσινής κουζίνας στην Αθήνα

Ο Αντώνης Δρακουλαράκος του "Sushimou", ο Κυριάκος Λιοδάκης του "Granello" και o Δημοσθένης Κουβαράκης του "Juicy Grill", διαθέτοντας εντελώς διαφορετικό γευστικό προφίλ ο καθένας, ένωσαν τις δυνάμεις τους ώστε να παρουσιάσουν στο κοινό του Χολαργού -και σίγουρα όχι μόνο σε αυτό- μία φρέσκια και διαφορετική εκδοχή του πιθανότατα δημοφιλέστερου comfort food.

Η συνέχεια στο Athinorama.gr

 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Nebbiolo, το μικρό Πιεμόντε των Αθηνών

Το ιταλοστροφές σποτ των ΒΠ υπηρετεί εξόχως την κουζίνα της γείτονος και τη σιγοντάρει με εκλεκτά κρασιά.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Η fine comfort ιταλική κουζίνα του Giovanni Scaraggi

Μια κουβέντα µε τον σεφ-πατρόν του Sole Giaguaro για τη δική του κοσµοθεωρία πάνω στις γεύσεις, τις προσεγγίσεις και την αληθινή ουσία της γαστρονοµικής κουλτούρας της Μπότας.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Η cucina contemporanea του Ovio

Κάτι παραπάνω από ένα ιταλιάνικο σουξέ, σε µία από τις νοστιµότερες πιάτσες της πόλης.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Cupola, για dolce vita στο Παγκράτι

Ιταλικές παραδοσιακές γεύσεις, cozy περιβάλλον και feelgood χαρακτήρας λειτουργούν πάντοτε ως αφορµές για να επιστρέφεις στο Cupola.

Γραφει Μπαμπης Δουκας