Premium κρεατοφαγία και το καλοκαίρι στο Beefbar

All time classic πιάτα, δημοφιλείς κοπές, στιλάτος χώρος, signature cocktails και ωραία θέα συνθέτουν το θερινό μωσαϊκό στη Βουλιαγμένη.

Με το προνόμιο του εξαιρετικού πλασαρίσματος μεταξύ των δύο 'Four Seasons' του Αστέρα και εξαιρετική θέα στον κόλπου του Καβουριού, το 'Beefbar Athens' συνεχίζει να αποτελεί την 'πρεσβεία' του δημοφιλούς brand όσον αφορά τη στιλάτη κρεατοφαγία στην Αθήνα. Για μία ακόμη καλοκαιρινή σεζόν στην πόλη -μετά από έναν έντονο και γεμάτο και στα νότια χειμώνα- ετοιμάζεται να μυήσει κάθε επισκέπτη σε ένα διαφορετικό κόσμο υψηλής γαστρονομίας, προσφέροντας πολλές και παράλληλες εμπειρίες. 

Ολιστική εμπειρία γεύσης στην Βουλιαγμένη

Premium κρεατοφαγία και το καλοκαίρι στο Beefbar

Το lounge στον πρώτο όροφο του εστιατορίου αποτελεί το κατάλληλο μέρος για ποτό, και το 'Beefbar Athens' καλεί τους drink aficionados να ανακαλύψουν την ανανεωμένη λίστα του με premium ποτά και γευστικά cocktails, πριν ή μετά το φαγητό. Το Peach Spritz -συνδυασμός ροδάκινου και περγαμόντου-, το αρωματικό Apple Martini και η Summer Mezcalita (ένα twist της κλασικής Μargarita με mezcal) αξίζουν της προσοχής σου.

Η βεράντα του 'Beefbar Athens' με την ασυναγώνιστη θέα στον Σαρωνικό, αξιοποιείται ιδανικά με τους άνετους καναπέδες και τη διακόσμηση του χώρου που αντλεί έμπνευση από τα φυσικά στοιχεία της περιοχής.

BEEFBAR ATHENS 2

Μετατρέπεται σε ένα από τα πιο ειδυλλιακά σημεία του φετινού καλοκαιριού, για να απολαύσεις τα προαναφερθέντα signature cocktails και άλλα premium spirits. 

Η συνέχεια στο Athinorama.gr

 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η Λίνδος της Ρόδου μέσα από πέντε πιάτα

Γαστρονομική πρωτεύουσα της Ρόδου, με καλοφαγική σκηνή που καλύπτει όλη τη γκάμα από ιστορικές ταβέρνες μέχρι εστιατόρια υψηλού επιπέδου, η Λίνδος είναι ένας αυτόνομος γαστοπροορισμός.

Ο Γκίκας Ξενάκης δημιουργεί με φόντο την Καλντέρα

Στο εστιατόριο Ombra του πανέμορφου boutique hotel Esperas Santorini γευόμαστε signature πιάτα του Γκίκα Ξενάκη με θέα το πιο διάσημο ηλιοβασίλεμα στον κόσμο.

Το Sailinn κάνει νοστιμότερη την Λευκάδα

Το beach club & restaurant στο Νυδρί βάζει ρότα για τις γαστρονομικές θάλασσες της Μεσογείου, υπό την επιμέλεια της Rolling Stove.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Κάτι νόστιμο μαγειρεύουν Γιάννης Κιόρογλου και Αλέξανδρος Τσιοτίνης στην Πάρο

Μία άλλη γεύση της δημοφιλούς Κυκλάδας μέσα από τα μενού των δύο σημαντικών σεφ σε "Parostia" και "Mr. E".

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Ο Γιάννης Λουκάκος κάνει νοστιμότερο το Πόρτο Χέλι

Ο δημοφιλής σεφ σχεδιάζει μοναδικά μενού για τα Riviera στο AKS Porto Heli και Porfyra στο AKS Hinitsa Bay.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Στο Huaca και το Μετς για nikkei κουζίνα

Το multi-culti bar-restaurant είναι μια γευστική πύλη ανάμεσα στην Ιαπωνία και το Περού.

Γραφει Μπαμπης Δουκας