Premium κρεατοφαγία και το καλοκαίρι στο Beefbar
All time classic πιάτα, δημοφιλείς κοπές, στιλάτος χώρος, signature cocktails και ωραία θέα συνθέτουν το θερινό μωσαϊκό στη Βουλιαγμένη.
Με το προνόμιο του εξαιρετικού πλασαρίσματος μεταξύ των δύο 'Four Seasons' του Αστέρα και εξαιρετική θέα στον κόλπου του Καβουριού, το 'Beefbar Athens' συνεχίζει να αποτελεί την 'πρεσβεία' του δημοφιλούς brand όσον αφορά τη στιλάτη κρεατοφαγία στην Αθήνα. Για μία ακόμη καλοκαιρινή σεζόν στην πόλη -μετά από έναν έντονο και γεμάτο και στα νότια χειμώνα- ετοιμάζεται να μυήσει κάθε επισκέπτη σε ένα διαφορετικό κόσμο υψηλής γαστρονομίας, προσφέροντας πολλές και παράλληλες εμπειρίες.
Ολιστική εμπειρία γεύσης στην Βουλιαγμένη

Το lounge στον πρώτο όροφο του εστιατορίου αποτελεί το κατάλληλο μέρος για ποτό, και το 'Beefbar Athens' καλεί τους drink aficionados να ανακαλύψουν την ανανεωμένη λίστα του με premium ποτά και γευστικά cocktails, πριν ή μετά το φαγητό. Το Peach Spritz -συνδυασμός ροδάκινου και περγαμόντου-, το αρωματικό Apple Martini και η Summer Mezcalita (ένα twist της κλασικής Μargarita με mezcal) αξίζουν της προσοχής σου.
Η βεράντα του 'Beefbar Athens' με την ασυναγώνιστη θέα στον Σαρωνικό, αξιοποιείται ιδανικά με τους άνετους καναπέδες και τη διακόσμηση του χώρου που αντλεί έμπνευση από τα φυσικά στοιχεία της περιοχής.

Μετατρέπεται σε ένα από τα πιο ειδυλλιακά σημεία του φετινού καλοκαιριού, για να απολαύσεις τα προαναφερθέντα signature cocktails και άλλα premium spirits.
Η συνέχεια στο Athinorama.gr
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
Αυτό το ελληνικό τυρί αναδείχθηκε κορυφαίο του κόσμου το 2026
Το TasteAtlas παρουσιάζει τα καλύτερα τυριά παγκοσμίως, με Ιταλία, Πορτογαλία και Ελλάδα να πρωταγωνιστούν. Μια ματιά στις γεύσεις και τις παραδόσεις που ξεχωρίζουν στον κόσμο.
Μία φίνα κερκυραϊκή κουζίνα στην Αθηναϊκή Ριβιέρα
Για ένα βράδυ, το υπέροχο εστιατόριο "Pomo d’ Oro" του Αριστοτέλη Μέγκουλα σερβίρει στο Σymposio at Ark.
Στη Βουλιαγμένη, για ένα φίνο ιταλικό εστιατόριο
Το 'GiO' γυρνά στο χειμερινό του "σπίτι" και ο βραβευμένος με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin σεφ Παναγιώτης Γιακαλής... κάνει τα δικά του.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςChic Christmas | Απολαυστικά Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά με την υπογραφή του NJV Athens Plaza
Φροντίζοντας μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια, το ιστορικό ξενοδοχείο στην πλατεία Συντάγματος δημιουργεί και φέτος ξεχωριστά dinners και lunches για τις ημέρες των γιορτών, προσφέροντας τους τη γεύση που τους αξίζει.
10 υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα που νομίζαμε ότι είναι υγιεινά
Ένας πρακτικός οδηγός για τα υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα που συναντάμε καθημερινά στα ράφια, πώς "κρύβονται" πίσω από υγιεινή εικόνα και τι πρέπει να γνωρίζεις για πιο ενημερωμένες διατροφικές επιλογές
Γραφει Τιμος ΣαλαμεςΈνα από τα καλύτερα εστιατόρια της Σαντορίνης σερβίρει στη Γλυφάδα
Tην Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου, το Σymposio at Ark υποδέχεται το εστιατόριο Kaliya της Σαντορίνης για ένα ξεχωριστό δείπνο, στις πολυτελείς αίθουσες του κοσμοπολίτικου Ark της Γλυφάδας.