To Le Pavillon κλείνει οινικό ραντεβού με το Κτήμα Νεραντζή
Το κομψό ρεστοράν του Jean-Charles Métayer ανανεώνει τη σχέση του με το κρασί, σε μία ξεχωριστή βραδιά.
H κομψή αίσθηση του εστιατορίου συνδυαστικά με το feelgood vibe που αποπνέει η παλιά μονοκατοικία των 40s και η cool fine dining κουζίνα του Jean Charles Métayer είναι μόνο μερικοί από τους λόγους που κάνουν το βραβευμένο με Top Notch στο σημαντικό θεσμό των Χρυσών Σκούφων "Le Pavillon" ένα μέρος που πάντοτε ασκεί γαστρονομική γοητεία.
Σε αυτούς, μπορεί να προστεθεί ένας επιπλέον: Τα wine rendezvous επιστρέφουν στο εστιατόριο του Χαλανδρίου, με το Κτήμα Νεραντζή να είναι εκείνο που κάνει ντεμπούτο στη σεζόν, στις 25 Οκτωβρίου.
Οι ετικέτες του Nerantzi Domaine θα λειτουργήσουν παράλληλα και συμπληρωματικά με τις δημιουργίες του σεφ Métayer ενώ ο σομελιέ Γιώργος Λούκας θα είναι αυτός που θα κρατά την οινική μπαγκέτα.
Αναλυτικά το μενού
Info
Περικλέους 31, Χαλάνδρι
Τηλ. 210 6815774
lepavillon.gr
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ
Το Nikkei Floresta έρχεται με άκρως καλοκαιρινή διάθεση
Αυτό το καλοκαίρι κλείνει δέκα χρόνια επιτυχημένης παρουσίας.
Nebbiolo, το μικρό Πιεμόντε των Αθηνών
Το ιταλοστροφές σποτ των ΒΠ υπηρετεί εξόχως την κουζίνα της γείτονος και τη σιγοντάρει με εκλεκτά κρασιά.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΠανεύκολες συνταγές για να φτιάξεις στο air fryer ακόμα κι αν είσαι 'άμπαλος' στο μαγείρεμα
Δε χρειάζεται ούτε masterchef να είσαι, ούτε να ασχολείσαι γενικά με την κουζίνα.
Γραφει Παυλος ΚρουστηςΗ fine comfort ιταλική κουζίνα του Giovanni Scaraggi
Μια κουβέντα µε τον σεφ-πατρόν του Sole Giaguaro για τη δική του κοσµοθεωρία πάνω στις γεύσεις, τις προσεγγίσεις και την αληθινή ουσία της γαστρονοµικής κουλτούρας της Μπότας.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΤο αστρονομικό ποσό που χρειάζεσαι για μία κράτηση για φαγητό στο διάστημα
To δείπνο δίπλα στα αστέρια θα σου κοστίσει κατιτίς παραπάνω.
Γραφει Παυλος ΚρουστηςΗ cucina contemporanea του Ovio
Κάτι παραπάνω από ένα ιταλιάνικο σουξέ, σε µία από τις νοστιµότερες πιάτσες της πόλης.
Γραφει Μπαμπης Δουκας