Το θρυλικό Château de Beaucastel στη Μεγάλη Βρεταννία
Ένα μοναδικό ταξίδι γεύσεων στο εμβληματικό αθηναϊκό σποτ.
Σε μια χρονιά γεμάτη Always Grand εμπειρίες που εμπνέονται από τα 150 χρόνια λειτουργίας του, το ξενοδοχείο 'Μεγάλη Βρεταννία' υποδέχεται στις 14 Μαρτίου το οινοποιείο Château de Beaucastel.
Με απόλυτο σεβασμό στην ιστορία του θρυλικού οινοποιείου που χρονολογείται από τον 16ο αιώνα, η 'Μεγάλη Βρεταννία' υποδέχεται τους λάτρεις του καλού κρασιού σε μια απαράμιλλη βραδιά γευσιγνωσίας και υψηλού συμβολισμού.
Ενώνοντας τις δυνάμεις τους, ο Head Sommelier, Ευάγγελος Ψωφίδης, μαζί με τον βραβευμένο Executive Chef, Αστέριο Κουστούδη, σχεδίασαν αποκλειστικά για τη βραδιά ένα μοναδικό ταξίδι γεύσεων, μέσα από ένα εξαιρετικό μενού έξι πιάτων που είναι διαθέσιμο εδώ και θα συνοδεύσει τα εμβληματικά κρασιά. Παρών στη βραδιά ως Guest of Honor θα είναι ο οινοπαραγωγός Thomas Perrin.
"Το να ακολουθείς τις δικές σου ιδέες, μερικές φορές ανεξάρτητα από αυτές των άλλων, σημαίνει να επιβεβαιώνεις την ταυτότητά σου, με κίνδυνο ίσως να παρεξηγηθείς – τουλάχιστον για λίγο". Με αυτή τη φράση ο Jacques Perrin περιγράφει τη φιλοσοφία του για τη ζωή και την οινολογία.
Μια στάση ζωής στην οποία το να επιβεβαιώνεις τη μοναδικότητά σου και να υπερασπίζεσαι τις ιδέες σου είναι πραγματικά τρόπος ζωής. Η φιλοσοφία ζωής του Jacques Perrin αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τη δημιουργία του ξεχωριστού και ασυμβίβαστου κρασιού 'Hommage à Jacques Perrin', μια από τις ετικέτες που θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν όσοι παρευρεθούν στο δείπνο.
Info
Πληροφορίες/ κρατήσεις στο τηλ. 210 3330749.
Royal Room, Hotel Grande Bretagne
Πέμπτη 14 Μαρτίου, 2024/ 20.30
Ακολούθησε το Esquire σε Facebook, Instagram και Twitter.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ
Τα φαγητά πολυτελείας που κάποτε δεν έτρωγε σχεδόν κανείς
Από τις premium κοπές μέχρι τον αστακό, όλα εκείνα τα εδέσματα που βρέθηκαν ιστορικά από τον πάτο στην κορυφή.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΤο Nikkei Floresta έρχεται με άκρως καλοκαιρινή διάθεση
Αυτό το καλοκαίρι κλείνει δέκα χρόνια επιτυχημένης παρουσίας.
Nebbiolo, το μικρό Πιεμόντε των Αθηνών
Το ιταλοστροφές σποτ των ΒΠ υπηρετεί εξόχως την κουζίνα της γείτονος και τη σιγοντάρει με εκλεκτά κρασιά.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΠανεύκολες συνταγές για να φτιάξεις στο air fryer ακόμα κι αν είσαι 'άμπαλος' στο μαγείρεμα
Δε χρειάζεται ούτε masterchef να είσαι, ούτε να ασχολείσαι γενικά με την κουζίνα.
Γραφει Παυλος ΚρουστηςΗ fine comfort ιταλική κουζίνα του Giovanni Scaraggi
Μια κουβέντα µε τον σεφ-πατρόν του Sole Giaguaro για τη δική του κοσµοθεωρία πάνω στις γεύσεις, τις προσεγγίσεις και την αληθινή ουσία της γαστρονοµικής κουλτούρας της Μπότας.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΤο αστρονομικό ποσό που χρειάζεσαι για μία κράτηση για φαγητό στο διάστημα
To δείπνο δίπλα στα αστέρια θα σου κοστίσει κατιτίς παραπάνω.
Γραφει Παυλος Κρουστης