
Το θρυλικό Château de Beaucastel στη Μεγάλη Βρεταννία
Ένα μοναδικό ταξίδι γεύσεων στο εμβληματικό αθηναϊκό σποτ.

Σε μια χρονιά γεμάτη Always Grand εμπειρίες που εμπνέονται από τα 150 χρόνια λειτουργίας του, το ξενοδοχείο 'Μεγάλη Βρεταννία' υποδέχεται στις 14 Μαρτίου το οινοποιείο Château de Beaucastel.

Με απόλυτο σεβασμό στην ιστορία του θρυλικού οινοποιείου που χρονολογείται από τον 16ο αιώνα, η 'Μεγάλη Βρεταννία' υποδέχεται τους λάτρεις του καλού κρασιού σε μια απαράμιλλη βραδιά γευσιγνωσίας και υψηλού συμβολισμού.
Ενώνοντας τις δυνάμεις τους, ο Head Sommelier, Ευάγγελος Ψωφίδης, μαζί με τον βραβευμένο Executive Chef, Αστέριο Κουστούδη, σχεδίασαν αποκλειστικά για τη βραδιά ένα μοναδικό ταξίδι γεύσεων, μέσα από ένα εξαιρετικό μενού έξι πιάτων που είναι διαθέσιμο εδώ και θα συνοδεύσει τα εμβληματικά κρασιά. Παρών στη βραδιά ως Guest of Honor θα είναι ο οινοπαραγωγός Thomas Perrin.



"Το να ακολουθείς τις δικές σου ιδέες, μερικές φορές ανεξάρτητα από αυτές των άλλων, σημαίνει να επιβεβαιώνεις την ταυτότητά σου, με κίνδυνο ίσως να παρεξηγηθείς – τουλάχιστον για λίγο". Με αυτή τη φράση ο Jacques Perrin περιγράφει τη φιλοσοφία του για τη ζωή και την οινολογία.
Μια στάση ζωής στην οποία το να επιβεβαιώνεις τη μοναδικότητά σου και να υπερασπίζεσαι τις ιδέες σου είναι πραγματικά τρόπος ζωής. Η φιλοσοφία ζωής του Jacques Perrin αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τη δημιουργία του ξεχωριστού και ασυμβίβαστου κρασιού 'Hommage à Jacques Perrin', μια από τις ετικέτες που θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν όσοι παρευρεθούν στο δείπνο.
Info
Πληροφορίες/ κρατήσεις στο τηλ. 210 3330749.
Royal Room, Hotel Grande Bretagne
Πέμπτη 14 Μαρτίου, 2024/ 20.30
Ακολούθησε το Esquire σε Facebook, Instagram και Twitter.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
Πώς μπορεί να σε ξεγελάσει ένα εστιατόριο ώστε να δώσεις περισσότερα χρήματα
Πίσω από κάθε μενού σε ένα εστιατόριο κρύβεται στρατηγική. Από τις τιμές χωρίς σύμβολα μέχρι τα "παραμυθένια" ονόματα πιάτων, μάθε πώς σε κάνουν να ξοδεύεις περισσότερα χωρίς να το καταλάβεις.
Γραφει Τιμος ΣαλαμεςΌλα τα οφέλη των κόκκινων φρούτων που δεν πρέπει να αγνοείς
Τα κόκκινα φρούτα κερδίζουν συνεχώς έδαφος στη διατροφή. Μάθε γιατί θεωρούνται πολύτιμα για τον οργανισμό και ποια οφέλη προσφέρουν πέρα από τη γεύση τους.
Γραφει Νικη ΚοντομηναΑυτό το φρούτο ρίχνει την πίεση και βοηθά στον ύπνο
Αν κοιμάσαι δύσκολα, νιώθεις καταπονημένος μετά την προπόνηση ή έχεις θέμα με την πίεση, τότε ίσως πρέπει να στραφείς σε ένα καλοκαιρινό φρούτο που κάνει παραπάνω απ’ όσα νομίζεις.
Γραφει Νικη ΚοντομηναΠίτσα: Πού ακριβώς χρησιμεύει αυτό το πλαστικό στο κέντρο;
Ένα μικρό, σχεδόν αόρατο αντικείμενο βρίσκεται συχνά στο κέντρο της πίτσας. Δεν είναι διακοσμητικό. Έχει λόγο ύπαρξης και η ιστορία του ξεκινά από το 1985.
Γραφει Τιμος ΣαλαμεςΑυτή η ταβέρνα θα μείνει ανοιχτή όλο τον Αύγουστο στην Αθήνα
Σε περίπτωση που δεν έχεις σκοπό να φύγεις από το κλεινόν άστυ και υπάρχει στο μυαλό σου το ερώτημα "πού τρώμε τον Αύγουστο στην Αθήνα;", ορίστε μια ωραία απάντηση. Η αυλή της θα λειτουργεί όλες τις μέρες εκτός από τις 14/08.
Αυτό ψηφίστηκε ως το νοστιμότερο κρέας στον κόσμο-πού το βρίσκεις
"Καλό κρέας" μπορεί να είναι και το αρνάκι γάλακτος από το χωριό σου, δεν αμφιβάλλουμε. Όμως, ένα premium steak από την άλλη άκρη του κόσμου σάρωσε τα βραβεία για δεύτερη χρονιά στο World Steak Challenge και περισσότερα διαβάζεις εντός.
Γραφει Νικη Κοντομηνα