Μία γευσιγνωσία 'Μπουκιά και συγχώριο' στο Iama

Ηλίας Μαμαλάκης και Ηλίας Σκουλάς ενώνουν τις δυνάμεις τους το βράδυ της Παρασκευής 22 Μαρτίου, στο δημοφιλές μεζεδοπωλείο του Παλαιού Φαλήρου.

Στην πολυσυλλεκτική γευστική πιάτσα της Μεγάλου Αλεξάνδρου και το Παλαιό Φάληρο βρίσκει στέγη το νέο εστιατόριο του Ομίλου Βουλγαράκη. Το Iama συστήνεται σαν ένα new age μεζεδοπωλείο και σε μόλις λίγες εβδομάδες λειτουργίας έχει εξελιχθεί σε ένα από τα σουξέ της ευρύτερης περιοχής, για όλους τους σωστούς λόγους.

Το Iama και τις βραδιές γευσιγνωσίας και την Παρασκευή 22 Μαρτίου (21.00) θα υποδεχθεί τους Ηλία Μαμαλάκη και Ηλία Σκουλά για μία 'Μπουκιά και συγχώριο' βραδιά.

Μία γευσιγνωσία 'Μπουκιά και συγχώριο' στο Iama

Ο επισκέπτης θα γευθεί μεταξύ άλλων προτάσεις όπως τους λεπτοτυλιγμένους λαχανοντολμάδες, μαγειρεμένους με ντομάτα και κρέμα αυγολέμονο, τη σαλάτα φατούς με χυμό ροδιού και τραγανό φύλλο κρούστας και το φουκάκι, την παραδοσιακή συνταγή της Κρήτης με χοιρινό σιγομαγειρεμένο στη γάστρα με τα μπαχάρια και τη σάλτσα του με τσιγαριστά χόρτα, σταμναγκάθι, ζοχούς, μυρώνια, κρεμμύδι και μάραθο.

Το κτήμα Μέγα Σπήλαιο και τα κρασιά του θα πλαισιώσουν οινικά τη βραδιά.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τα φαγητά πολυτελείας που κάποτε δεν έτρωγε σχεδόν κανείς

Από τις premium κοπές μέχρι τον αστακό, όλα εκείνα τα εδέσματα που βρέθηκαν ιστορικά από τον πάτο στην κορυφή.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Το Nikkei Floresta έρχεται με άκρως καλοκαιρινή διάθεση

Αυτό το καλοκαίρι κλείνει δέκα χρόνια επιτυχημένης παρουσίας.

Nebbiolo, το μικρό Πιεμόντε των Αθηνών

Το ιταλοστροφές σποτ των ΒΠ υπηρετεί εξόχως την κουζίνα της γείτονος και τη σιγοντάρει με εκλεκτά κρασιά.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Η fine comfort ιταλική κουζίνα του Giovanni Scaraggi

Μια κουβέντα µε τον σεφ-πατρόν του Sole Giaguaro για τη δική του κοσµοθεωρία πάνω στις γεύσεις, τις προσεγγίσεις και την αληθινή ουσία της γαστρονοµικής κουλτούρας της Μπότας.

Γραφει Μπαμπης Δουκας