Το ST’ASTRA κάνει νοστιμότερο το καλοκαίρι στην Αθήνα

Πώς το εστιατόριο του Radisson Blu Park Hotel σου προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία γεύσης.

Αν κάτι καθιστά θελκτική την Αθήνα κατά την διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών είναι σίγουρα οι ταράτσες της. Μία από τις ομορφότερες της πόλης είναι αυτή στο roof- top του Radisson Blu Park Hotel, όπου βρίσκεται το ST’ASTRA. 

Το εστιατόριο ST’ASTRA δεν περιορίζεται όμως στην καταπληκτική οπτική της πρωτεύουσας και την θαυμάσια αύρα, δίπλα από την πισίνα στον τελευταίο όροφο ενός εκ των κλασικότερων ξενοδοχείων της Αθήνας, αλλά τοποθετεί αρκετά ψηλά τον γαστρονομικό πήχη, δημιουργώντας μια μοναδική εμπειρία γεύσης αλλά και χαλάρωσης. 

Το ST’ASTRA κάνει νοστιμότερο το καλοκαίρι στην Αθήνα

Ο ανερχόμενος σεφ Δημήτρης Κανταράκης παρουσιάζει ένα Cooked Freshness menu που βασίζεται στην εξαιρετική ποιότητα των πρώτων υλών -φρέσκα και ντόπια υλικά, που εκτός από γευστικά είναι γεμάτα με βιταμίνες και ιχνοστοιχεία, προέρχονται από τον φυσικό κόσμο και μαγειρεύονται στην ακμή τους- που κινείται μεταξύ στεριάς και θάλασσας, ικανοποιώντας κάθε γούστο.

ΣΤΑΣΤΡΑ 3

Η αβίαστα νόστιμη και δροσερή σαλάτα με baby λαχανικά και vinaigrette φράουλας αποτελεί μία από τις καλύτερες επιλογές για ένα ιδανικό ξεκίνημα στο δείπνο σου, πριν καταφθάσουν στο τραπέζι σου εξαιρετικά ενδιαφέροντα ορεκτικά. Τέτοια είναι το -τραγανό στο εξωτερικό, κρεμώδες στο εσωτερικό- ψητό κατσικίσιο τυρί με φρούτα και φιστίκι και τα χειροποίητα τορτελίνια με ανθότυρο και άγρια μανιτάρια.

ΣΤΑΣΤΡΑ 4

Όσον αφορά τα κυρίως πιάτα, προτάσεις όπως το καλομαγειρεμένο αρνί με την πολέντα spicy μελιτζάνας και τα τοματίνια σε ζύμωση ή η σκορπίνα σε κακαβιά κάνουν τη διαφορά, ενώ πάντοτε υπάρχει και η επιλογή του αξιόλογου sushi.

Φυσικά, στο ύψος των περιστάσεων στέκονται και με το παραπάνω τα γλυκά του ST’ASTRA, με highlight την απολαυστική pavlova, ενώ στα plus συγκαταλέγονται και τα cocktails του. 

ΣΤΑΣΤΡΑ 1

Και όλα αυτά υπό τους ήχους lounge, bossa nova και latin jazz μουσικής, με φόντο την Ακρόπολη, τον Λυκαβηττό και την φωτισμένη πόλη. Σκέφτεσαι τίποτα καλύτερο;  

Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί, πως η πισίνα του ξενοδοχείου σε υποδέχεται από το πρωί για πανοραμικές βουτιές, συντροφιά με καφέ και σνακ. Κάθε Κυριακή, υπάρχει και brunch by the pool από τις 11.30 μέχρι τις 17.00. 

Info

Radisson Blu Park Hotel Athens, Λ. Αλεξάνδρας 10, Αθήνα, τηλ.: 210 8894500

Ωράριο: Παρ.& Σάβ 20:00 – 00:00 , Κυρ.- Πέμ 20:00 – 23:30.
Το bar είναι ανοιχτό έως 01:00.

www.rbathenspark.com

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η fine comfort ιταλική κουζίνα του Giovanni Scaraggi

Μια κουβέντα µε τον σεφ-πατρόν του Sole Giaguaro για τη δική του κοσµοθεωρία πάνω στις γεύσεις, τις προσεγγίσεις και την αληθινή ουσία της γαστρονοµικής κουλτούρας της Μπότας.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Η cucina contemporanea του Ovio

Κάτι παραπάνω από ένα ιταλιάνικο σουξέ, σε µία από τις νοστιµότερες πιάτσες της πόλης.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Cupola, για dolce vita στο Παγκράτι

Ιταλικές παραδοσιακές γεύσεις, cozy περιβάλλον και feelgood χαρακτήρας λειτουργούν πάντοτε ως αφορµές για να επιστρέφεις στο Cupola.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Το κόλπο που εγγυάται την τέλεια καρμπονάρα

Τρία απλά βήματα σε στέλνουν με τις ευλογίες μας, απευθείας στο Masterchef.

Γραφει Γιαννης Σπανος