Opposite at 507: Fine comfort με την Ακρόπολη στο πιάτο
Ο Έκτορας Μποτρίνι υπογράφει τις γευστικές πτυχές και η μοναδική θέα τις γαρνίρει, σε αυτό το ξεχωριστό μπαρ-εστιατόριο.
Αν δεν σου λέει και πολλά η ημερομηνία 507 π.Χ., μάθε πως ήταν τότε ακριβώς που ο Κλεισθένης εισήγαγε στην Αθήνα την πρώτη γνωστή δημοκρατία στον κόσμο. Από εκεί ακριβώς εμπνέεται το όνομά του το bar restaurant του προορισμού πολυτελούς διαμονής 507 Athens, "γαρνίροντάς" το, μάλιστα, με την προνομιακή θέα στον Ιερό Βράχο.


Χώρος λιτός, άνετος, σύγχρονος και φιλόξενος, που επικεντρώνεται στην όσο το δυνατόν πιο προνομιακή θέα στα αθηναϊκά φαβορί που ακούνε στα ονόματα Ακρόπολη, Λυκαβηττός και Φιλοπάππου.

Στα γευστικά δεδομένα του Opposite at 507 ξεχωρίζει η υπογραφή του πολυβραβευμένου Έκτορα Μποτρίνι στην επιμέλεια του μενού, το οποίο εκτελεί με ακρίβεια και νοστιμιά ο σεφ Ανδρέας Παπάζογλου, σε πιάτα-προτάσεις δημιουργικής νοστιμιάς και γαστρονομικής οικειότητας, με προσεκτικά διαλεγμένες πρώτες ύλες από διάφορες περιοχές της χώρας. Εξίσου φροντισμένη και η δουλειά στο μπαρ.




Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως στο Opposite at 507 φροντίζουν να ανανεώνουν το ραντεβού με τον επισκέπτη μέσω ειδικών συνθηκών που σίγουρα έχουν κάτι να πουν: Ακριβώς τέτοιες είναι το wine pairing event σε συνεργασία με το Κτήμα ΑΛΦΑ στις 7/12, αλλά και οι ξεχωριστές βραδιές για τα ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

Info
Αυτοκράτορος Νικολάου 4, Αθήνα
Τηλ. 210 3005767
IG: @opposite_at_507
Ακολούθησε το Esquire σε Facebook, Instagram και Twitter.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
Chic Christmas | Απολαυστικά Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά με την υπογραφή του NJV Athens Plaza
Φροντίζοντας μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια, το ιστορικό ξενοδοχείο στην πλατεία Συντάγματος δημιουργεί και φέτος ξεχωριστά dinners και lunches για τις ημέρες των γιορτών, προσφέροντας τους τη γεύση που τους αξίζει.
10 υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα που νομίζαμε ότι είναι υγιεινά
Ένας πρακτικός οδηγός για τα υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα που συναντάμε καθημερινά στα ράφια, πώς "κρύβονται" πίσω από υγιεινή εικόνα και τι πρέπει να γνωρίζεις για πιο ενημερωμένες διατροφικές επιλογές
Γραφει Τιμος ΣαλαμεςΈνα από τα καλύτερα εστιατόρια της Σαντορίνης σερβίρει στη Γλυφάδα
Tην Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου, το Σymposio at Ark υποδέχεται το εστιατόριο Kaliya της Σαντορίνης για ένα ξεχωριστό δείπνο, στις πολυτελείς αίθουσες του κοσμοπολίτικου Ark της Γλυφάδας.
Νόστιμη απόδραση στη Ρόδο μέσω Γλυφάδας, με το εξαιρετικό 'Hellas'
Ο Κυριάκος Ιακωβίδης και η Ειρήνη Γεωργουδιού έφεραν γεύσεις και αρώματα από το βραβευμένο εστιατορίο τους "Hellas" της Ρόδου στη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα του Ark, δημιουργώντας μια γευστική απόδραση στα Δωδεκάνησα.
Η πιο ζουμερή μπριζόλα στο τηγάνι: Tips για να γίνει τέλεια
Ανακάλυψε βήμα προς βήμα πώς να φτιάξεις ζουμερό, καλοψημένο steak στο τηγάνι. Συμβουλές για κομμάτια, seasoning, ψήσιμο, θερμοκρασίες και μυστικά επαγγελματικού searing στο σπίτι.
Γραφει Νικη ΚοντομηναΑπό τους Πεύκους της Ρόδου στην Αθηναϊκή Ριβιέρα: Ένα εστιατόριο-διαμάντι σερβίρει για ένα βράδυ στη Γλυφάδα
Τιμημένο με την υψηλή διάκριση Top Noch από τους Χρυσούς Σκούφους του αθηνοράματος, καταφθάνει στο Ark και την Αθηναϊκή Ριβιέρα, στις 21 Νοεμβρίου.