
Στο Beefbar Athens ο έρωτας περνά (και) από το στομάχι
Το δημοφιλές σποτ της Αθηναϊκής Ριβιέρας γιορτάζει την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με ειδικά διαμορφωμένο μενού και εκπλήξεις.

Η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι η ιδανική ευκαιρία να ζήσετε μια εμπειρία γεμάτη ρομαντισμό, γαστρονομικές απολαύσεις και ατμόσφαιρα που μαγεύει τις αισθήσεις. Σε ένα σκηνικό που συνδυάζει το effortless cool με την ανεπιτήδευτη πολυτέλεια, το Beefbar Athens υποδέχεται την πιο ερωτική ημέρα του χρόνου, προσκαλώντας σας σε ένα μοναδικό ταξίδι γεύσεων.
Με φόντο την Αθηναϊκή Ριβιέρα, το Beefbar Athens προσφέρει την ιδανική ατμόσφαιρα για να απολαύσετε live μουσική, ένα ποτήρι σαμπάνιας και να αφεθείτε στη γοητεία της ημέρας, είτε σε ένα ρομαντικό δείπνο είτε σε ένα χαλαρό lunch με αγαπημένα πρόσωπα.
Το ειδικά διαμορφωμένο μενού της ημέρας ξεκινά με το Grand Coeur Caviar, ένα εξαιρετικό πιάτο με Wagyu tartar, πολυτελές Ossetra caviar και τραγανό toasted milk bread, που δημιουργεί την απόλυτη γευστική εμπειρία. Το Dark Valentine, το cocktail της ημέρας με μια εκλεπτυσμένη μίξη Bombay Premier Cru, rhubarb liqueur, Moët Ice, Moët Rosé και λευκής σοκολάτας με βρώσιμο χρυσό, έρχεται να συμπληρώσει την απόλαυση.

Για το ιδανικό φινάλε, το special dessert of the day, το Ispahan Macaron, συνδυάζει raspberry compote, lychee, λευκή σοκολάτα, cranberries και raspberry sorbet, προσφέροντας την πιο γλυκιά νότα.

Σε ένα περιβάλλον που συνδυάζει την ασύγκριτη αισθητική του Beefbar με την κοσμοπολίτικη αύρα της Βουλιαγμένης, αυτή η μέρα είναι μια ωδή στην αγάπη και την υψηλή γαστρονομία. Είτε πρόκειται για ένα ρομαντικό γεύμα είτε για μια ξεχωριστή έξοδο με αγαπημένα πρόσωπα, το Beefbar Athens είναι το απόλυτο spot για μια Valentine’s Day γεμάτη ατμόσφαιρα, signature απολαύσεις και ακαταμάχητη ενέργεια.

Info
Απόλλωνος 40 / Four Seasons Astir Palace Hotel Athens, Βουλιαγμένη
Τηλ. 210 9670700
www.beefbar.com
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
Πώς μπορεί να σε ξεγελάσει ένα εστιατόριο ώστε να δώσεις περισσότερα χρήματα
Πίσω από κάθε μενού σε ένα εστιατόριο κρύβεται στρατηγική. Από τις τιμές χωρίς σύμβολα μέχρι τα "παραμυθένια" ονόματα πιάτων, μάθε πώς σε κάνουν να ξοδεύεις περισσότερα χωρίς να το καταλάβεις.
Γραφει Τιμος ΣαλαμεςΌλα τα οφέλη των κόκκινων φρούτων που δεν πρέπει να αγνοείς
Τα κόκκινα φρούτα κερδίζουν συνεχώς έδαφος στη διατροφή. Μάθε γιατί θεωρούνται πολύτιμα για τον οργανισμό και ποια οφέλη προσφέρουν πέρα από τη γεύση τους.
Γραφει Νικη ΚοντομηναΑυτό το φρούτο ρίχνει την πίεση και βοηθά στον ύπνο
Αν κοιμάσαι δύσκολα, νιώθεις καταπονημένος μετά την προπόνηση ή έχεις θέμα με την πίεση, τότε ίσως πρέπει να στραφείς σε ένα καλοκαιρινό φρούτο που κάνει παραπάνω απ’ όσα νομίζεις.
Γραφει Νικη ΚοντομηναΠίτσα: Πού ακριβώς χρησιμεύει αυτό το πλαστικό στο κέντρο;
Ένα μικρό, σχεδόν αόρατο αντικείμενο βρίσκεται συχνά στο κέντρο της πίτσας. Δεν είναι διακοσμητικό. Έχει λόγο ύπαρξης και η ιστορία του ξεκινά από το 1985.
Γραφει Τιμος ΣαλαμεςΑυτή η ταβέρνα θα μείνει ανοιχτή όλο τον Αύγουστο στην Αθήνα
Σε περίπτωση που δεν έχεις σκοπό να φύγεις από το κλεινόν άστυ και υπάρχει στο μυαλό σου το ερώτημα "πού τρώμε τον Αύγουστο στην Αθήνα;", ορίστε μια ωραία απάντηση. Η αυλή της θα λειτουργεί όλες τις μέρες εκτός από τις 14/08.
Αυτό ψηφίστηκε ως το νοστιμότερο κρέας στον κόσμο-πού το βρίσκεις
"Καλό κρέας" μπορεί να είναι και το αρνάκι γάλακτος από το χωριό σου, δεν αμφιβάλλουμε. Όμως, ένα premium steak από την άλλη άκρη του κόσμου σάρωσε τα βραβεία για δεύτερη χρονιά στο World Steak Challenge και περισσότερα διαβάζεις εντός.
Γραφει Νικη Κοντομηνα