Στο Beefbar Athens ο έρωτας περνά (και) από το στομάχι

Το δημοφιλές σποτ της Αθηναϊκής Ριβιέρας γιορτάζει την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με ειδικά διαμορφωμένο μενού και εκπλήξεις.

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 10 Φεβρουαρίου 2025

Η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι η ιδανική ευκαιρία να ζήσετε μια εμπειρία γεμάτη ρομαντισμό, γαστρονομικές απολαύσεις και ατμόσφαιρα που μαγεύει τις αισθήσεις. Σε ένα σκηνικό που συνδυάζει το effortless cool με την ανεπιτήδευτη πολυτέλεια, το Beefbar Athens υποδέχεται την πιο ερωτική ημέρα του χρόνου, προσκαλώντας σας σε ένα μοναδικό ταξίδι γεύσεων. 

Με φόντο την Αθηναϊκή Ριβιέρα, το Beefbar Athens προσφέρει την ιδανική ατμόσφαιρα για να απολαύσετε live μουσική, ένα ποτήρι σαμπάνιας και να αφεθείτε στη γοητεία της ημέρας, είτε σε ένα ρομαντικό δείπνο είτε σε ένα χαλαρό lunch με αγαπημένα πρόσωπα.

Το ειδικά διαμορφωμένο μενού της ημέρας ξεκινά με το Grand Coeur Caviar, ένα εξαιρετικό πιάτο με Wagyu tartar, πολυτελές Ossetra caviar και τραγανό toasted milk bread, που δημιουργεί την απόλυτη γευστική εμπειρία. Το Dark Valentine, το cocktail της ημέρας με μια εκλεπτυσμένη μίξη Bombay Premier Cru, rhubarb liqueur, Moët Ice, Moët Rosé και λευκής σοκολάτας με βρώσιμο χρυσό, έρχεται να συμπληρώσει την απόλαυση.

Στο Beefbar Athens ο έρωτας περνά (και) από το στομάχι

Για το ιδανικό φινάλε, το special dessert of the day, το Ispahan Macaron, συνδυάζει raspberry compote, lychee, λευκή σοκολάτα, cranberries και raspberry sorbet, προσφέροντας την πιο γλυκιά νότα. 

Ο έρωτας περνά από το στομάχι στο Beefbar Athens 1

Σε ένα περιβάλλον που συνδυάζει την ασύγκριτη αισθητική του Beefbar με την κοσμοπολίτικη αύρα της Βουλιαγμένης, αυτή η μέρα είναι μια ωδή στην αγάπη και την υψηλή γαστρονομία. Είτε πρόκειται για ένα ρομαντικό γεύμα είτε για μια ξεχωριστή έξοδο με αγαπημένα πρόσωπα, το Beefbar Athens είναι το απόλυτο spot για μια Valentine’s Day γεμάτη ατμόσφαιρα, signature απολαύσεις και ακαταμάχητη ενέργεια. 

​​Beef-bar-Athenes 111

Info

Απόλλωνος 40 / Four Seasons Astir Palace Hotel Athens, Βουλιαγμένη 
Τηλ. 210 9670700
www.beefbar.com

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

Στη Βουλιαγμένη, για ένα φίνο ιταλικό εστιατόριο

Το 'GiO' γυρνά στο χειμερινό του "σπίτι" και ο βραβευμένος με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin σεφ Παναγιώτης Γιακαλής... κάνει τα δικά του.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Chic Christmas | Απολαυστικά Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά με την υπογραφή του NJV Athens Plaza

Φροντίζοντας μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια, το ιστορικό ξενοδοχείο στην πλατεία Συντάγματος δημιουργεί και φέτος ξεχωριστά dinners και lunches για τις ημέρες των γιορτών, προσφέροντας τους τη γεύση που τους αξίζει.

10 υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα που νομίζαμε ότι είναι υγιεινά

Ένας πρακτικός οδηγός για τα υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα που συναντάμε καθημερινά στα ράφια, πώς "κρύβονται" πίσω από υγιεινή εικόνα και τι πρέπει να γνωρίζεις για πιο ενημερωμένες διατροφικές επιλογές

Γραφει Τιμος Σαλαμες

Ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της Σαντορίνης σερβίρει στη Γλυφάδα

Tην Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου, το Σymposio at Ark υποδέχεται το εστιατόριο Kaliya της Σαντορίνης για ένα ξεχωριστό δείπνο, στις πολυτελείς αίθουσες του κοσμοπολίτικου Ark της Γλυφάδας.

Νόστιμη απόδραση στη Ρόδο μέσω Γλυφάδας, με το εξαιρετικό 'Hellas'

Ο Κυριάκος Ιακωβίδης και η Ειρήνη Γεωργουδιού έφεραν γεύσεις και αρώματα από το βραβευμένο εστιατορίο τους "Hellas" της Ρόδου στη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα του Ark, δημιουργώντας μια γευστική απόδραση στα Δωδεκάνησα.

Η πιο ζουμερή μπριζόλα στο τηγάνι: Tips για να γίνει τέλεια

Ανακάλυψε βήμα προς βήμα πώς να φτιάξεις ζουμερό, καλοψημένο steak στο τηγάνι. Συμβουλές για κομμάτια, seasoning, ψήσιμο, θερμοκρασίες και μυστικά επαγγελματικού searing στο σπίτι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα