Nedra: Ένα διαφορετικό ethnic εστιατόριο στο Χαλάνδρι
Ένα νέο γαστρονομικό ταξίδι ξεκινά στα βόρεια προάστια.
To Nedra αποτελεί τη νέα πολυσυζητημένη άφιξη στο κέντρο του Χαλανδρίου, που ήρθε για να σε ταξιδέψει με τις μοναδικές γεύσεις του σε εξωτικές γωνιές του κόσμου. Στο εστιατόριο, την οργάνωση του οποίου έχει επιμεληθεί ο Αλέξανδρος Θεολόγου, το main concept αντικατοπτρίζεται στο "Flavors from the sacred land”, με προτάσεις που προέρχονται από τη Χαβάη, την Κίνα, την Ιαπωνία, το Περού, το Μεξικό και την Ινδία.
Πρωτογενή ρόλο εδώ παίζει η η γαστρονομική εμπειρία, η ζεστή ατμόσφαιρα και το χαρακτηριστικό design, που είναι εμπνευσμένο από διάφορα σημεία του πλανήτη. Το μενού του εστιατορίου επιμελείται ο καταξιωμένος Executive chef Θεοδόσης Βενέτης που συνδυάζει την πολύχρονη εμπειρία και τα ταξίδια του, δημιουργώντας ενδιαφέροντα πιάτα για κάθε στιγμή της ημέρας.
Ένα από τα must taste του Nedra είναι δίχως αμφιβολία το Pad Thai Noodles, χωρίς όλες οι υπόλοιπες επιλογές να στερούνται φαντασίας και γεύσης. Όλες τις επιλογές πλαισιώνει άψογα η ιδιαίτερη wine list αλλά και τα μοναδικά signature cocktails, από μία λίστα που έχει έχει επιμεληθεί ο Μάρκελος Παξιμάδης. Σε αυτή ξεχωρίζει το Caribbean Punch (Blend από ρούμι, μάνγκο, passion fruit, ανανάς, κανέλα, γκρέιπφρουτ και Macadamia).
Οι ιδιοκτήτες Πάρης Παραβατός και Μαριαλένα Πιζάνη πιστεύουν πως η συνολική εμπειρία είναι το κλειδί της επιτυχίας, γι’ αυτό και έχουν εμπιστευθεί ένα άκρως εκπαιδευμένο προσωπικό, που είναι πάντα διαθέσιμο να σε ξεναγήσει σε όλους τους γευστικούς σταθμούς που θα επιλέξεις.
Το Nedra σε περιμένει από το πρωί μέχρι το βράδυ, με απώτερο σκοπό να γίνει το νέο σου στέκι. Δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις, για να πειστείς και ο ίδιος.
Info
Κολοκοτρώνη 5, Χαλάνδρι
Τηλ. 210 6818373
Facebook: NEDRA
Instagram: Nedra_restaurant
Email: info@nedrarestaurant.com
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ
Το Nikkei Floresta έρχεται με άκρως καλοκαιρινή διάθεση
Αυτό το καλοκαίρι κλείνει δέκα χρόνια επιτυχημένης παρουσίας.
Nebbiolo, το μικρό Πιεμόντε των Αθηνών
Το ιταλοστροφές σποτ των ΒΠ υπηρετεί εξόχως την κουζίνα της γείτονος και τη σιγοντάρει με εκλεκτά κρασιά.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΠανεύκολες συνταγές για να φτιάξεις στο air fryer ακόμα κι αν είσαι 'άμπαλος' στο μαγείρεμα
Δε χρειάζεται ούτε masterchef να είσαι, ούτε να ασχολείσαι γενικά με την κουζίνα.
Γραφει Παυλος ΚρουστηςΗ fine comfort ιταλική κουζίνα του Giovanni Scaraggi
Μια κουβέντα µε τον σεφ-πατρόν του Sole Giaguaro για τη δική του κοσµοθεωρία πάνω στις γεύσεις, τις προσεγγίσεις και την αληθινή ουσία της γαστρονοµικής κουλτούρας της Μπότας.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΤο αστρονομικό ποσό που χρειάζεσαι για μία κράτηση για φαγητό στο διάστημα
To δείπνο δίπλα στα αστέρια θα σου κοστίσει κατιτίς παραπάνω.
Γραφει Παυλος ΚρουστηςΗ cucina contemporanea του Ovio
Κάτι παραπάνω από ένα ιταλιάνικο σουξέ, σε µία από τις νοστιµότερες πιάτσες της πόλης.
Γραφει Μπαμπης Δουκας