Ο Massimo Bottura και o οίκος Gucci άνοιξαν το πρώτο τους εστιατόριο στις ΗΠΑ

Η Gucci Osteria da Massimo Bottura προσγειώνεται στο Beverly Hills.

Γράφει: Esquire Editors 12 Φεβρουαρίου 2020

Ο οίκος Gucci μεταφέρει την πολυτελή δεξιοτεχνία του στην κουζίνα εγκαινιάζοντας τη Gucci Osteria da Massimo Bottura Beverly Hills, το πρώτο γαστρονομικό εγχείρημα του ιταλικού fashion brand στις ΗΠΑ, με την υπογραφή του βραβευμένου με 3 αστέρια Michelin, Chef Massimo Bottura.

Το εστιατόριο στεγάζεται στην ταράτσα του καταστήματος στο Λος Άντζελες, προσφέροντας outdoor sitting και μια εντυπωσιακή θέα στο Beverly Hills, ενώ αποτελεί και μια συναρπαστική προσθήκη στο δυναμικό και πολιτιστικά ποικιλόμορφο γαστρονομικό τοπίο του Λος Άντζελες. Η Gucci Osteria da Massimo Bottura Beverly Hills αποτελεί τη συνέχεια της συνεργασίας του Massimo με τον ιταλικό οίκο μόδας, η οποία ξεκίνησε το 2018 με την Osteria στο Gucci Garden στη Φλωρεντία, που έλαβε μάλιστα κι ένα αστέρι Michelin.

Η συνέχεια στο Harpersbazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η fine comfort ιταλική κουζίνα του Giovanni Scaraggi

Μια κουβέντα µε τον σεφ-πατρόν του Sole Giaguaro για τη δική του κοσµοθεωρία πάνω στις γεύσεις, τις προσεγγίσεις και την αληθινή ουσία της γαστρονοµικής κουλτούρας της Μπότας.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Η cucina contemporanea του Ovio

Κάτι παραπάνω από ένα ιταλιάνικο σουξέ, σε µία από τις νοστιµότερες πιάτσες της πόλης.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Cupola, για dolce vita στο Παγκράτι

Ιταλικές παραδοσιακές γεύσεις, cozy περιβάλλον και feelgood χαρακτήρας λειτουργούν πάντοτε ως αφορµές για να επιστρέφεις στο Cupola.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Το κόλπο που εγγυάται την τέλεια καρμπονάρα

Τρία απλά βήματα σε στέλνουν με τις ευλογίες μας, απευθείας στο Masterchef.

Γραφει Γιαννης Σπανος