Ο Massimo Bottura και o οίκος Gucci άνοιξαν το πρώτο τους εστιατόριο στις ΗΠΑ

Η Gucci Osteria da Massimo Bottura προσγειώνεται στο Beverly Hills.

Γράφει: Esquire Editors 12 Φεβρουαρίου 2020

Ο οίκος Gucci μεταφέρει την πολυτελή δεξιοτεχνία του στην κουζίνα εγκαινιάζοντας τη Gucci Osteria da Massimo Bottura Beverly Hills, το πρώτο γαστρονομικό εγχείρημα του ιταλικού fashion brand στις ΗΠΑ, με την υπογραφή του βραβευμένου με 3 αστέρια Michelin, Chef Massimo Bottura.

Το εστιατόριο στεγάζεται στην ταράτσα του καταστήματος στο Λος Άντζελες, προσφέροντας outdoor sitting και μια εντυπωσιακή θέα στο Beverly Hills, ενώ αποτελεί και μια συναρπαστική προσθήκη στο δυναμικό και πολιτιστικά ποικιλόμορφο γαστρονομικό τοπίο του Λος Άντζελες. Η Gucci Osteria da Massimo Bottura Beverly Hills αποτελεί τη συνέχεια της συνεργασίας του Massimo με τον ιταλικό οίκο μόδας, η οποία ξεκίνησε το 2018 με την Osteria στο Gucci Garden στη Φλωρεντία, που έλαβε μάλιστα κι ένα αστέρι Michelin.

Η συνέχεια στο Harpersbazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

Πώς μπορεί να σε ξεγελάσει ένα εστιατόριο ώστε να δώσεις περισσότερα χρήματα

Πίσω από κάθε μενού σε ένα εστιατόριο κρύβεται στρατηγική. Από τις τιμές χωρίς σύμβολα μέχρι τα "παραμυθένια" ονόματα πιάτων, μάθε πώς σε κάνουν να ξοδεύεις περισσότερα χωρίς να το καταλάβεις.

Γραφει Τιμος Σαλαμες

Όλα τα οφέλη των κόκκινων φρούτων που δεν πρέπει να αγνοείς

Τα κόκκινα φρούτα κερδίζουν συνεχώς έδαφος στη διατροφή. Μάθε γιατί θεωρούνται πολύτιμα για τον οργανισμό και ποια οφέλη προσφέρουν πέρα από τη γεύση τους.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Αυτό το φρούτο ρίχνει την πίεση και βοηθά στον ύπνο

Αν κοιμάσαι δύσκολα, νιώθεις καταπονημένος μετά την προπόνηση ή έχεις θέμα με την πίεση, τότε ίσως πρέπει να στραφείς σε ένα καλοκαιρινό φρούτο που κάνει παραπάνω απ’ όσα νομίζεις.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Πίτσα: Πού ακριβώς χρησιμεύει αυτό το πλαστικό στο κέντρο;

Ένα μικρό, σχεδόν αόρατο αντικείμενο βρίσκεται συχνά στο κέντρο της πίτσας. Δεν είναι διακοσμητικό. Έχει λόγο ύπαρξης και η ιστορία του ξεκινά από το 1985.

Γραφει Τιμος Σαλαμες

Αυτή η ταβέρνα θα μείνει ανοιχτή όλο τον Αύγουστο στην Αθήνα

Σε περίπτωση που δεν έχεις σκοπό να φύγεις από το κλεινόν άστυ και υπάρχει στο μυαλό σου το ερώτημα "πού τρώμε τον Αύγουστο στην Αθήνα;", ορίστε μια ωραία απάντηση. Η αυλή της θα λειτουργεί όλες τις μέρες εκτός από τις 14/08.

Αυτό ψηφίστηκε ως το νοστιμότερο κρέας στον κόσμο-πού το βρίσκεις

"Καλό κρέας" μπορεί να είναι και το αρνάκι γάλακτος από το χωριό σου, δεν αμφιβάλλουμε. Όμως, ένα premium steak από την άλλη άκρη του κόσμου σάρωσε τα βραβεία για δεύτερη χρονιά στο World Steak Challenge και περισσότερα διαβάζεις εντός.

Γραφει Νικη Κοντομηνα