Cookoovaya, Basegrill και Travolta μαγειρεύουν για τους γιατρούς της πόλης

Τρία από τα κορυφαία αθηναϊκά εστιατόρια, σε συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων, προσφέρουν φαγητό στο προσωπικό των νοσοκομείων αναφοράς για τον COVID-19.

Τα δημοφιλή αθηναϊκά εστιατόρια Cookoovaya, Basegrill και Travolta δείχνουν με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο το κοινωνικό τους πρόσωπο, προχωρώντας σε μία ενέργεια αρωγής που αφορά το φαγητό, κάτω από τον τίτλο #cook4heroes.

Συγκεκριμένα, τα τρία εστιατόρια, τηρώντας αυστηρά όλες τις συνθήκες ασφαλείας και υγιεινής σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών, θα μαγειρεύουν 3 φορές την εβδομάδα για να παρέχουν γεύματα σε προσωπικό (γιατρούς, νοσηλευτές) των νοσοκομείων αναφοράς για τον COVID-19. 

H ενέργεια θα διαρκέσει 4 εβδομάδες και θα λαμβάνει χώρα στο χώρο του εστιατορίου Cookoovaya, 3 φορές την εβδομάδα. Η διανομή των γευμάτων και η διαλογή στα νοσοκομεία θα γίνεται από τον Δήμο Αθηναίων. "Είναι μεγάλη μας χαρά να συμμετέχουμε ενεργά και βοηθητικά σε εκείνους που πραγματικά, αυτή την περίοδο, δίνουν προσωπική μάχη για όλους τους συμπολίτες τους. Χωρίς εκείνους, η ζωή δεν θα ήταν δυνατή" αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του ομίλου. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cookoovaya (@cookoovaya) on

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Στο Ammothines στη Μεσσηνία για εκλεπτυσμένες γεύσεις

Το Ammothines - Four Seas, παραμένει και φέτος ο αγαπημένος μας προορισμός στη Μεσσηνία.

Αν η αμαρτία ήταν φαγητό, θα ήταν Sinners Pizza

Εκεί όπου η πίτσα δεν έχει ανανά, δεν τρώγεται διπλωμένη και δε σερβίρεται με μαχαιροπίρουνα.

Τα νέα αστέρια της ελληνικής γαστρονομίας

Γνωρίστε νέους και νέες φερέλπιδες σεφ, που κάνουν αίσθηση στη γευστική μας σκηνή και την ανανεώνουν με τις ιδέες, τις δημιουργίες τους, το στυλ τους.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Naporitan, η ιαπωνική απάντηση στη napolitana

Παραβρασμένα μακαρόνια, λουκάνικα και μανιτάρια, κρεμμύδι και κέτσαπ. Στη χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου έχουν μία κάπως διαφορετική άποψη για την ιταλική κουζίνα.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Η διακριτική γοητεία του να τρως έξω μόνος

Χαλάρωσε και απόλαυσε. Τόσο το φαγητό όσο και τη γαλήνη που αυτό προσφέρει.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Όλη η αλήθεια για την πρωτεΐνη αρακά

Είναι το Next Big Thing της αθλητικής διατροφής;