Cookoovaya, Basegrill και Travolta μαγειρεύουν για τους γιατρούς της πόλης

Τρία από τα κορυφαία αθηναϊκά εστιατόρια, σε συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων, προσφέρουν φαγητό στο προσωπικό των νοσοκομείων αναφοράς για τον COVID-19.

Τα δημοφιλή αθηναϊκά εστιατόρια Cookoovaya, Basegrill και Travolta δείχνουν με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο το κοινωνικό τους πρόσωπο, προχωρώντας σε μία ενέργεια αρωγής που αφορά το φαγητό, κάτω από τον τίτλο #cook4heroes.

Συγκεκριμένα, τα τρία εστιατόρια, τηρώντας αυστηρά όλες τις συνθήκες ασφαλείας και υγιεινής σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών, θα μαγειρεύουν 3 φορές την εβδομάδα για να παρέχουν γεύματα σε προσωπικό (γιατρούς, νοσηλευτές) των νοσοκομείων αναφοράς για τον COVID-19. 

H ενέργεια θα διαρκέσει 4 εβδομάδες και θα λαμβάνει χώρα στο χώρο του εστιατορίου Cookoovaya, 3 φορές την εβδομάδα. Η διανομή των γευμάτων και η διαλογή στα νοσοκομεία θα γίνεται από τον Δήμο Αθηναίων. "Είναι μεγάλη μας χαρά να συμμετέχουμε ενεργά και βοηθητικά σε εκείνους που πραγματικά, αυτή την περίοδο, δίνουν προσωπική μάχη για όλους τους συμπολίτες τους. Χωρίς εκείνους, η ζωή δεν θα ήταν δυνατή" αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του ομίλου. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cookoovaya (@cookoovaya) on

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η fine comfort ιταλική κουζίνα του Giovanni Scaraggi

Μια κουβέντα µε τον σεφ-πατρόν του Sole Giaguaro για τη δική του κοσµοθεωρία πάνω στις γεύσεις, τις προσεγγίσεις και την αληθινή ουσία της γαστρονοµικής κουλτούρας της Μπότας.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Η cucina contemporanea του Ovio

Κάτι παραπάνω από ένα ιταλιάνικο σουξέ, σε µία από τις νοστιµότερες πιάτσες της πόλης.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Cupola, για dolce vita στο Παγκράτι

Ιταλικές παραδοσιακές γεύσεις, cozy περιβάλλον και feelgood χαρακτήρας λειτουργούν πάντοτε ως αφορµές για να επιστρέφεις στο Cupola.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Το κόλπο που εγγυάται την τέλεια καρμπονάρα

Τρία απλά βήματα σε στέλνουν με τις ευλογίες μας, απευθείας στο Masterchef.

Γραφει Γιαννης Σπανος