The Albion, restart σε έναν από τους πιο δροσερούς κήπους της Αθήνας

Το γνωστό bar restaurant του Ψυχικού άνοιξε και πάλι τις πόρτες του.

Το γνωστό bar restaurant  του Ψυχικού άνοιξε και πάλι τις πόρτες του από τη Δευτέρα 25 Μαΐου, καλωσορίζοντας στον ολάνθιστο κήπο του παλιούς και νέους φίλους. Το Τhe Albion επανήλθε με ανανεωμένη διάθεση και πολλά υποσχόμενες γευστικές δημιουργίες, δροσιστικά signature cocktails και φυσικά το κλασικό κι αγαπημένο brunch, το οποίο μπορείς πλέον να το απολαύσεις καθημερινά.  

Τηρώντας όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις ασφάλειας και υγιεινής, σε ένα ελκυστικό open-air περιβάλλον, η ομάδα του The Albion σε καλωσορίζει για ξεχωριστές στιγμές και μοναδικές εμπειρίες γεύσης. Το μενού του, με εμπνευσμένες προτάσεις για κάθε στιγμή της ημέρας, επιμελούνται οι Στέφανος και Γιώργος Νούσιας, οι οποίοι από το 2011 έχουν βάλει την προσωπική τους υπογραφή στη γαστρονομική ταυτότητα του εστιατορίου. 

The Albion, restart σε έναν από τους πιο δροσερούς κήπους της Αθήνας
ΑΛΜΠΙΟΝ 5

Με μεσογειακό προσανατολισμό και έμφαση στην άριστη πρώτη ύλη, η κάρτα παρουσιάζει πιάτα που καλύπτουν όλες τις προτιμήσεις, με επιλογές σε κρέας και ψάρι καθώς και comfort ιδέες όπως πληθωρικές συνταγές σε pizza και pasta με ένα καινοτόμα twists.

Στα must taste συγκαταλέγονται τα σπαγγέτι frutti di mare με αυγοτάραχο Μεσολογγίου, το tuna steak με πουρέ από φασόλια βανίλιες, μπροκολίνι, φασολάκια, γκρέιπφρουτ και σάλτσα τσίλι με κόλιανδρo, αλλά και η all time classic ταλιάτα μόσχου Βlack Αngus με ντοματίνια, ρόκα, παρμεζάνα και λάδι λευκής τρούφας. 

ΑΛΜΠΙΟΝ 3
ΑΛΜΠΙΟΝ 1
ΑΛΜΠΙΟΝ 2

Μια εξαίρετη ποικιλία από ετικέτες του εγχώριου και διεθνούς αμπελώνα, καθώς και μια δημιουργική λίστα με house cocktails συμπληρώνουν ιδανικά κάθε γεύμα, ενώ τα λαχταριστά homemade επιδόρπια, όπως το cheesecake mango-passion fruit, συνθέτουν τον πιο γλυκό επίλογο. 

ΑΛΜΠΙΟΝ 6

Kάθε ημέρα στο The Albion ξεκινά από νωρίς το πρωί με ένα πλούσιο brunch -που σερβίρεται πλέον καθημερινά από τις 09:00- και παρουσιάζει μια πληθώρα επιλογών για τους λάτρεις του είδους, όπως αυγά σε διάφορες εκδοχές, sandwiches, pancakes αλλά και πιάτα για τους μικρούς φίλους. Από τις 14.00 μέχρι το βράδυ μπορεί κανείς να γευτεί και τις προτάσεις του dinner menu.


Info

Ομήρου 6, Νέο Ψυχικό, τηλ. 210 6740710

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

Πώς μπορεί να σε ξεγελάσει ένα εστιατόριο ώστε να δώσεις περισσότερα χρήματα

Πίσω από κάθε μενού σε ένα εστιατόριο κρύβεται στρατηγική. Από τις τιμές χωρίς σύμβολα μέχρι τα "παραμυθένια" ονόματα πιάτων, μάθε πώς σε κάνουν να ξοδεύεις περισσότερα χωρίς να το καταλάβεις.

Γραφει Τιμος Σαλαμες

Όλα τα οφέλη των κόκκινων φρούτων που δεν πρέπει να αγνοείς

Τα κόκκινα φρούτα κερδίζουν συνεχώς έδαφος στη διατροφή. Μάθε γιατί θεωρούνται πολύτιμα για τον οργανισμό και ποια οφέλη προσφέρουν πέρα από τη γεύση τους.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Αυτό το φρούτο ρίχνει την πίεση και βοηθά στον ύπνο

Αν κοιμάσαι δύσκολα, νιώθεις καταπονημένος μετά την προπόνηση ή έχεις θέμα με την πίεση, τότε ίσως πρέπει να στραφείς σε ένα καλοκαιρινό φρούτο που κάνει παραπάνω απ’ όσα νομίζεις.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Πίτσα: Πού ακριβώς χρησιμεύει αυτό το πλαστικό στο κέντρο;

Ένα μικρό, σχεδόν αόρατο αντικείμενο βρίσκεται συχνά στο κέντρο της πίτσας. Δεν είναι διακοσμητικό. Έχει λόγο ύπαρξης και η ιστορία του ξεκινά από το 1985.

Γραφει Τιμος Σαλαμες

Αυτή η ταβέρνα θα μείνει ανοιχτή όλο τον Αύγουστο στην Αθήνα

Σε περίπτωση που δεν έχεις σκοπό να φύγεις από το κλεινόν άστυ και υπάρχει στο μυαλό σου το ερώτημα "πού τρώμε τον Αύγουστο στην Αθήνα;", ορίστε μια ωραία απάντηση. Η αυλή της θα λειτουργεί όλες τις μέρες εκτός από τις 14/08.

Αυτό ψηφίστηκε ως το νοστιμότερο κρέας στον κόσμο-πού το βρίσκεις

"Καλό κρέας" μπορεί να είναι και το αρνάκι γάλακτος από το χωριό σου, δεν αμφιβάλλουμε. Όμως, ένα premium steak από την άλλη άκρη του κόσμου σάρωσε τα βραβεία για δεύτερη χρονιά στο World Steak Challenge και περισσότερα διαβάζεις εντός.

Γραφει Νικη Κοντομηνα